Benim hastanem öyle dedi canım bir gece yatış yapmışlardı esimi almadılar . Dr çok ısrar etmiş yinede almadılar . Doğumda da böyle mi olacak dedik duruma bağlı dedileraa niyeki
Bende 65usti almazlar diye korktum
Valal annem benim daha cok ise yarar valalBenim hastanem öyle dedi canım bir gece yatış yapmışlardı esimi almadılar . Dr çok ısrar etmiş yinede almadılar . Doğumda da böyle mi olacak dedik duruma bağlı dedilernasıl bir duruma bağlı bizde bilmiyoruz .
Progesteron i ağzından mi alıyorsun canım 7.haftadan 12.Haftaya kadar ağızdan aldim çok kötüydüm baş dönmesi vücut uzuvlarimi kontrol edemiyordum şimdi vajinal fitil olarak alıyorum eğer öyleyse doktoruna söyle istersen yan etkisi hiç olmuyorEvet canım aynı anda aldigim ilaç var ama oda bitti . Ay hayatımda ben bu kadar ilaç içmedim şu 3 günde resmen ömürlük dozumu aldımprogesteron halsizlik yapti el ayak şiş mide desen ayrı alem . Kafa ağrıyor bı tek göz sağlam hayırlısıyla dogursaydik bı .
Benim gittiğim hast 1 kişi alıyorlar öncesinde bana ve refaketcime covid testi yapılacak ben kardeşimi alicam eşim de bekleme salonunda beklesin ara sira gelir odaya .Covid nedeniyle acaba refakatçi alinmama durumu var mi
Annem benim 65yaşında almazlar diye cok korkuyorum
Gunaydin, deneyimli anneler bebeği nasıl giydirecegimizi anlatsa ilk başta ne güzel olur ☺ benim gibi ilk bebeği olacaklar ve ailesi yardıma gelemeyecekler için süper olur. Eşim ve ben bebeği hastaneden getirdikten sonra öylece kalakalacagiz. Mesela göbeği düşene kadar nasıl giyindirmeli, göbek düşünce napmaliyiz? Gazlı bez falan mı koyulacak oraya?
bende ya ablami ya annemi alacagim ablam öğretmen izin alablirise amennaBenim gittiğim hast 1 kişi alıyorlar öncesinde bana ve refaketcime covid testi yapılacak ben kardeşimi alicam eşim de bekleme salonunda beklesin ara sira gelir odaya .
Bende siviya guvenemiyorum bende oyle yapim o zamanBu bahsettiğin sorun bende de oldu granül sabun makinenin kapak kısmına yapışıyor gitmiyor ama yine de devam ediyorumİkinci bir durulama yaptırdığımda gidiyor sıvıya da güvenemiyorum ben nedense
normal koyuyorum ama bide daha az koyup denerim bi kac parca biseyi kaldi sonradan aldigim onlari yikarken daha az koyayim bakim nasil olacak yoksa cok guzel tumusacik yapiyor kokusuda harika sabun kokulu seylere zaten bayilirimFazla mi koyuyorsun acaba canim ? Ben de öyle bi sıkın ti olmuyor
bu cok kullanilmiyor ama ben ince yumusak oldugu icin ilk dogum sonrasi bunu giydirecem 3 tane aldim sonrasi citcitlilarla devam ederimGünaydın annelerbu iç zıbından kaç tane almak lazım? Göbek bağı düşene kadar tulumların içine fln hep bundan mı giydiriyoruz?
doktorun uygun gorurse miyomu alacakmi dogumda bana dedide ben yok dedim1.65 canım.miyom var bende baskı yapmasın kilo almamaya çalış dedi.o yüzden.yoksa başka bir şey demedi.
canim sende adanada dogum yapacaktın senin hastanen refekatci kac kisi izin veriyor ablamla esim olacak ama sanirim bir kisiye izin verirler bende gidince gorusecem hic bisey bilmiyorum bu konuyla ilgilibu özelde ya da devlette doğum yapıp yapmayacağına göre değişir aslında. mesela kuruyemiştir, cattle dır.,kahvedir onlar özel hastane kantinlerinde oluyor. ilk doğumdaki tecrübeme göre söylüyorum tabi. alt iç çamaşırı depend kullanacaksan bence gerek yok zaten külot gibi. dezenfektan odalarda bol bol oluyor zaten.
