2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende bugün kıyafet yıkama ve ütüleme işlerini hallettim, çekmecelerini yerleştirdim kuzumun , üzerimden bir yük kalktı. Sıra hastane çantasında
Herkeste sıralama aynı bende hastane cantasına koyacaklarımı tamamladım bugün bu hafta tatilimde çantamı hazırlayacağım

Dün bütün gün neredeyse araçtaydım. İstanbul da bazı sokaklar o kadar kötü ki o tümsekler bitmedi.
Çevre yolunda bile sarsıldım. Eve gelir gelmez uyuyakaldım.
Ve ilk defa dün geceden beri bende arada hafif kasık ağrısı yaşıyorum.
Korkmaya başladım açıkçası...
Çünkü Doktorum da uzun seyahat önermemişti ve sık sık araç yolculuğu yapma demişti.
Uzun süre sancı devam ederse hastaneye gitmekte fayda var.[/QUOTE]

Erken dogum riski nasıl anlaşılıyor merak ettim. Umarım herşey yolunda gider sizin için.
[/QUOTE]
Bugun düne göre biraz daha iyiym ama bakalım artk cok yorulmaya basladm ağırlaştk sanırım 2-3 hafta önceye göre ya

Ben hep öyleyim canım galiba bu haftalarda normal

Geçmiş olsun canım benim pek bir bilgim yok sadece pıhtılaşma sorunu diye biliyorum doktor detaylı bilgi verdi mi hangi konuda riskli

[

Banada gyneferon yapıyor ishal 1 gün içip 1 gün içmiyorm içtigim gün kesin oluyor midem bulanıyor
Bende ondan olduğunu düşünerek doktora başka bir demir ilacı yazdırdım. Maltofer yazdı ama onu içince de devam etti ishal. İki gündür de kullandığım tüm vitaminleri bıraktım leblebi muz pirinç lapası haşlanmış patates hepsini denedim. Kahve bile yuttum ama yok geçmiyor

Sabahtan akşama haşlanmış patates sadece . Bide bol su . Ben öyle atlattım. Bide kaysili hicbise yeme içme

bence doktora gidin mutlaka. belki bir serumla hallolur.

Doktora gitmelisin bence canım ilk gebeligimde ishal olmustum tahlil yaptırmıstım dıskımda mikrop cıkmıstı antibiyotik kullanmistim öyle gecti

Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben kaplumbağa hızıyla yürüyorum. Akşam oluyor koltukta oturamiyorum karnımın sisliginden yatar vaziyetteyim hep akşamları. Gece de sağ olsun huzursuz bacak sendromu başlıyor. Son trimester digerlerine gore baya zormuş.

Bana yasakti yürüyüş en fazla 10 dakikaydı .dr buna rağmen hareketlerini yavaşlat dedi bana ,azcik tez canliyimdir

Ben iki haftadır pilatese başladım Allah sonumu hayretsin yürüyüş çok sık yapamıyorum bu aralar, ama bir sorun yoksa yapmakta fayda var demişti bana doktor. Vücut esnekliğini hareketini yitirmesin diye. Bende de bacaklar ağrıyor, gecenin bi yarısı ya da sabah ağrıyor, ama yan dönüp iki yastık üst üste koyup diziden aşağı kadar o yastığın üstüne koyuyorum ve esnetiyorum geçiyor hemen. Ceyda düvencide görmüştüm ben de, Ayşe Öner önermişti ona, işe yaradı bende

Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım, bakamadım bile bebekten önce evi boyatalım istedik, onun eziyeti de ne zormuş bütün dolaplar tek tek indi, her şey yeniden yıkandı dolaplara yerleşti, evde kalmadık uzun süre fln derken ancak yerleştik
Bebek on gün önden gidiyor yine benim bu durumda 13 Kasım gösteriyor doğum, 9 hafta kalmış oluyor bu durumda heyecan basıyor ya beni Allah hepimize kolaylıklar versin

Ben mecburiyetten yürüyorum canım bazen kaplumbağa hızında olsada düzenli olarak devam ediyorum şekerden dolayı doktorumun ağzından çıkan ilk cümle her zaman yürüyüş yapıyoruz bol bol olduğu için yürümezsem bebeğe kötülük edecekmişim gibi gelmeye başladı

Gnaydin kizlar ben yürüyemiyorum adanada yurumek imkansiz gibi bir sey su an. Kosu bandının olduğu oda da cok sicak deviriyordum popomu ama skmdi ise gidiyorum yillik izin bitti. Üniversiteye esnek mesai gelmis ama amirin insiyatifine bırakıldığı için bizim gicik bolum baskani onaylamamis. Otobusle gelip giden var ise. Kendimi odama kitleyeceğim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…