- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Bizde de hala isim yok. Bu gidişle kahramanlık yapmasını bekleyeceğiz. Elim ve ben bir türlü anlaşmadık bu konuda. Benim istediklerim Baler, Tan. Eşim Demir e taktı. İkimşz de birbirimizinkini beğenmiyoruz. Bakalım en son ne olacak.Bizim gibi hala isim konusunda net karar veremeyenler var mı aranizda? Kız olsa çok isim vardi aklımda, erkek olunca çok sınırlı hep eski geleneksek isimler var ya da söylemesi uzun isimlere denk geliyorum. İçinde Türkçe karakter olmasın diyoruz yaşadığımız yerde de söylemesi kolay olsun diye. Aklımıza gelen isimler Teo, Eren, Kaya. Başka da bulamıyoruz ya
Sizin aklınıza gelen isim var mı kısa, uluslararası harflerden oluşan bir şey?
Aynı şekilde kendi ve eşimin ailesinden bile çekiniyorum. Annemi doğum öncesi 15 gün karantinaya alırım da eşimin ailesi gelmeden nasıl olacak. Çok hevesliler. Görümcem hemşire bir de. Hem corona da geçirdi. Acaba korona geçiren kişi atlatsa bile yine kapıp koranayı taşıyabilir mi? Kendisi Ağustos başında geçirdi. Ekimde doğum. Evde bir çocuğum da var şubattan beri kızın gelmesini kabul etmedim. Çok da severim kendisini kendi kardeşim gibidir. Kız evlendi düğününe gidemedim vs. Ama bu doğum işini ne yapacağız bilmiyorum hiç.Ya inşallah kimse gelmez benim annem akrabalara şimdiden genel ifadelerle kimseyle görüşmüyoruz korkuyoruz kimseye gidip gelmiyoruz şeklinde kacindigimizi söylüyor bi davet edene de biz ne geliyoruz ne gidiyoruz şu an durumlar çok tehlikeli hiç kimseyle görüşmüyoruz diye altını çizerek söyledi kimse gelmez esimin akrabaları da korona geçirdiler falan gelmezler bi anneler babalar kardeşlerimiz ama ben onlardan bile korkuyorum gerci zaman ne getirir bilmem de kardeşlerim yeğenler dokunmak isterse ve reddedersem ablam falan alınırlar bunlar hep stres kaynağı bana şimdiden Allahım.yoluna koysun inşallah o zamana insanlara anlayış versin
En güzeli bence doğum yaptığımızı kimseye söylememek gidip yapıp dönüp hiç ses çıkarmamak. Telefonları da açmamak. Yurtdışında tatilde gibi davranmakBenim kardeslerim disarda burda olsalar ne yapardim bilmiyorum esimin ailesi cok kalabalik gecen bayramda geldiler hisim cikti bide cocuklular alinganlar esimde gelmeyin diyemez bide k.v var simdiden korku sardi beni diger dogumlarda hep beni strese soktu kendisi oturuyu annem yemek temizlik derken perti cikar aslinda kimseyi istemiyorum bide corona tuzu biberi oldu herseyin Rabbim saglik versin esimle hallederiz insallah herseyi bakalim 2 aya neler olur bilinmez
Ben liv de epiduralli normal doğum sordum 5600 dediler fiyatına yapıyorlar eğer bebeğin pozisyonu normal doğuma uygunsaanaldim birde epidural sezeryan da var demi
Canım eğer başka bir şeyin yoksa şiddetli mide bulantısı safra kesesini düşündürsün.MeyaaabaaaaBu gece de şiddetli migde bulantisiyla kalktim
Bizim gibi hala isim konusunda net karar veremeyenler var mı aranizda? Kız olsa çok isim vardi aklımda, erkek olunca çok sınırlı hep eski geleneksek isimler var ya da söylemesi uzun isimlere denk geliyorum. İçinde Türkçe karakter olmasın diyoruz yaşadığımız yerde de söylemesi kolay olsun diye. Aklımıza gelen isimler Teo, Eren, Kaya. Başka da bulamıyoruz ya
Sizin aklınıza gelen isim var mı kısa, uluslararası harflerden oluşan bir şey?
