2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kolay gelsin canım . Ama anne babandan medet Umman bana pekte doğru gelmiyor sonuçta evin ayrı gecimin ayrı . Ki zorunda olduklarını da düşünmüyorum .ben de taşındım kolileri yaptım eşyaları topladım henuz yerleşirken bebişim kese bile zor gözükürken kimseyede niye gelmedi diye dert yanmadim. Şimdi yine tasinacagiz bir birbucuk ay içinde ve kimsem yok eşimden başka tabi ark eşleri var ama ben kendi işimi kendim haldebilirim . Temizligide . her gün bir odayı siler toplar yıkar asar im . Zorsada eşim gelince ona yaptırırım . Bunu kendine dert edinip bebeği strese sokma bence . İyi düşün iyi olsun herşey hem şehir dışına cikti diye coronayi bahane edip davet etmezsin emin ol kimse olmayınca daha rahat herşey

Canım senin dr kim kayserideydin değil mi şehir hastanesine mi gidiyorsun kontrole

Ah canım ya kendine dikkat ede ede yavaş yavaş yap keşke yakınında olsam seni tanısam da yardim edebilseydim çok üzüldüm kendini yalnız hissetmene annen baban niçin başka şehire gittiler önemli bir iş için mi keyfi mi
Boş evi temizletecegin için kadınla fazla yakın durmazsın inşallah temiz ev olacağı için fazla iş olmaz doğuma da halılarını falan da yikamaci yıkar inşallah taşınma aşamasını da halledince rahatlarsın biraz taşındıktan sonra mutfağın gardroplarin yerleşmesi zaman alıyor zor oluyor inşallah herşey yolunda gider aksilik olmazda bir çırpıda yerleşirsin

Kizlar ben kontrolden geldim bir sikinti yokmus cok sukur bebis 2252gr olmus 1 hafta ondeydi suan 2 gun ondeymis 2 hafta sonra cati muayenesi yapip doguma karar verecekmis bakalim hayirlisi
Canım maşallah 2 kiloyu geçmiş bebek sen ekim annesi misin bende 2 kiloyu geçerse baya rahatlicam 32 haftada kontrolüm senin 2 hafta sonra 36 haftalik mi olacak ay bu son aylarda günler geçmek bilmiyor

Evet canım şehir hastanesine gidiyorum, doktorum Doç.Dr. Hüseyin Aksoy.
Canım benimde doktorum hüseyin bey çok memnunum dr umdan önce venhar hanıma gitmiştim pek bilgi vermiyordu epeydir hüseyin beye gidiyorum hüseyin bey cok güven verdi eş zamanlı olarak hüma ya da gidiyorum hala doğumu nerde yapacağıma karar veremedim şehir hast spinal anestezi yapıyor o yüzden şehir hast olmak istemiyorum hamilelikten önce ilaç kullanıyordum bende kaygı bozukluğu var acaba panik atağımı söylesem genel anestezi yapar mı hüma 'daki dr umda iyi fena değil ama hüma ya gitme sebebim anestezi şeklini bize bırakıyor

Canım maşallah 2 kiloyu geçmiş bebek sen ekim annesi misin bende 2 kiloyu geçerse baya rahatlicam 32 haftada kontrolüm senin 2 hafta sonra 36 haftalik mi olacak ay bu son aylarda günler geçmek bilmiyor
Evet canim ekim annesi olacagim kismetse 2 hafta sonra 35 olacagim bugun 33+2yim gecer merak etme 32 de 2kiloya ya yaklasir ya da olur heralde bebislere gore degisken cunku senin kontrol ne zaman

Allah yardımcın olsun cnm bugğnlerde geçer illaki boşver yeni evinde eşinle evladınla mutlu olacağın günleri düşün kimseden kimseye maalesef fayda olmuyor.

Sağolun kızlar evet malesef kimseden fayda olmuyor. Artık bu haftayı da atlatırsak eve geçince gerisi gelir inşallah. Gerçi evde tadilatımız daha yarım yamalak mutfağımız yok mesela. Ama bir şekilde halledeceğiz inşallah

Canım sadece taşınmadan bahsetmiyorum. Evimizin tadilattan geçtiğini söylüyorum. Mesela haftaya taşınacağım ama mutfağım olmayacak. Banyomuz tamamlanmadı. Bir de artık ilk haftalarda değiliz eğilip kalkmak bile çok zor. Yoksa çok şükür kendi işimi kendim görürüm. Ve ailemlere bir sokak öteye taşınıyorum. Zaten uzak olsalar veya hastalıkları yaşlılıkları olsa bir yardım beklemem. Ama zor günümde ailemden yardım beklemeyip kimden beklemeliydim anlayamadım doğrusu.

