Selam kızlar. Ya sürekli yalancı sancılar oluyor karnım taş gibi oluyor hafif kasık ağrısı snra gevşiyor. uzun yolculuk yaptım İstanbul a birde araçla ama yol boyu feci oldum. Varmı böyle sancı çeken
Dün bütün gün neredeyse araçtaydım. İstanbul da bazı sokaklar o kadar kötü ki o tümsekler bitmedi.
Çevre yolunda bile sarsıldım. Eve gelir gelmez uyuyakaldım.
Ve ilk defa dün geceden beri bende arada hafif kasık ağrısı yaşıyorum.
Korkmaya başladım açıkçası...
Çünkü Doktorum da uzun seyahat önermemişti ve sık sık araç yolculuğu yapma demişti.
Uzun süre sancı devam ederse hastaneye gitmekte fayda var.[/QUOTE]
Merhaba arkadaslar 28 haftalik hamileyim . 4 gun oncesine erken dogum riskim vardi ve igne ilaclarla durduruldu. Bu arada kan degerimde trombosit 62 cikti . Ve doktor riskli oldugunu soyledi. Bu durumu yasayan var mi acaba . Yasayan varsa nasil bi tedavi uygulandi yardimci olabilir misiniz
Dün bütün gün neredeyse araçtaydım. İstanbul da bazı sokaklar o kadar kötü ki o tümsekler bitmedi.
Çevre yolunda bile sarsıldım. Eve gelir gelmez uyuyakaldım.
Ve ilk defa dün geceden beri bende arada hafif kasık ağrısı yaşıyorum.
Korkmaya başladım açıkçası...
Çünkü Doktorum da uzun seyahat önermemişti ve sık sık araç yolculuğu yapma demişti.
Uzun süre sancı devam ederse hastaneye gitmekte fayda var.
Selam kızlar. Ya sürekli yalancı sancılar oluyor karnım taş gibi oluyor hafif kasık ağrısı snra gevşiyor. uzun yolculuk yaptım İstanbul a birde araçla ama yol boyu feci oldum. Varmı böyle sancı çeken
Merhaba arkadaslar 28 haftalik hamileyim . 4 gun oncesine erken dogum riskim vardi ve igne ilaclarla durduruldu. Bu arada kan degerimde trombosit 62 cikti . Ve doktor riskli oldugunu soyledi. Bu durumu yasayan var mi acaba . Yasayan varsa nasil bi tedavi uygulandi yardimci olabilir misiniz
Bende ondan olduğunu düşünerek doktora başka bir demir ilacı yazdırdım. Maltofer yazdı ama onu içince de devam etti ishal. İki gündür de kullandığım tüm vitaminleri bıraktım leblebi muz pirinç lapası haşlanmış patates hepsini denedim. Kahve bile yuttum ama yok geçmiyor
Bende ondan olduğunu düşünerek doktora başka bir demir ilacı yazdırdım. Maltofer yazdı ama onu içince de devam etti ishal. İki gündür de kullandığım tüm vitaminleri bıraktım leblebi muz pirinç lapası haşlanmış patates hepsini denedim. Kahve bile yuttum ama yok geçmiyor ☹
Bende ondan olduğunu düşünerek doktora başka bir demir ilacı yazdırdım. Maltofer yazdı ama onu içince de devam etti ishal. İki gündür de kullandığım tüm vitaminleri bıraktım leblebi muz pirinç lapası haşlanmış patates hepsini denedim. Kahve bile yuttum ama yok geçmiyor
Bende ondan olduğunu düşünerek doktora başka bir demir ilacı yazdırdım. Maltofer yazdı ama onu içince de devam etti ishal. İki gündür de kullandığım tüm vitaminleri bıraktım leblebi muz pirinç lapası haşlanmış patates hepsini denedim. Kahve bile yuttum ama yok geçmiyor ☹
Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben kaplumbağa hızıyla yürüyorum. Akşam oluyor koltukta oturamiyorum karnımın sisliginden yatar vaziyetteyim hep akşamları. Gece de sağ olsun huzursuz bacak sendromu başlıyor. Son trimester digerlerine gore baya zormuş.
Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben kaplumbağa hızıyla yürüyorum. Akşam oluyor koltukta oturamiyorum karnımın sisliginden yatar vaziyetteyim hep akşamları. Gece de sağ olsun huzursuz bacak sendromu başlıyor. Son trimester digerlerine gore baya zormuş.
Ben iki haftadır pilatese başladım Allah sonumu hayretsin yürüyüş çok sık yapamıyorum bu aralar, ama bir sorun yoksa yapmakta fayda var demişti bana doktor. Vücut esnekliğini hareketini yitirmesin diye. Bende de bacaklar ağrıyor, gecenin bi yarısı ya da sabah ağrıyor, ama yan dönüp iki yastık üst üste koyup diziden aşağı kadar o yastığın üstüne koyuyorum ve esnetiyorum geçiyor hemen. Ceyda düvencide görmüştüm ben de, Ayşe Öner önermişti ona, işe yaradı bende
Kızlar merhaba uzun süredir yazamadım, bakamadım bile bebekten önce evi boyatalım istedik, onun eziyeti de ne zormuş bütün dolaplar tek tek indi, her şey yeniden yıkandı dolaplara yerleşti, evde kalmadık uzun süre fln derken ancak yerleştik
Bebek on gün önden gidiyor yine benim bu durumda 13 Kasım gösteriyor doğum, 9 hafta kalmış oluyor bu durumda heyecan basıyor ya beni Allah hepimize kolaylıklar versin
Ben mecburiyetten yürüyorum canım bazen kaplumbağa hızında olsada düzenli olarak devam ediyorum şekerden dolayı doktorumun ağzından çıkan ilk cümle her zaman yürüyüş yapıyoruz bol bol olduğu için yürümezsem bebeğe kötülük edecekmişim gibi gelmeye başladı
Gnaydin kizlar ben yürüyemiyorum adanada yurumek imkansiz gibi bir sey su an. Kosu bandının olduğu oda da cok sicak deviriyordum popomu ama skmdi ise gidiyorum yillik izin bitti. Üniversiteye esnek mesai gelmis ama amirin insiyatifine bırakıldığı için bizim gicik bolum baskani onaylamamis. Otobusle gelip giden var ise. Kendimi odama kitleyeceğim bugun.