2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sarelle deme benim nutella canim istiyor kendimi tutuyorum arada cikolatayla bastiriyorum onn alirsam iki gunde bitirrim kaşikla o yuzden almayim diyorum bakalim nereye kadar
Evde old halde yemezdim eşim yer kahvenin yanina çikolata lokum vs cokokremi de pazar kahvaltısında son ekmeğine sürüp yer klasiktir ben hamileliğin başından beri ekşi yerdim normalde yememe rağmen 3 gündür sürekli mutfağa gidiyorum Neden acaba

Bu haftalarda tatlıya karşı aşırı bi istek oluştu bendede olmazdı hiç

Hiç bilmiyorum gözümden pastalar sütlü şerbetli tatlılar geçiyor zararlı old biliyorum ama elimde değil. +4 kilo almıştım 3 günde 700 gr almışım kilom sabitlemişti dikkat etmem lazım yemem az ama bu tatlı krizim geçsin

Ben de tatlı istiyordum deli gibi yiyordum da ki sevsem de hic boyle cekmezdi cnim adet dönemi disinda ama kunefeler pastalar domdurmalar hunharca yedim hele o karantinada neler yemedim ki simdi sekerim cikti

ozaman uzkatan suan egiitm veriyoruz ben calisabilir raporu alirim enazindan aktarma yaparım o 5haftayı
kabul ederse kurum sıkıntı olmaz ama bilemiyorum tabi. ben de ctesi alacağım raporu. ben bankacıyım zaten uzaktan çalışıyorum pandeminin başından beri. İK ya sordum alabilirsiniz slklntl yok dediler

Kızlar ebebekte GÖBİŞ likit temizleyici gördüm bebişin göbeğinde kullanılıyormuş bunun hakkında bilgisi olan var mı

ozaman uzkatan suan egiitm veriyoruz ben calisabilir raporu alirim enazindan aktarma yaparım o 5haftayı
Bizim okul belirli günlerde okula çağırdı canım sadece uzaktan eğitimle devam etmediğimiz için ben çalışamaz raporu alacağım kalabalık bir okul ve çoğu kişi dikkat etmiyor

Bizim okul belirli günlerde okula çağırdı canım sadece uzaktan eğitimle devam etmediğimiz için ben çalışamaz raporu alacağım kalabalık bir okul ve çoğu kişi dikkat etmiyor
anladim bizim okul kalabalik degil belli gunler gideeim artik cagirirsa napim bi gun gidiyorlar
Bizde.Eğer kabul ederlerse veresim var açıkçası

anladim bizim okul kalabalik degil belli gunler gideeim artik cagirirsa napim bi gun gidiyorlar
Bizde.Eğer kabul ederlerse veresim var açıkçası
Şartlar uygunsa çalışabilir alman daha iyi tabiki 5 hafta az bir süre değil doğum sonrasında çok işine yarayacak

keske de sanmiyorumya
Çalışabilir raporu alamıyor muyuz

ben almadım müdür yrd şimdi idari izne al gelme dönünce 15-16 saat seçmeli koyarız dedi bi de o zaman okula gelip ders yapılması gerekiyo denildi o yüzden hiç almadım. Ancak mutlaka 32deçalışır raporu alanlar vardır

Valla bende burda hep yazmistim cinsiyeti belli olmadan once hep eksi yedim 4 ay surdu tatlidanda Sekerli herseyden tiksinmistim 4 ay sonra tatli yemeye basladim bu hamilelik cok garip biseymis İnsan sevdigi seylerden tiksiniyor sevmedigi seyleri yiyor

Kizlar bende k.ç.ö. Kapsamindaydim ekimin sonuna kadar uzatilmis suan tam 32.hafta oldum bende sgk yi aradim hakkimi dogum sonrasi kullanayim diye k.c.ö oldugum icin bizim sgk primi yatmiyor o yuzden riske atmayin dediler son 1 yil sgk olmali bende dogum iznimi bugun itibariyle baslatmiş oldum zaten dogum sonrasi calismayi dusunmuyorum ailelerde uzakta boylesi daha iyi oldu ama dogum sonrasına aktarsam daha iyi olurdu yinede hayirlisi

Kızlar ' yemekten kalkarken ağrıdan kıpırdayamadım iki kat bi şekilde yatağa uzandım tam kasik ve 3 parmak yukarısında sol taraf özellikle çok kasildim ve vajinama ağrı girdi bir kaç dk sürdü nefesimi kesen bir ağrıydı ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…