Ben bu ara göğüs kafesimin hemen altında baskı hissediyorum bi de karnım sanki patlayacak gibi oluyor hazımsızlık gibi hissediyorum bi de sizde de oluyor mu? karnım acıkınca artık dayanamamaya başladım kollarım sanki uyuşuyor bi de Ankara bu sene acayip sıcak sürekli terliyorum. bir daha hamile kalmayı düşünürsem kışa ayarlayacağım Bebişe de ayrı üzülüyorum büyüyünce o da içerde sıkıştı kaldı sanki her hareketini karnımda çok net görüyorum

En nefret ettigin sey tasinmaktir biz gurbetteydik bide sehirlerarasi tasiniyoduk yol uzak kalinca dahada zor oluyo keske evden eve tasimaciligiya verseydin ozel esyalini alirdin digerkeri kendileri yapiyo ama su donemde temizlikci bile tutamiyoruz coronodan dolayi keske annenler yardim etseydi bu halinlede zor olur kendini fazla yorma yavas yavas hallet insallah yeni evinde esinle bebisinle huzurlu olirsun canim herseye deger simdiden gule gule otur canim Allah yardimcin olsun

Canım Allah razı olsun. Ailem köye gitti bir işleri olduğu için değil yazları genelde köye giderler diye bu yaz da gittiler. Yerleşme aşamasını da bir şekilde hallederiz inşallah ama tadilat bizi çok yordu sürekli ustalarla tartıştık strese girdik eşim de ben de bir yandan çalışıyoruz bir yandan usta çağırıyor eve koşuyoruz işi esas verdiğimiz adam işin başında durmadı eşim ustalarla durmak zorunda kaldı anlamadığımız işler falan onlar bizi çok yordu. Taşındıktan sonra da bir süre mutfağımız olmayacak ama bir şekilde hallolur inşallah

Sen Kayserilimisin canim biz 10 yil oturduk
hatta iki gelinimzde kayseriden aldik hanimkoylu oldular auri bi severim orayi guzel arkadsliklar guzel komsuluklarimiz vardi

Canım biliyor musun ben pek öyle düşünmüyorum ben de hiç bir işimde annemden yardim istemem çünkü kıyamam anneciğim e doğumlarımda sonrasında yada başka zamanlarda kendi kendime çabalanırım ama annem her an hazırdır ve bana kızar yardim istemiyorsun diye

Ama aile demek herşeyi karşılık paylaşmak demektir olur mu hiç yardim beklemek doğru değil diye diye hep aile bağı diye birşey kalmıyor anne baba böyle özel zamanlarında hamilelikte hastaliktir gücü yettiği kadar evladına evlat da ihtiyacı olduğunda annesine koşmak zorundadır zorunda değil diye birşey olur mu aile bireylerinin biribirine sorumlulukları vardır

Ben annem taşınırken helede yalnız başınaysa evi ayrı geçimi ayrı diyip şehir dışına çıkıp onu nasi yalnız bırakırım döndüğümde yerleşmiş evine ne yüzle giderim hele hamilelik gibi bir durumda anne gitmis yerleşince gelecek kızının evine kızı hamile haliyle yapayalnız kendi kendine koşturmuş anne güle güle otur mu diyecek

Yani kimse değil ama anne baba kardeş başka birseydir ölene kadar birbirine ihtiyacı ve sorumluluğu vardir

Kizlar ben kontrolden geldim bir sikinti yokmus cok sukur bebis 2252gr olmus 1 hafta ondeydi suan 2 gun ondeymis 2 hafta sonra cati muayenesi yapip doguma karar verecekmis bakalim hayirlisi
Çatı muaynesi nasıl birşeyki
Birde nst ler ne zaman başlıyor kızlae

Sağol canım Allah razı olsun Evden eveye vermek istemedik koronadan dolayı. Bi de evden eveye verince tabakları çanakları temiz mi sardılar kirlettiler mi diye güvenemeyip hepsini indirip bi daha yıkamam gerekiyor yine iş. Şimdi kendim temiz temiz paketlerim diye düşündüm. Şehirlerarası da çok taşındım ben o çok daha zor zaten ama Allah gücünü verir diyorum yapabildiğim kadar yavaş yavaş yapıcam artık işi gücü

Mutfak yok derken dolapları vs mi yok canım ocağın felan da mi bağlanmış olmayacak doğalgazı şimdiden açtırsanız en azindan yemeğini falan yaparsin

Bunu düşünmeyen aileyede zorla iş yaptiramazsin işte normalde bende böyle düşünmem anneme kıyamam . Anneme yaptirmadigim iside kayınvalidem e yüklemem . Ama bunu dusunemiyorsa bir anne bize ihtiyacın varmı demiyorsada gönül koymakta doğru bulmuyorum . Herkesin yaşamı farklı dertleri farklı sadece bizimle dertlenip sadece bize odaklanmasını da beklemeyiz hamileyiz diye .yani bu benim düşüncem şuan bana sinirlenenler vardır mutlaka amabu benim düşüncem eş herşeyi düşünüp hareket etmeli ve eşini yormayacak şekilde ayarlamalı herşeyi . Bak bende tasinacagim belki doğuma bir hafta kala bile olabilir . Eşim nakliye tutacak mesela ben yok desemde eşyaları alır çıkarız diyor . Gerisini onlar yapar diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…