2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydin, deneyimli anneler bebeği nasıl giydirecegimizi anlatsa ilk başta ne güzel olur ☺ benim gibi ilk bebeği olacaklar ve ailesi yardıma gelemeyecekler için süper olur. Eşim ve ben bebeği hastaneden getirdikten sonra öylece kalakalacagiz. Mesela göbeği düşene kadar nasıl giyindirmeli, göbek düşünce napmaliyiz? Gazlı bez falan mı koyulacak oraya?

1 ay oldu heralde ama enson birşey çıkmamıştı ama birdahaki kontrolüm öncesi tekrar vermek istiyorum doktor çok istemiyor tahlil
Evet canım benim doktorda pek istemiyor 17.haftalarda idrarda yanma hissi var deyince yaptırdı biraz enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şimdi de bi fitil verdi onu kullandım

Geçmiş olsun canım ben bazı kişilerde gynoferon ishal yapıyor diye duymuştum
Sağol canım . Dün onu almadım aslında bir önceki gün aldım . Birkaç aydır kullanıyorum ilkkez böyle oldum .
Merhaba canim banada gynoferon yapiyor ondan olabilir
Ah ah diğer ilaçlarla bir kullanınca mi oldu acaba. Bayadir kullanıyorum aslında . Dün hatta içmedim ondan

Oyle canim bende devamli kullanirken 1gun sabah mafetti sonraki gun ictim yine ayni oldu 3gun icmedim kendime geldim simdi meyve suyuyla ic dedi doktor o sekilde iciyorum

1.65 canım.miyom var bende baskı yapmasın kilo almamaya çalış dedi.o yüzden.yoksa başka bir şey demedi.

Canim ben ilk olarak zibin giydirdim alttan zaten annelik icgudusu geliyo gobek bagina bisey koymaniza gerek yok 1 haftada dusuyo zaten sadece pantolonun lastiklerini oraya getirmemeye calisin sana bisey soyliyimmi esinle bebisinle guzel vakitler gecirin insallah cok kisi gelincede kargasa oluyo zaten bol bol emzir canim hemsireler bu konuda sana yardimci oluyo zaten bi saglikla dogsunlar gerisi kendiligindsn geliyo zaten

Kızlar en erken kim doğuracak bakalım.. Benim dr sezeryani hep 10,15 gün önceden alırmış.bana zaten erken dogum riskin var dedi.sukur ki şimdilik skinti çok yok.2700 dedi sezeryan fiyatına da.mecburi sezeryanla.miyom var,rahmimin ağzını kapatıyor..

İlaçlar birbirleriyle etkileşime girdi o zaman aralarında zaman bırakıyor musun aynı anda aldıkların varsa belki ondan olmuştur

Benim ilk gebeliğim canım yardıma kimse gelmeyecek eşimle yalnız olacağız ilk hastanedekilerden yardım alırım onlara sorrım diye düşünüyorum sonrasında da Allah büyük elimizin altında internet var ordan bakarım diye düşünüyorum

Oyle canim bende devamli kullanirken 1gun sabah mafetti sonraki gun ictim yine ayni oldu 3gun icmedim kendime geldim simdi meyve suyuyla ic dedi doktor o sekilde iciyorum
İlaçlar birbirleriyle etkileşime girdi o zaman aralarında zaman bırakıyor musun aynı anda aldıkların varsa belki ondan olmuştur
Evet canım aynı anda aldigim ilaç var ama oda bitti . Ay hayatımda ben bu kadar ilaç içmedim şu 3 günde resmen ömürlük dozumu aldım progesteron halsizlik yapti el ayak şiş mide desen ayrı alem . Kafa ağrıyor bı tek göz sağlam hayırlısıyla dogursaydik bı .

Ay o progestan beni mahvetmişti yattığım yerden kalkamaz olmuştum acile gittiğimi biliyorum onun yüzünden

Ay o progestan beni mahvetmişti yattığım yerden kalkamaz olmuştum acile gittiğimi biliyorum onun yüzünden
Dr fitil yazdı sanmıştım ben yoksa asla almazdım eşim almış mecbur kullanıyorum . Ama insanın psikolojisi zaten iyi değil bu ilaç daha çok kötü yapıyor duygu değişimi ×4 yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…