Normale 4.5demisti demek o suni sanci 1milyarBen liv de epiduralli normal doğum sordum 5600 dediler fiyatına yapıyorlar eğer bebeğin pozisyonu normal doğuma uygunsa
Evet en başta senin zaten yaşadıklarını düşünüp senin için ne kadar kıymetli zamanlar bu zamanlar yardımcı olması gerekir görümcenin. Ki anne olmuş bir evladı var seni en iyi onun anlaması lazım. Ama bazıları öle vurdumduymaz ki kendinden başka düşünmüyor malesef. Abim benim canım çok sevdiği değer verdiği eşin için o herşeyi yapıyorsa bende yaparım her zaman.Kuzum belki inanmazsin eşim rahatsizlanmadan once evi bile supurmeme izin vermez kendi yapardi ben o yokken yavas yavas evi temizlerdim gormeden bulasiklarimi esim aksam yerlestirir ertesi gun kendi cikartirdi sirf egilip kalkmayim diye Yemegimi meyvemi onume getirirdi oda laf vuruyor ama arsiz olunca bide cahilde degilki 35 yasinda dusun yani biz bu bebegi ne zorluklarla sahip olduk ama allaha havale ediyorum Neyse ben zaten soyledim bi daha bu sve giremez diye bosuna ev
canim zaten ben evlendigimden beri konusmuyorum allahima sukur ondan uzaktayim dun zaten yaptim yapacagimi yemegi yedim Sofrayi toplamadan kayinbabamla Disari ciktik Markete bilerek yaptim esek gibi toplamis b
Hemde nasil kuzumm suan karsimda tv karsisinda uzaniyor seytan diyortov
canim seninki yine iyiymis sonradan boyle olmus bizimki bastan beri boyleydi abisine duskun kiskanclik yapiyordu birde dunyada esi benzeri yok ben gorumce diye bi konu acsam resmen k.k çöker O derece yanibirde gorumcem benim yillar once isyerinden arkadasimdi buda melekti sonra iş ciddiye binince icinden bir seytan cikti allah dusmanima vermesin 10 kaynanaya bedel zamaninda benim ne kisirligimi birakti ne baska biseyimi allah buyuk simdide hala olacam diye ortada geziniyor ama kizimi asla hala sevgisiyle buyutmeyecem kucuken bisey demem ama akli erince anlatirim Herseyi bilsin
Bugün 33 doldu. 5,5 kilo aldım şimdiye kadar. Amacım 10 altı alıp 75 i geçmemekti. Son 5 hafta sanırım 4,5 kilodan fazla almam. Yani inşallah almam. Şu son günlerde iştahım açıldı bayağı.Kilolar ne durumda kızlar
31 haftam doluyor ben +9 kilo dayım
Canim 32.haftada rapor aldiysan zorunlu olarak 37.haftada izne ayriliyorsun zaten 37 den itibaren 16 hafta say okadar izin hakkin var bebek istedigi zaman dogsun ama 38 de dogarsa tabi bebekle 2 hafta daha fazla vakit gecirmis olacaksinKamuda çalışan hanımlar şimdi bebek 38.haftada doğarsa doğum sonrasına izin olarak o 2 hafta da atılıyor mu?
31+4 üm 4.6 kilo oldu benimdeKilolar ne durumda kızlar
31 haftam doluyor ben +9 kilo dayım
Aynen önemli olan oDoktorumla normal istiyorum diye konuştuk ama hayırlısı olsun inşallah bebekler de bizde sağlıkla doğum olsun ☺
Bende öyle valla canım 14 kg aldım şuanda 65 den 79 a çıktım son 2 aydır 9 kilo aldım doktora sordum normal dedi bende doğumdan sonra veririm diye takmıyorumGünaydın hepinize canlaröncelikle 4 yada 5 kilo aldım diyenlere çok şaşırdım doğrusu ben 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum, bebeğim 2 kilo bile değil, göhsüm hariç, suratımda, popomda, bacaklarımda, kollarımda hiçbi değişiklik yok nereye alıyorum bu kiloyu inanın bilmiyorum, göbeğim çok büyükte değil hatta gören şaşıryo ayıma göre çok ufakmış, sizcede bu aldığım 12 kilonu 10u sadece sumu acep
Aynı durum bende de var geçen gün hamilelik öncesi pantolon ve kıyafetleri deneyeyim dedim sadece göbekten dolayı pantolonun önü kapanmadı tişörtlerde göbekten dolayı kısa kaldı 11 kilo aldıysam ben o pantolona nasıl girdim diyorumGünaydın hepinize canlaröncelikle 4 yada 5 kilo aldım diyenlere çok şaşırdım doğrusu ben 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum, bebeğim 2 kilo bile değil, göhsüm hariç, suratımda, popomda, bacaklarımda, kollarımda hiçbi değişiklik yok nereye alıyorum bu kiloyu inanın bilmiyorum, göbeğim çok büyükte değil hatta gören şaşıryo ayıma göre çok ufakmış, sizcede bu aldığım 12 kilonu 10u sadece sumu acep
HAMİLELİKtE her seyi fazlaca takıyoruz. ben olsam eğer esinin maası yeterliyse cocuğum doğduktan sonra biraz onla vakit gecirri bir yanda da is bakardım. neden bulamayasın doktoran da varmıs. esin de belki bir sure sonra sıkılır ve donmeyi o ister. ısrarcı olmaktansa ben olsam bekelrdim.Hamilelik bir yandan yurtdışı bir yandan canımı sıktı gece ben de uyuyamadım. Seneye Eylül de benim aylıksız iznim bitiyor işime geri dönmem lazım Türkiye'de 4 yıl yurt dışında yaşadıktan sonra geri dönüş yapacağım. Bu seferde eşim dönmek istemiyor, Türkiye zaten battı herşey kötü gidiyor burada bir hayat kuralım diyor. Halı hazirda çalışıyor burda. Türkiye'de iş bulmak zor falan diyor. Bunaldım cidden hamilelik hormonlarima zıpladı herhalde. Devlet memuruyum ben istifa edip bu ülkede ne iş bulacagim gelmişim 36 yaşıma. Doktora mi yaptım bitti seneye dönmek istiyorum artık. Avrupa ana kara olsa bir nebze daha iyi, yeşil pasaport da geçiyor aileler gelir gider. Burada İngiltere İrlanda vizesi de ayri bir ton masraf kimse gelemiyor yanımıza.. Ne aile geliyor ne birşey. Sıkıntıdan çocuğu da erken dogurucam en sonunda. Ya da tamamen hormonlarim tuhaf hamilelikten o yüzden abartıyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?