33+2 yim cnmMaşallah bebişekaçıncı haftadasın canım
Ben de öyleyim ya, çok da sıkılıyorumMutlu haftalar kızlar :)
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor bugün ve yarın ve sonraki gün :d
Maşallah kaç aylikKizlar ben kontrolden geldim bir sikinti yokmus cok sukur bebis 2252gr olmus 1 hafta ondeydi suan 2 gun ondeymis 2 hafta sonra cati muayenesi yapip doguma karar verecekmis bakalim hayirlisi
Saol canımDeğil mi amason trimesterde yorduk kendimizi ☺ güle güle oturun yeni evinizde bebişinizle ☺
Doğum videoları izliyorum arada doktorlardan, azıcık tedirgin oluyorummutluyum ama korkuyorum da doğumdan korkumu yenmek için daha çok video izliyorum ben de hakkımızda hayırlısı ☺☺
Bende aynıyım ya hep halsiz hissediyorum kendimiMutlu haftalar kızlar :)
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor bugün ve yarın ve sonraki gün :d
Ay olarak 8 heralde ama hafta olarak 33+2yiz canimMaşallah kaç aylik
Hadi bakalim.gecmis olsun keske sorsaydin kiloyu ya ben her gittigimde ilk kiloyu merak ediyorum neyse saglikliysa iyi bidaha sor bence unutmustur insallah da doner de bisey yapmaya gerek kalmaz canim daha vakitte var zatenKontrolden çıktım ben de şimdi 31+5. Kilosu boyu haftasıyla uyumlu dedi ama söylemedi kaç kilo. Bu sefer resimde vermediler :) suyunda yerindeymis. Tek sorun hala kafası yukarda bacakları asagida. Dönmesi gerekiyor. Dönmezse biz elimizle dondurmeye calisicaz yoksa normal doğum yapamazmisim. Sezaryan olacakmisim o zaman. Hic istemiyorum sezaryan. Hayırlısı olsun.
Masallah canim az kalmis dogumaAy olarak 8 heralde ama hafta olarak 33+2yiz canim
Ben de öyleyim ya, çok da sıkılıyorum
Valla aynen bi halsizlik var.Bende aynıyım ya hep halsiz hissediyorum kendimi
Cok sukur canim vakit geciyor zaman daraliyor artik herkes saglikla dogursun insallahhMasallah canim az kalmis doguma
Canım sıkma canını hersey olacagina variyor dedigin gibi bir ise kalkisinca herkesler kayboluyor ortadan tirnagin varsa basini kasiyacaksin derler ya aynen öyle yavas yavas yapmaya calis kendini cok zorlama sagliginiz herseyden onemli unutma Allah yardimcin olsun güc ve sabir versinKızlar merhaba herkese yazılanları okudum hastane çantaları hazırlanmış temizlik konusu düşünülmeye başlanmış maşallah herkesehayırlısıyla gelsin bebeklerimiz Ben ne bebeğimin ne kendimin ihtiyaçlarını henüz tamamlayamadım, alışveriş yapamadım çünkü ev tadilatı ve taşınmayla uğraşıyoruz. Her günüm ağlamakla geçiyor. Tadilatçı ustamız bizi çok mağdur etti çok sinirlerimizi bozdu yarım yamalak işler yaptı bir an evvel taşınmamız gerektiğini bilmesine rağmen işleri uzattı da uzattı ☹ Normalde aynı şehirde oturduğum annem babam kardeşim taşınma ve tadilat sürecinde şehir dışına çıktılar ve bizi eşimle bu işlerle yapayalnız bıraktılar. Biz taşındıktan sonra gelecekler. Bu haftam koli yapmakla geçecek. Bugün bi tane yapayım dedim belim koptu. Ağlaya ağlaya devam ettim mecbur. Eşim de dışardaki işlere koşturuyor ustaydı tadilattı bunlarla uğraşıyor. Daha taşınacağımız evin tadilat sonrası temizliği var ama mecbur bu korona zamanı yardımcı kadın çağıracağım o da bulabilirsem... tek güvencem evin boş olması kendisiyle temas etmeyecek olmam. Aileme o kadar kırgınım ki annemin daha yardımcı olabileceğini bilsem bile doğumda refakatçimin eşim olmasını istiyorum. Her şeyi kendimiz yaptık onu da bir şekilde hallederiz diyorum. Bu kadar işim varken kimse bana yardımcı olmamış kimse için de temizlik yapıp bebeğimi riske atıp onları ağırlayamam diye düşünüyorum. Doğumdan sonra da kimseyi evime kabul etmeyeceğim. Zaten yeni taşınmış olacağımız için temizliğe çok ihtiyaç da olmaz diye düşünüyorum.
Bu süreç benim için çok zor geçti ve geçiyor her gün elimde olmadan ağlıyorum kızım bunları hissetti ve muhtemelen etkilendi ama ne kadar güçlü kalmaya çalışsam da bu kadar yalnız kalmak ve bunca stresle baş etmeye çalışmak beni çok zorladıumarım bu ayın sonunda biraz feraha çıkarım ve alışverişlerimizi tamamlayıp hastane çantamızı hazırlarım.
