2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizde de hala isim yok. Bu gidişle kahramanlık yapmasını bekleyeceğiz. Elim ve ben bir türlü anlaşmadık bu konuda. Benim istediklerim Baler, Tan. Eşim Demir e taktı. İkimşz de birbirimizinkini beğenmiyoruz. Bakalım en son ne olacak.

Aynı şekilde kendi ve eşimin ailesinden bile çekiniyorum. Annemi doğum öncesi 15 gün karantinaya alırım da eşimin ailesi gelmeden nasıl olacak. Çok hevesliler. Görümcem hemşire bir de. Hem corona da geçirdi. Acaba korona geçiren kişi atlatsa bile yine kapıp koranayı taşıyabilir mi? Kendisi Ağustos başında geçirdi. Ekimde doğum. Evde bir çocuğum da var şubattan beri kızın gelmesini kabul etmedim. Çok da severim kendisini kendi kardeşim gibidir. Kız evlendi düğününe gidemedim vs. Ama bu doğum işini ne yapacağız bilmiyorum hiç.

En güzeli bence doğum yaptığımızı kimseye söylememek gidip yapıp dönüp hiç ses çıkarmamak. Telefonları da açmamak. Yurtdışında tatilde gibi davranmak

Bizim oğlumız olsaydı adını uzay koyacaktık. Bana çok cool bir isim geliyor. adı uzay olan kişiler genelde özgüvenli ve kültürlü oluyor gibi geliyor.

Evet en başta senin zaten yaşadıklarını düşünüp senin için ne kadar kıymetli zamanlar bu zamanlar yardımcı olması gerekir görümcenin. Ki anne olmuş bir evladı var seni en iyi onun anlaması lazım. Ama bazıları öle vurdumduymaz ki kendinden başka düşünmüyor malesef. Abim benim canım çok sevdiği değer verdiği eşin için o herşeyi yapıyorsa bende yaparım her zaman.

Kamuda çalışan hanımlar şimdi bebek 38.haftada doğarsa doğum sonrasına izin olarak o 2 hafta da atılıyor mu?
Canim 32.haftada rapor aldiysan zorunlu olarak 37.haftada izne ayriliyorsun zaten 37 den itibaren 16 hafta say okadar izin hakkin var bebek istedigi zaman dogsun ama 38 de dogarsa tabi bebekle 2 hafta daha fazla vakit gecirmis olacaksin

Günaydın hepinize canlar öncelikle 4 yada 5 kilo aldım diyenlere çok şaşırdım doğrusu ben 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum, bebeğim 2 kilo bile değil, göhsüm hariç, suratımda, popomda, bacaklarımda, kollarımda hiçbi değişiklik yok nereye alıyorum bu kiloyu inanın bilmiyorum, göbeğim çok büyükte değil hatta gören şaşıryo ayıma göre çok ufakmış, sizcede bu aldığım 12 kilonu 10u sadece sumu acep

Bende öyle valla canım 14 kg aldım şuanda 65 den 79 a çıktım son 2 aydır 9 kilo aldım doktora sordum normal dedi bende doğumdan sonra veririm diye takmıyorum

Aynı durum bende de var geçen gün hamilelik öncesi pantolon ve kıyafetleri deneyeyim dedim sadece göbekten dolayı pantolonun önü kapanmadı tişörtlerde göbekten dolayı kısa kaldı 11 kilo aldıysam ben o pantolona nasıl girdim diyorum kafamda deli sorular

Hamilelik bir yandan yurtdışı bir yandan canımı sıktı gece ben de uyuyamadım. Seneye Eylül de benim aylıksız iznim bitiyor işime geri dönmem lazım Türkiye'de 4 yıl yurt dışında yaşadıktan sonra geri dönüş yapacağım. Bu seferde eşim dönmek istemiyor, Türkiye zaten battı herşey kötü gidiyor burada bir hayat kuralım diyor. Halı hazirda çalışıyor burda. Türkiye'de iş bulmak zor falan diyor. Bunaldım cidden hamilelik hormonlarima zıpladı herhalde. Devlet memuruyum ben istifa edip bu ülkede ne iş bulacagim gelmişim 36 yaşıma. Doktora mi yaptım bitti seneye dönmek istiyorum artık. Avrupa ana kara olsa bir nebze daha iyi, yeşil pasaport da geçiyor aileler gelir gider. Burada İngiltere İrlanda vizesi de ayri bir ton masraf kimse gelemiyor yanımıza.. Ne aile geliyor ne birşey. Sıkıntıdan çocuğu da erken dogurucam en sonunda. Ya da tamamen hormonlarim tuhaf hamilelikten o yüzden abartıyor olabilirim.

Ben doğum yapacağım güne kadar migde bulantısı yaşayacağım sanırım ve bebeğim hissediyor ac karnına çok zorlandığım için karnım yirtilacak gibi oluyor

HAMİLELİKtE her seyi fazlaca takıyoruz. ben olsam eğer esinin maası yeterliyse cocuğum doğduktan sonra biraz onla vakit gecirri bir yanda da is bakardım. neden bulamayasın doktoran da varmıs. esin de belki bir sure sonra sıkılır ve donmeyi o ister. ısrarcı olmaktansa ben olsam bekelrdim.

ben yurtdısına yerlesmeyi bı kac yıl oncesine kadar cok istiyordum isim de hazır gibi bir seydi. esim ikna olmadı dil oğrenmeyi sevmiyor ingilizcesi yeterli değildi. ailesine cok bağlı. 3 gunluk dunyada gurbetlik cekmek istemiyorum dedi. simdi ben de artık dusunmez arastırmaz oldum. muhtemelen gitsek mutsuz olcaktık onu zorla goturduğum icin. ama sen artık gitmissin oranın tadını cıkarmaya clıs. cocuğunun geleceğini dusun. en yakın arkadaslarımızla aynı haftada hamileyiz. kadın almancı bi ailenın kızıydı cocuk olunca direk geri dondu vatandaslığı da vardı. burdaki her seylerini sattılar burdaki ev parası orda bi kac yıllık kıra ama sonuc olarak adam kabul etti ve gittiler ama adam zten surekli yurtdısına is seyahatleri yapan cok dil bilen biriydi umarm sıkıntı yasamazlar :) ben gidemedim ama cocukları kertelim dediler dedim alman damat bulmusum hemen veririm DD

bence cok kafana takma biraz anı yasa. bu yolculuk da sizin icin farklı bir deneyim. sonra isterseniz donersiniz ama esinin haklı olduğu konular var. sadece ekonomi olarak değil burda cocuk yetistirmek de cok zor. herkes potasnsiyel sapık ve katilmis gibi gelmeye basladı bana her hberde kadın cinayeti cocuk tecavüzü gordukce depresyona gircek gibi oluyorum. orda daha iyi bir eğitim daha iyi bi hyt standardı sağlayailirsin cocuğuna. 2 yasına geldikten sonra da is bakarsın. ben olsam oyle yapabilrdm. simdi gebelikle her seyi cok takıyorz. sen de o yuzden takıosun bence. bizim de mesela ailelermz gelcek mi gelmicek mi belli değil. esim her gun ise giderken kronik hast olan anne babamı yanımda aylarca tutmak istemem. onlar kendi hallerinde daha izole evlerindeyken. biz de cok yardım alamayacağız gibi aileden turkiyedekiler olarak. vize islerini de avrupa birliği turkiyeye kapadı biliyorsun su an ama ingiltere kapadı mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…