2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aa niyeki
Bende 65usti almazlar diye korktum
Benim hastanem öyle dedi canım bir gece yatış yapmışlardı esimi almadılar . Dr çok ısrar etmiş yinede almadılar . Doğumda da böyle mi olacak dedik duruma bağlı dediler nasıl bir duruma bağlı bizde bilmiyoruz .

Valal annem benim daha cok ise yarar valal
Umarim onu alirlar

Progesteron i ağzından mi alıyorsun canım 7.haftadan 12.Haftaya kadar ağızdan aldim çok kötüydüm baş dönmesi vücut uzuvlarimi kontrol edemiyordum şimdi vajinal fitil olarak alıyorum eğer öyleyse doktoruna söyle istersen yan etkisi hiç olmuyor

Covid nedeniyle acaba refakatçi alinmama durumu var mi
Annem benim 65yaşında almazlar diye cok korkuyorum
Benim gittiğim hast 1 kişi alıyorlar öncesinde bana ve refaketcime covid testi yapılacak ben kardeşimi alicam eşim de bekleme salonunda beklesin ara sira gelir odaya .

1 numara bebek bezleri göbek oyuntulu oluyor. orayı aşağıya getireceksiniz. göbek kuruyup düşene kadar göbek çevresi kuru tutulmalı. göbekte kan olabilir. uzun süre devam etmediği sürece normal. kendiliğinden geçecektir.

bebekler sıcağı çok sevmiyorlar aslında. biz aman üşürler diye kat kat giydirip terletiyoruz bunaltıyoruz bebekleri. 1 adet atlet-zıbın (ortamın sıcaklığına göre uzun veya kısa kollu), içten ayağına bir kat çorap. bir alt-üst veya tulum ile üzerine yelek yeterli. başına da şapka. bebeklerin kan dolaşımı hızlı olmadığı için ilk 3 ay kadar ellerini ayaklarını ve başlarını pek ısıtamıyorlar. kan gitmiyor yani. oraları bizim ısıtmamız lazım. ama elleri ayakları soğuk diye de üşüyor bu demeyin. kulakları, sırtı, boynu sıcaksa çocuk tamamdır. üzerini de yine ortama göre müslin veya penye battaniyeyle örtebilirsiniz.

ben kuzenimle birlikte doğurdum, böyle şeyler pek kıyas olmaz ama fikir versin diye söyleyeyim. bu dediğim kıyafetlerin üzerine kuzenim aynı bir kat daha giydiriyordu. yani üst üste iki tane alt-üst gibi düşün. onun bebeği sık sık grip oldu burnu tıkandı vs. bizimki alerjik bünyeli ve zayıf olmasına rağmen üşütmeden atlattı kışı. yani aslında bebekler üşüdükleri için değil terledikleri için hasta oluyorlar.

elbette soğuklarda ben de bir takım içlik yaptım alt-üst, üzerine de yine kalın penyeden alt-üst veya tulum giydirdim.

örneğin içine bu atlet ve alt ile üzerine takım soğuklarda giyilebilir. ayağına çorap-patik ile başına şapka. yani ben bu şekil giydirdim. evin sıcağı soğuğu, sizin giyim alışkanlıklarınız, zevkiniz, içinizin nasıl rahat ettiği filan hep bunlar değişken.

Bu bahsettiğin sorun bende de oldu granül sabun makinenin kapak kısmına yapışıyor gitmiyor ama yine de devam ediyorum İkinci bir durulama yaptırdığımda gidiyor sıvıya da güvenemiyorum ben nedense
Bende siviya guvenemiyorum bende oyle yapim o zaman
Fazla mi koyuyorsun acaba canim ? Ben de öyle bi sıkın ti olmuyor
normal koyuyorum ama bide daha az koyup denerim bi kac parca biseyi kaldi sonradan aldigim onlari yikarken daha az koyayim bakim nasil olacak yoksa cok guzel tumusacik yapiyor kokusuda harika sabun kokulu seylere zaten bayilirim
Günaydın anneler bu iç zıbından kaç tane almak lazım? Göbek bağı düşene kadar tulumların içine fln hep bundan mı giydiriyoruz?
bu cok kullanilmiyor ama ben ince yumusak oldugu icin ilk dogum sonrasi bunu giydirecem 3 tane aldim sonrasi citcitlilarla devam ederim
1.65 canım.miyom var bende baskı yapmasın kilo almamaya çalış dedi.o yüzden.yoksa başka bir şey demedi.
doktorun uygun gorurse miyomu alacakmi dogumda bana dedide ben yok dedim

