son günlerde iyice böyle haberler duymaya başladık zatenKizlar bugun Bulundugum ilin avm de calisan bi arkadasimdan bisey duydum Avmde isim vermem dogru olurmu bilmiyorum o yuzden şoyle yazayim w....i unlu kurumsal bir magazada calisanda virus cikmis o kisiyi karantina almislar fakat magazayi karantinaya almamislar diger personellerde calismaya devam ediyormus yani yeni uygulama badka kiside belirti yoksa calismaya devam ediyorsun magaza kapanmiyor eee bu sekilde herkese bulasir benden size tavsiye bizler hamileyiz cok dikkat etmek gerek magazalara falan gitmeyin derim hayirlisiyla Viruse yakalanmadan dogumumuzu yapsak
Geçmiş olsun canım 12 civarı olmalı, kan ilacını aksatma sakın. Karşılar ki doktor vermiştir. Bir daha sor istersen doktoruna.Kizlar benim ferritin degerim 4 cikti çok mu dusuk ..birde demir icin bana sidefer yazmis ama bu vitamin ilacı beni karsilarmi bilemedim
Can yakacak bir şey olmuyor ekstrem sçdurumlar hariç, akıntı vs çok fazla kan olmamalı sadece. Ona dikkat etmek lazım. Ben de çok tedirgin olurum diye düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş.Yazık canını yakmamak için ben deyazık kuzucuğa bezine dikkat edicem aklımda onu biliyorum
Canim ben dalinin bebek deterjanini kullandim memnunda kaldimBana da pahalı geldi Çok sık kullanacağız bide granüllerde zaten kalıntı bırakıyormuş ben incia da karar kıldım bir çok ürünü doğal pişik kremi vs.Lekeleri çıkarır mi bilmiyorum ilk etapta temiz yıkayacağız zaten sonrasında memnun kalmazsam başka ürüne geverim
Tecrübeli annemler olacak yanımda, bakalım olur gider bir şekildeCan yakacak bir şey olmuyor ekstrem sçdurumlar hariç, akıntı vs çok fazla kan olmamalı sadece. Ona dikkat etmek lazım. Ben de çok tedirgin olurum diye düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş.
Öyle oluyor aynen ya ben de okurdum okurdum tam oturmazdı aklımda :)) Bebeği kucağına alınca kodlar yükleniyor.Tecrübeli annemler olacak yanımda, bakalım olur gider bir şekildeşimdi çok havada her şey
Eşimin adliyesinde de durum aynı farklı farklı her birinde korona çıkanlar var adliyedeki herkes devam ediyor ne yazıkki. Bu genel uygulama mağazanın bi kabahati yok yani hanımlarKizlar bugun Bulundugum ilin avm de calisan bi arkadasimdan bisey duydum Avmde isim vermem dogru olurmu bilmiyorum o yuzden şoyle yazayim w....i unlu kurumsal bir magazada calisanda virus cikmis o kisiyi karantina almislar fakat magazayi karantinaya almamislar diger personellerde calismaya devam ediyormus yani yeni uygulama badka kiside belirti yoksa calismaya devam ediyorsun magaza kapanmiyor eee bu sekilde herkese bulasir benden size tavsiye bizler hamileyiz cok dikkat etmek gerek magazalara falan gitmeyin derim hayirlisiyla Viruse yakalanmadan dogumumuzu yapsak
Ben de bir gecede içime inmesini bekliyorum annelik kitabınınÖyle oluyor aynen ya ben de okurdum okurdum tam oturmazdı aklımda :)) Bebeği kucağına alınca kodlar yükleniyor.