Sizin paylaştıklarınız çok faydalı oluyor bana çünkü fikir veren yardım eden akıl veren hiç kimsen yok. Hastanede ne giyilir ne gerekir ne gerekmez hep sizden öğreniyorum.İyi ki varsınjz
Allah yardımcın olsun. yavaş yavaş yapmaya çalış işleri. bende geçen ay taşındım. benim de yanımda kimsecikler yoktu eşimde işe gidiyordu. annem 2 gün yardımcı olabildi sonra gitti. kvalidemlerle evin arası 20dk yürüyerek tenezzül edip bir kere bile gelmediler. sağlık olsun dedim kendim koşturdum herşeye.Kızlar merhaba herkese yazılanları okudum hastane çantaları hazırlanmış temizlik konusu düşünülmeye başlanmış maşallah herkesehayırlısıyla gelsin bebeklerimiz Ben ne bebeğimin ne kendimin ihtiyaçlarını henüz tamamlayamadım, alışveriş yapamadım çünkü ev tadilatı ve taşınmayla uğraşıyoruz. Her günüm ağlamakla geçiyor. Tadilatçı ustamız bizi çok mağdur etti çok sinirlerimizi bozdu yarım yamalak işler yaptı bir an evvel taşınmamız gerektiğini bilmesine rağmen işleri uzattı da uzattı Normalde aynı şehirde oturduğum annem babam kardeşim taşınma ve tadilat sürecinde şehir dışına çıktılar ve bizi eşimle bu işlerle yapayalnız bıraktılar. Biz taşındıktan sonra gelecekler. Bu haftam koli yapmakla geçecek. Bugün bi tane yapayım dedim belim koptu. Ağlaya ağlaya devam ettim mecbur. Eşim de dışardaki işlere koşturuyor ustaydı tadilattı bunlarla uğraşıyor. Daha taşınacağımız evin tadilat sonrası temizliği var ama mecbur bu korona zamanı yardımcı kadın çağıracağım o da bulabilirsem... tek güvencem evin boş olması kendisiyle temas etmeyecek olmam. Aileme o kadar kırgınım ki annemin daha yardımcı olabileceğini bilsem bile doğumda refakatçimin eşim olmasını istiyorum. Her şeyi kendimiz yaptık onu da bir şekilde hallederiz diyorum. Bu kadar işim varken kimse bana yardımcı olmamış kimse için de temizlik yapıp bebeğimi riske atıp onları ağırlayamam diye düşünüyorum. Doğumdan sonra da kimseyi evime kabul etmeyeceğim. Zaten yeni taşınmış olacağımız için temizliğe çok ihtiyaç da olmaz diye düşünüyorum.
Bu süreç benim için çok zor geçti ve geçiyor her gün elimde olmadan ağlıyorum kızım bunları hissetti ve muhtemelen etkilendi ama ne kadar güçlü kalmaya çalışsam da bu kadar yalnız kalmak ve bunca stresle baş etmeye çalışmak beni çok zorladıumarım bu ayın sonunda biraz feraha çıkarım ve alışverişlerimizi tamamlayıp hastane çantamızı hazırlarım.
Sizin paylaştıklarınız çok faydalı oluyor bana çünkü fikir veren yardım eden akıl veren hiç kimsen yok. Hastanede ne giyilir ne gerekir ne gerekmez hep sizden öğreniyorum.İyi ki varsınjz
Ah canım üzülme, bi Yardımcı bulmaya çalış temizlik sonrası bi günde Gelsin, senin toplanmana yardımcı olsun, gücün parana geçsin boşver, onlar daha tadilatı yapılmadı taşınmadılar diye düşünüp çok ses etmiyorlar belki ama İnan evin içine girene kadar ki kısmı asıl zor olan, eve girdikten sonrası bi şekilde yerleşiyor. Yorma kendini sakın, hepsi hallolur bak tertemiz eve gelecek kuzucuk.Kızlar merhaba herkese yazılanları okudum hastane çantaları hazırlanmış temizlik konusu düşünülmeye başlanmış maşallah herkesehayırlısıyla gelsin bebeklerimiz Ben ne bebeğimin ne kendimin ihtiyaçlarını henüz tamamlayamadım, alışveriş yapamadım çünkü ev tadilatı ve taşınmayla uğraşıyoruz. Her günüm ağlamakla geçiyor. Tadilatçı ustamız bizi çok mağdur etti çok sinirlerimizi bozdu yarım yamalak işler yaptı bir an evvel taşınmamız gerektiğini bilmesine rağmen işleri uzattı da uzattı ☹ Normalde aynı şehirde oturduğum annem babam kardeşim taşınma ve tadilat sürecinde şehir dışına çıktılar ve bizi eşimle bu işlerle yapayalnız bıraktılar. Biz taşındıktan sonra gelecekler. Bu haftam koli yapmakla geçecek. Bugün bi tane yapayım dedim belim koptu. Ağlaya ağlaya devam ettim mecbur. Eşim de dışardaki işlere koşturuyor ustaydı tadilattı bunlarla uğraşıyor. Daha taşınacağımız evin tadilat sonrası temizliği var ama mecbur bu korona zamanı yardımcı kadın çağıracağım o da bulabilirsem... tek güvencem evin boş olması kendisiyle temas etmeyecek olmam. Aileme o kadar kırgınım ki annemin daha yardımcı olabileceğini bilsem bile doğumda refakatçimin eşim olmasını istiyorum. Her şeyi kendimiz yaptık onu da bir şekilde hallederiz diyorum. Bu kadar işim varken kimse bana yardımcı olmamış kimse için de temizlik yapıp bebeğimi riske atıp onları ağırlayamam diye düşünüyorum. Doğumdan sonra da kimseyi evime kabul etmeyeceğim. Zaten yeni taşınmış olacağımız için temizliğe çok ihtiyaç da olmaz diye düşünüyorum.
