2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben akşamları yürümeye çalışıyorum canım ama eski gücüm kalmadı çok yavaşım birde yürürken kasıklarımda hafif sancılar oluyor son trimesterin azizliği galiba

Seni çok iyi anlıyorum Ahh o ev içindeki tadilat yerleşme beni bitirdi ya. Ev taşıdık 20 gün oldu hala yerleşecek tadilat olacak bişeyler çöküyor valla.
Maşallah bebişe benide hem heyecan hem korku basıyor valla

Değil mi ama son trimesterde yorduk kendimizi güle güle oturun yeni evinizde bebişinizle
Doğum videoları izliyorum arada doktorlardan, azıcık tedirgin oluyorum mutluyum ama korkuyorum da doğumdan korkumu yenmek için daha çok video izliyorum ben de hakkımızda hayırlısı

kızlar babybjorn ana kucağı alan var mıdır aranızda. ben onu almayı dusunuyorum da balance bliss bouncer bliis diye tipleri mi var anlamadım mekanızma aynı kumas mı değisiyor sadece. bir de daha oncekı cocuğunda kullanıp memnun kalan var mı?

kontrolu olan arkadaslardan hyrlı haberer beklıyoruz. benım daha 2 hafta var.

Erken dogum riski nasıl anlaşılıyor merak ettim. Umarım herşey yolunda gider sizin için.
Bugun düne göre biraz daha iyiym ama bakalım artk cok yorulmaya basladm ağırlaştk sanırım 2-3 hafta önceye göre ya
[/QUOTE]
Sancilarim basladi ve biraz acilmam vardi

Merhaba kızlar, bende kontrolden geldim, şükür bi sıkıntı yok sadece normal pozisyondaki oğlum makat pozisyonuna dönmüş Düzgünce dursana yerinde dimi? Biraz ağrım oluyodu karnımın alt kısmında ve sezaryen yerimde, doktorum da üzerinden çok vakit geçmediği için normal dayanamazsan ağrı kesici alabilirsin dedi.

sağlık sektöründe olduğumdan mı bilmiyorum doktorum kesinlikle aktaramazsın izne devam ediyorsun dedi, hoş vakalar bu kadar artmışken nereye çalışayım zaten.

Benim dunaksam cok sancim oldu yaa ara ara
Sanci giriyor yarin kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…