2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
medicanada kime cnm
Benim liv oraya oranla pahali
Sezeryana simdilik5.5 dedi kasımda değişir dedi

Merhaba Kızlar uzun uzun zamandır Yazamadım ama ara ara okudum yazdıklarınızı herkese kolay doğumlar nasip etsin benim ilki normal doğumdu sıkıntılı geçti sezeryanı çok güzel Anlatmışsınz bu sefer de sezeryan mı denesem diye düşündüm bu arada internet da parkyataklar da indirim var yoyko yu çok beğenmiştim ama stok ekim de oluşacak diyolar ve fiyatı 1300 bandında olur diye düşünüyorum o yüzden uygun fiyatlı elele luca aldım 2 yıl sonra Oda takımı yaptıracağım İnşallah

Arkadslar tetanoz asisini kac doz yaptirdiniz ben ilkini yaptirdim ana 2.hic yaptirmak istemiyorum
Bende tek doz yaptırdım canım . İkinci doz bu ayın 28 ama Dr ertele dedi . Erken doğum riski olduğu için . Ama yaptırmanı tavsi ederim erken doğum riskin yoksa ameliyatta kullanılan kesici aletler den dolayı yapılıyor zaten . Önlem amaçlı 5 doz yaptırınca ömür boyu koruyuculuğu var bide

Kizlar benim ferritin degerim 4 cikti çok mu dusuk ..birde demir icin bana sidefer yazmis ama bu vitamin ilacı beni karsilarmi bilemedim

medicanada kime cnm
Benim liv oraya oranla pahali
Sezeryana simdilik5.5 dedi kasımda değişir dedi
canım yazdığım gibi benim doktorum dışardan. benim ödeyeceğim fiyat anlaşmalı hastane fiyatı olarak alıyor kurumumdan. yoksa normalde bu kadar az değildir.

Evet bende bu siteden bakmıştım canım minoris iyiymis ama pahali geldi incia bakayim granul sabunda makinayi tikiyormus
Bana da pahalı geldi Çok sık kullanacağız bide granüllerde zaten kalıntı bırakıyormuş ben incia da karar kıldım bir çok ürünü doğal pişik kremi vs.Lekeleri çıkarır mi bilmiyorum ilk etapta temiz yıkayacağız zaten sonrasında memnun kalmazsam başka ürüne geverim

Ben devlette yapmıştım da ondan ihtiyaç olmuştu kahve, ısıtıcı gibi. Bulunduğum şehirde çok seçenek yok, çok lüks bir hastane değil özelde yapacağım bu sefer ama çoğu şey bulunmayabilir. Onu doğum yapan arkadaşım var ona soracağım artık. İhtiyaca göre şekillecek. Depend ile ben hiç rahat edemedim ilk doğumumda. Bu sefer iç çamaşırı ve ped götüreceğim o yüzden.

Göbek bağını örtüyor muyuz peki gazlı bez gibi bir şeyle? Düşene kadar nasıl olacak, çok tedirginim kısa kollu iç zıbın, üstüne uzun kollu tulum giydirsem olur mu ki?
Tedirgin olacak bir şey yok aslında. Kuru ve temiz tutmak önemli. Ben hiç bir şey yapmadım düşüne kadar. Sadece bezine filan dikkat ettim. Çıtçıt badi giydirdim. Düşüne kadar da banyo yaptırmadım.

Canım keşke bana da deseydi ya ,bana teklif bile etme dedi.cok tehlikeli yeri itibariyle ve portakal büyüklüğünde...1 yıl sonra ameliyat edecek
Canim işte benimkide tehlikeli yerde Benim iki taneydi ameliyat eden tup bebek doktorum Birini aldi digerini sen ne zaman dogum yapip ben baska cocuk istemiyorum dersin o zaman ordaki miyomu alirim dedi suan almam dedi yeri tehlikeli yerde demisti bende o yuzden elletmeyecem hatta kadin dogumcum alibabilecek durumdaysa alirim dedi yok hocam almayin istemiyorum dedim bu zamanda her doktorada guven olmuyor
aklinda niye oyle kalmiş acabaa aaaa nil periyle karistirdim seni
Al önüne tek tek en yenileri deforme olmamışlardı lekesizleri seç elini korkak alıştırma çünkü daha hediye de gelir sende alırsın dayanamazsin sonrada kalanları istemediklerini bir ihtiyaç sahibine ver
elini korkak alistirma

Kizlar bugun Bulundugum ilin avm de calisan bi arkadasimdan bisey duydum Avmde isim vermem dogru olurmu bilmiyorum o yuzden şoyle yazayim w....i unlu kurumsal bir magazada calisanda virus cikmis o kisiyi karantina almislar fakat magazayi karantinaya almamislar diger personellerde calismaya devam ediyormus yani yeni uygulama badka kiside belirti yoksa calismaya devam ediyorsun magaza kapanmiyor eee bu sekilde herkese bulasir benden size tavsiye bizler hamileyiz cok dikkat etmek gerek magazalara falan gitmeyin derim hayirlisiyla Viruse yakalanmadan dogumumuzu yapsak

Tedirgin olacak bir şey yok aslında. Kuru ve temiz tutmak önemli. Ben hiç bir şey yapmadım düşüne kadar. Sadece bezine filan dikkat ettim. Çıtçıt badi giydirdim. Düşüne kadar da banyo yaptırmadım.
Yazık canını yakmamak için ben de yazık kuzucuğa bezine dikkat edicem aklımda onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…