Aynen canim gunler gectikce virus dahada artiyor vede dogumda yaklasiyor panik korku heyecan bu aralar hat safhadason günlerde iyice böyle haberler duymaya başladık zaten
ekonomi etkilenmesin diye insanlar çalışmaya ve çalıştırılmaya devam ediyorlar
inşallah hepimiz nerede varsa sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
gün geçtikçe doğum yaklaştıkça korkum da tedirginliğim de artıyor maalesef
aynen genel bir uygulama eşimin Calistigi isyerinede yazi gelmisti duydugumda ben cok sacma demistim Ekonomi icin insan sagligi hice sayiliyor zaten virusle ilgili cok sey dönuyor sonumuz hayir olsun bu 5 g yuzunden bakalim dunyada daha neler olacakEşimin adliyesinde de durum aynı farklı farklı her birinde korona çıkanlar var adliyedeki herkes devam ediyor ne yazıkki. Bu genel uygulama mağazanın bi kabahati yok yani hanımlar
İner iner merak etme.Ben de bir gecede içime inmesini bekliyorum annelik kitabınınAz kaldı inşallah bakalım
Benimde 8 çıktı canım doktor demir ilacina devam dediKizlar benim ferritin degerim 4 cikti çok mu dusuk ..birde demir icin bana sidefer yazmis ama bu vitamin ilacı beni karsilarmi bilemedim
Canım o kadar çok ki özellikle kimseyi karantinaya almıyorlar artık devlet toplumsal bağışıklık politikası izliyor önceleri tüm temaslar tespit ediliyordu bu şekilde bi yere varamadılar simdi herkese bulaşsın diye bekliyorlar bence sayılar tv de yayinlanandan çok daha fazla hatta toplumda çok kişi de var test bile yapmıyorlar çok kötülesmeden durumu iyi seyrediyorsa kendini grip zannediyor o sırada da zaten geziyor dolaşıyor yayıyor hasta kişiler ben geldi gelecek gibi düşünüyorum sanki her an korkuyorum ama yapacak birşey yok.gibi düşünüyorumKizlar bugun Bulundugum ilin avm de calisan bi arkadasimdan bisey duydum Avmde isim vermem dogru olurmu bilmiyorum o yuzden şoyle yazayim w....i unlu kurumsal bir magazada calisanda virus cikmis o kisiyi karantina almislar fakat magazayi karantinaya almamislar diger personellerde calismaya devam ediyormus yani yeni uygulama badka kiside belirti yoksa calismaya devam ediyorsun magaza kapanmiyor eee bu sekilde herkese bulasir benden size tavsiye bizler hamileyiz cok dikkat etmek gerek magazalara falan gitmeyin derim hayirlisiyla Viruse yakalanmadan dogumumuzu yapsak
Canım patates ve baharatlar Benim canıma okuyor. Artık onları yemiyorım. Ayrıca asitli meyvelerde rahatsız ediyor. Acken yememeye calısıyorum. Süt sakinlestiriyor biraz. Ama maden suyu eger yanmam varsa daha kötü yapıyorselamlar hamişler, mide yanması artık dayanamayacağım seviyelere geldi. geceleri uyuyamıyorum yahu. yemek dahi yiyemiyorum. lokmayı yutarken çektiğim çileyi rarif edemem.
tek rahatlatan maden suyu. onu da doktorum 2ye çıkarabilirsin demişti, ben 3e çıkardım ve hala yeterli değil.
süt de öyle sakinleştirmiyo. siz napıyonuz bu mide yanmasıyla ilgili?
Merhabalar plesanta aşağıda olunca sadece dinlenmeyi mi tavsiye ediyorlar?Bnmde öyle biraz aşağıda dedi tam sınırda ileriki haftalarda çıkabiliyormuş dinlenerek beklicez artık hayırlısı olsun hakkımızda
Canim 8 yil oldu 5 sene icinde tekrar yapilmasi gerekiyomus oyle dedi hemsire neyse yarin gidip yaptiracam mecburenObur hamileliklerde yapılmamış miydi canım senin benim ilk gebelikte başladı doğumdan sonra yada sarkıyor zaten diğer dozlar 5 doz yapılmıştı hala koruyuculuğu var dediler yeniden yapilmadi
Kesinlikle katiliyorum annemlerin karsi apt larinda kadin gribim diye dolaniyormus bi gun sabah anbulans gelmis nefes darligi falan baya fenalasmis meger koronoymiş yaa zaten herkese bulasacakmis fakat ne kadar gec gelirse o kadar iyi mutasyona ugramasini bekliyorlar mutasyona ugrarsa herkes kolay atlatir hakkimizda hayirlisi bende cok korkuyorum tabiki o tvdeki rakamlar bastan beri yalan sirf antepte gunde 20 kisi vefat ediyorCanım o kadar çok ki özellikle kimseyi karantinaya almıyorlar artık devlet toplumsal bağışıklık politikası izliyor önceleri tüm temaslar tespit ediliyordu bu şekilde bi yere varamadılar simdi herkese bulaşsın diye bekliyorlar bence sayılar tv de yayinlanandan çok daha fazla hatta toplumda çok kişi de var test bile yapmıyorlar çok kötülesmeden durumu iyi seyrediyorsa kendini grip zannediyor o sırada da zaten geziyor dolaşıyor yayıyor hasta kişiler ben geldi gelecek gibi düşünüyorum sanki her an korkuyorum ama yapacak birşey yok.gibi düşünüyorum
bendede var badem iyi geliyor aksam yiyorum yoksa gece yatamamselamlar hamişler, mide yanması artık dayanamayacağım seviyelere geldi. geceleri uyuyamıyorum yahu. yemek dahi yiyemiyorum. lokmayı yutarken çektiğim çileyi rarif edemem.
tek rahatlatan maden suyu. onu da doktorum 2ye çıkarabilirsin demişti, ben 3e çıkardım ve hala yeterli değil.
süt de öyle sakinleştirmiyo. siz napıyonuz bu mide yanmasıyla ilgili?
Samsun da hastane araştırıyorum bende medicana da yenidoğan ünitesi varmı acaba1 kişiye izin veriyormuş doktorlar. 65yaş üstü istemiyorlarmış ama hastaneden hastaneye değişiklik gösterebilir sor istersen
medicanada canım. benim doktorum hastanenin doktoru olmadığı için benim bağlı olduğum kurum sandığı sezeryan doğum için ne ödüyorsa onun üzerinden fatura kesiyordu hastane.bu sene 3.600 sezeryan limitimiz var tahminim o civarlarda olacaktır yine.
ben samsundayım canım adanada değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?