Valla düzenli yapamıyorum yürüyüş açıkcası beşiktaşa annemlere gidince akşama kadar dışardayım yürüyorum ama eyüpte tek olduğum için korkuyorum açıkcası dışarda başıma bişi gelirse naparım diye eşimde akşamları geç geldiği için onunlada yürüyüşe çıkamıyoruz o yüzden bir düzen yok açıkcasıArkadaşlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben kaplumbağa hızıyla yürüyorum. Akşam oluyor koltukta oturamiyorum karnımın sisliginden yatar vaziyetteyim hep akşamları. Gece de sağ olsun huzursuz bacak sendromu başlıyor. Son trimester digerlerine gore baya zormuş.
Günaydınnn benim yarın sabah kontrolüm var yeni doktora başlıyorum bi ufak gerginimGünaydın güzel bir hafta olsun inşallah
Var mı bugün kontrolü vs olan
Canım sıkma canını hersey olacagina variyor dedigin gibi bir ise kalkisinca herkesler kayboluyor ortadan tirnagin varsa basini kasiyacaksin derler ya aynen öyle yavas yavas yapmaya calis kendini cok zorlama sagliginiz herseyden onemli unutma Allah yardimcin olsun güc ve sabir versin
Allah yardımcın olsun. yavaş yavaş yapmaya çalış işleri. bende geçen ay taşındım. benim de yanımda kimsecikler yoktu eşimde işe gidiyordu. annem 2 gün yardımcı olabildi sonra gitti. kvalidemlerle evin arası 20dk yürüyerek tenezzül edip bir kere bile gelmediler. sağlık olsun dedim kendim koşturdum herşeye.
Allah yardımcın olsun cnm bugğnlerde geçer illaki boşver yeni evinde eşinle evladınla mutlu olacağın günleri düşün kimseden kimseye maalesef fayda olmuyor.Kızlar merhaba herkese yazılanları okudum hastane çantaları hazırlanmış temizlik konusu düşünülmeye başlanmış maşallah herkesehayırlısıyla gelsin bebeklerimiz Ben ne bebeğimin ne kendimin ihtiyaçlarını henüz tamamlayamadım, alışveriş yapamadım çünkü ev tadilatı ve taşınmayla uğraşıyoruz. Her günüm ağlamakla geçiyor. Tadilatçı ustamız bizi çok mağdur etti çok sinirlerimizi bozdu yarım yamalak işler yaptı bir an evvel taşınmamız gerektiğini bilmesine rağmen işleri uzattı da uzattı ☹ Normalde aynı şehirde oturduğum annem babam kardeşim taşınma ve tadilat sürecinde şehir dışına çıktılar ve bizi eşimle bu işlerle yapayalnız bıraktılar. Biz taşındıktan sonra gelecekler. Bu haftam koli yapmakla geçecek. Bugün bi tane yapayım dedim belim koptu. Ağlaya ağlaya devam ettim mecbur. Eşim de dışardaki işlere koşturuyor ustaydı tadilattı bunlarla uğraşıyor. Daha taşınacağımız evin tadilat sonrası temizliği var ama mecbur bu korona zamanı yardımcı kadın çağıracağım o da bulabilirsem... tek güvencem evin boş olması kendisiyle temas etmeyecek olmam. Aileme o kadar kırgınım ki annemin daha yardımcı olabileceğini bilsem bile doğumda refakatçimin eşim olmasını istiyorum. Her şeyi kendimiz yaptık onu da bir şekilde hallederiz diyorum. Bu kadar işim varken kimse bana yardımcı olmamış kimse için de temizlik yapıp bebeğimi riske atıp onları ağırlayamam diye düşünüyorum. Doğumdan sonra da kimseyi evime kabul etmeyeceğim. Zaten yeni taşınmış olacağımız için temizliğe çok ihtiyaç da olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?