2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
[
Tam benimde böyle oluyor yalancı sancı

Ben ömrü hayatımda yumurta yememiş bir insan olarak ilk kızıma gebeliğimde yumurtaya aşerdimbir sabah kalktım buram buram yumurta kokusu geliyor burnuma .. o gün bugündür sadece haşlanmış yumurtanın sarısını yiyorum

Canım sen özelde miydin ? Ben de nisan dan beri kısa çalışmadan faydalanıyorum ama benim sigorta primim ayda 15 gün ödeniyor .. neyi riske atmayın dedi SGK onu anlayamadım .. ben Ekim sonuna kadar kçö ye devam etmek istiyordum

Ya bunu bende merk ediorm bi arayamadm bu senedn 97 gun primim var 120 olmasi lazm sanirim. Ne yapmamz lazm ne dediler tam olarak

2 kızımda da herhangi bir temizleyici vs kullanmadım, gerekte olmadı, bence şimdilik gerek yok böyle bir ürüne.
Mikrop kapma falan olursa diye tedirginim açıkçası ama sen 2 bebek büyütmüşsün daha iyi bilirsin tabiki şimdilik kalsın o zaman almayayım
Şimdi bende öyle diyorum aynı kiloda kalma çabası yani söyle bir iki hafta bari almayım
Şekerden dolayı mecburi diyet yapınca kilom 10-11 arasında kaldı canım bebek bir de önden gidiyor olunca hiç kaçamak yapamıyorum

Kamuda çalışan hanımlar şimdi bebek 38.haftada doğarsa doğum sonrasına izin olarak o 2 hafta da atılıyor mu?

O şancı geçti ama bende bi tuhaflık var uyuyamiyorum migde bulantısı var ter atıyorum ishalde başladı.Dun tatlı krizimden bahsetmiştim hiç düzgün beslenemedim saçma sapan şeyler yedim hep ondan galiba
Dikkat et kendine canım şekerin felan yükselmesin karnındaki ağrı sanci ishaldenmiş demekki sabaha güzel uyan inşallah bnmde uyku gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…