eldiven ve bere için birşey diyemem. ben zaten eldiven 2-3gün taktım,
Evet canım ağızdan yazmış . Kendi Dr pazartesi gidicem tekrar fitil isticem kullanmaya devam derse . Bende hiçbir uzuvumu sinirlerimi kontrol edemiyorum.Progesteron i ağzından mi alıyorsun canım 7.haftadan 12.Haftaya kadar ağızdan aldim çok kötüydüm baş dönmesi vücut uzuvlarimi kontrol edemiyordum şimdi vajinal fitil olarak alıyorum eğer öyleyse doktoruna söyle istersen yan etkisi hiç olmuyor
eşleri almama durumu hastaneden hastaneye değişiyor herhaldeBir kişi alıyorlar .ama eşleri almıyorlarmis saçmalığa gel
Allah yardımcın olsun canım çok zor benim olduğum yerde kafam düşüyordu ayağa kalkınca kapıya falan carptigim oldu bi de tekdim o zaman .sen bir an önce söyle yan etkisi olan bir ilaçEvet canım ağızdan yazmış . Kendi Dr pazartesi gidicem tekrar fitil isticem kullanmaya devam derse . Bende hiçbir uzuvumu sinirlerimi kontrol edemiyorum.Ruh gibiyim
Canım keşke bana da deseydi ya ,bana teklif bile etme dedi.cok tehlikeli yeri itibariyle ve portakal büyüklüğünde...1 yıl sonra ameliyat edecekBende siviya guvenemiyorum bende oyle yapim o zaman
normal koyuyorum ama bide daha az koyup denerim bi kac parca biseyi kaldi sonradan aldigim onlari yikarken daha az koyayim bakim nasil olacak yoksa cok guzel tumusacik yapiyor kokusuda harika sabun kokulu seylere zaten bayilirim
bu cok kullanilmiyor ama ben ince yumusak oldugu icin ilk dogum sonrasi bunu giydirecem 3 tane aldim sonrasi citcitlilarla devam ederim
doktorun uygun gorurse miyomu alacakmi dogumda bana dedide ben yok dedim
Önce giyilecek durumda olanları kendine ayır eski solmuş yıpranmış olanlar poşeteKızlar bana bi akıl verin ... büyük kızımdan kalan kıyafetler ve bu sabahta kuzenimden gelen bir sürü kıyafetler poşetlerce önümde duruyor , ben bunları nasıl ayıklayacağım , nasıl işin içinden çıkacağım ? Öyle çok yerim de yok , 2 gündür düşünüyorum
direk çamaşırların içine koyabilirsin granülü deterjan gözüne koymadan. bir de az kullanmaya gayret et.Bende duru sabun tozu aldim fakat bi dahakine sivi alacam cunku makineden gitmiyor az bisey aliyor gerisi kaliyor malesef memnun kalmadim
1 kişiye izin veriyormuş doktorlar. 65yaş üstü istemiyorlarmış ama hastaneden hastaneye değişiklik gösterebilir sor istersenCovid nedeniyle acaba refakatçi alinmama durumu var mi
Annem benim 65yaşında almazlar diye cok korkuyorum
medicanada canım. benim doktorum hastanenin doktoru olmadığı için benim bağlı olduğum kurum sandığı sezeryan doğum için ne ödüyorsa onun üzerinden fatura kesiyordu hastane.bu sene 3.600 sezeryan limitimiz var tahminim o civarlarda olacaktır yine._seastar_ canım hangi hastanede doğum yapacan sezaryen fiyatı öğrendin mi
ben samsundayım canım adanada değil@ seastar
canim sende adanada dogum yapacaktın senin hastanen refekatci kac kisi izin veriyor ablamla esim olacak ama sanirim bir kisiye izin verirler bende gidince gorusecem hic bisey bilmiyorum bu konuyla ilgili
Al önüne tek tek en yenileri deforme olmamışlardı lekesizleri seç elini korkak alıştırma çünkü daha hediye de gelir sende alırsın dayanamazsin sonrada kalanları istemediklerini bir ihtiyaç sahibine verKızlar bana bi akıl verin ... büyük kızımdan kalan kıyafetler ve bu sabahta kuzenimden gelen bir sürü kıyafetler poşetlerce önümde duruyor , ben bunları nasıl ayıklayacağım , nasıl işin içinden çıkacağım ? Öyle çok yerim de yok , 2 gündür düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?