@ seastar
canim sende adanada dogum yapacaktın senin hastanen refekatci kac kisi izin veriyor ablamla esim olacak ama sanirim bir kisiye izin verirler bende gidince gorusecem hic bisey bilmiyorum bu konuyla ilgili

Evet canım ağızdan yazmış . Kendi Dr pazartesi gidicem tekrar fitil isticem kullanmaya devam derse . Bende hiçbir uzuvumu sinirlerimi kontrol edemiyorum. Ruh gibiyim

Bir kişi alıyorlar .ama eşleri almıyorlarmis saçmalığa gel
eşleri almama durumu hastaneden hastaneye değişiyor herhalde
çünkü ben eşimle gidip geleceğim annem 60 yaş üstü hastaneye sokmak istemiyorum
1 refakatçi eşin olabilir dediler bana
ama onun da hastane dışına çıkması yasak mesela
onun dışında da kimse giremiyecekmiş hastane odasına

Kızlar bana bi akıl verin ... büyük kızımdan kalan kıyafetler ve bu sabahta kuzenimden gelen bir sürü kıyafetler poşetlerce önümde duruyor , ben bunları nasıl ayıklayacağım , nasıl işin içinden çıkacağım ? Öyle çok yerim de yok , 2 gündür düşünüyorum

Evet canım ağızdan yazmış . Kendi Dr pazartesi gidicem tekrar fitil isticem kullanmaya devam derse . Bende hiçbir uzuvumu sinirlerimi kontrol edemiyorum. Ruh gibiyim
Allah yardımcın olsun canım çok zor benim olduğum yerde kafam düşüyordu ayağa kalkınca kapıya falan carptigim oldu bi de tekdim o zaman .sen bir an önce söyle yan etkisi olan bir ilaç

Canım keşke bana da deseydi ya ,bana teklif bile etme dedi.cok tehlikeli yeri itibariyle ve portakal büyüklüğünde...1 yıl sonra ameliyat edecek

Önce giyilecek durumda olanları kendine ayır eski solmuş yıpranmış olanlar poşete Sonra ilk 3 ayı ayır onları yıka ütüle aylara göre de takim olarak ayırıp çekmecene diz. 3 aydan sonrasına sonra bakarsın Canim. Içlerinden özellikle citcitli badi bolca ayır çok lazim oluyormuş

Covid nedeniyle acaba refakatçi alinmama durumu var mi
Annem benim 65yaşında almazlar diye cok korkuyorum
1 kişiye izin veriyormuş doktorlar. 65yaş üstü istemiyorlarmış ama hastaneden hastaneye değişiklik gösterebilir sor istersen
_seastar_ canım hangi hastanede doğum yapacan sezaryen fiyatı öğrendin mi
medicanada canım. benim doktorum hastanenin doktoru olmadığı için benim bağlı olduğum kurum sandığı sezeryan doğum için ne ödüyorsa onun üzerinden fatura kesiyordu hastane.bu sene 3.600 sezeryan limitimiz var tahminim o civarlarda olacaktır yine.
@ seastar

canim sende adanada dogum yapacaktın senin hastanen refekatci kac kisi izin veriyor ablamla esim olacak ama sanirim bir kisiye izin verirler bende gidince gorusecem hic bisey bilmiyorum bu konuyla ilgili
ben samsundayım canım adanada değil

Al önüne tek tek en yenileri deforme olmamışlardı lekesizleri seç elini korkak alıştırma çünkü daha hediye de gelir sende alırsın dayanamazsin sonrada kalanları istemediklerini bir ihtiyaç sahibine ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…