medicanada kime cnm1 kişiye izin veriyormuş doktorlar. 65yaş üstü istemiyorlarmış ama hastaneden hastaneye değişiklik gösterebilir sor istersen
medicanada canım. benim doktorum hastanenin doktoru olmadığı için benim bağlı olduğum kurum sandığı sezeryan doğum için ne ödüyorsa onun üzerinden fatura kesiyordu hastane.bu sene 3.600 sezeryan limitimiz var tahminim o civarlarda olacaktır yine.
ben samsundayım canım adanada değil
Obur hamileliklerde yapılmamış miydi canım senin benim ilk gebelikte başladı doğumdan sonra yada sarkıyor zaten diğer dozlar 5 doz yapılmıştı hala koruyuculuğu var dediler yeniden yapilmadiArkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
bende istemiyordum sonanda vazgectim dun yaptirdimArkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
Bende sali gunu yaptirdim 2ci sini canim ilki gibi agrim sizim olmadi hic anlamadim bileArkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
Evet bende bu siteden bakmıştım canım minoris iyiymis ama pahali geldi incia bakayim granul sabunda makinayi tikiyormusBen bu listeden incia ya karar verdim kızlar
Bende tek doz yaptırdım canım . İkinci doz bu ayın 28 ama Dr ertele dedi . Erken doğum riski olduğu için . Ama yaptırmanı tavsi ederim erken doğum riskin yoksa ameliyatta kullanılan kesici aletler den dolayı yapılıyor zaten . Önlem amaçlı 5 doz yaptırınca ömür boyu koruyuculuğu var bideArkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
canım yazdığım gibi benim doktorum dışardan. benim ödeyeceğim fiyat anlaşmalı hastane fiyatı olarak alıyor kurumumdan. yoksa normalde bu kadar az değildir.medicanada kime cnm
Benim liv oraya oranla pahali
Sezeryana simdilik5.5 dedi kasımda değişir dedi
tek doz oldum. 4 sene önce vurulduğum için ikinci doza gerek görülmedi.Arkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
anladim cnmcanım yazdığım gibi benim doktorum dışardan. benim ödeyeceğim fiyat anlaşmalı hastane fiyatı olarak alıyor kurumumdan. yoksa normalde bu kadar az değildir.
İlk gebeliğim olduğundan daha önce aşı yapılmamıştı 2 dozu yapıldı 5 doza tamamlatmayı düşünüyorum doğumdan sonraArkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
Bana da pahalı geldi Çok sık kullanacağız bide granüllerde zaten kalıntı bırakıyormuş ben incia da karar kıldım bir çok ürünü doğal pişik kremi vs.Lekeleri çıkarır mi bilmiyorum ilk etapta temiz yıkayacağız zaten sonrasında memnun kalmazsam başka ürüne geverimEvet bende bu siteden bakmıştım canım minoris iyiymis ama pahali geldi incia bakayim granul sabunda makinayi tikiyormus
Gyneferro mu ne kan ilacı sanırım oGünaydın kizcelerim. Butun gece sancidan uyuyamadım . ishal olmuşum ama çok kötü . Bu ilaçların hangisi ishal yapıyor .bilen varmı
Ben devlette yapmıştım da ondan ihtiyaç olmuştu kahve, ısıtıcı gibi. Bulunduğum şehirde çok seçenek yok, çok lüks bir hastane değil özelde yapacağım bu sefer ama çoğu şey bulunmayabilir. Onu doğum yapan arkadaşım var ona soracağım artık. İhtiyaca göre şekillecek. Depend ile ben hiç rahat edemedim ilk doğumumda. Bu sefer iç çamaşırı ve ped götüreceğim o yüzden.bu özelde ya da devlette doğum yapıp yapmayacağına göre değişir aslında. mesela kuruyemiştir, cattle dır.,kahvedir onlar özel hastane kantinlerinde oluyor. ilk doğumdaki tecrübeme göre söylüyorum tabi. alt iç çamaşırı depend kullanacaksan bence gerek yok zaten külot gibi. dezenfektan odalarda bol bol oluyor zaten.
eldiven ve bere için birşey diyemem. ben zaten eldiven 2-3gün taktım,
2 tane var bende sadece, çok gerek yok gibi bence.Günaydın annelerbu iç zıbından kaç tane almak lazım? Göbek bağı düşene kadar tulumların içine fln hep bundan mı giydiriyoruz?
Tedirgin olacak bir şey yok aslında. Kuru ve temiz tutmak önemli. Ben hiç bir şey yapmadım düşüne kadar. Sadece bezine filan dikkat ettim. Çıtçıt badi giydirdim. Düşüne kadar da banyo yaptırmadım.Göbek bağını örtüyor muyuz peki gazlı bez gibi bir şeyle? Düşene kadar nasıl olacak, çok tedirginimkısa kollu iç zıbın, üstüne uzun kollu tulum giydirsem olur mu ki?
Canim işte benimkide tehlikeli yerde Benim iki taneydi ameliyat eden tup bebek doktorum Birini aldi digerini sen ne zaman dogum yapip ben baska cocuk istemiyorum dersin o zaman ordaki miyomu alirim dedi suan almam dedi yeri tehlikeli yerde demisti bende o yuzden elletmeyecem hatta kadin dogumcum alibabilecek durumdaysa alirim dedi yok hocam almayin istemiyorum dedim bu zamanda her doktorada guven olmuyorCanım keşke bana da deseydi ya ,bana teklif bile etme dedi.cok tehlikeli yeri itibariyle ve portakal büyüklüğünde...1 yıl sonra ameliyat edecek
1 kişiye izin veriyormuş doktorlar. 65yaş üstü istemiyorlarmış ama hastaneden hastaneye değişiklik gösterebilir sor istersen
medicanada canım. benim doktorum hastanenin doktoru olmadığı için benim bağlı olduğum kurum sandığı sezeryan doğum için ne ödüyorsa onun üzerinden fatura kesiyordu hastane.bu sene 3.600 sezeryan limitimiz var tahminim o civarlarda olacaktır yine.
ben samsundayım canım adanada değil
elini korkak alistirmaAl önüne tek tek en yenileri deforme olmamışlardı lekesizleri seç elini korkak alıştırma çünkü daha hediye de gelir sende alırsın dayanamazsin sonrada kalanları istemediklerini bir ihtiyaç sahibine ver
Yazık canını yakmamak için ben deTedirgin olacak bir şey yok aslında. Kuru ve temiz tutmak önemli. Ben hiç bir şey yapmadım düşüne kadar. Sadece bezine filan dikkat ettim. Çıtçıt badi giydirdim. Düşüne kadar da banyo yaptırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?