- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Valla bende bugün 29+6 yım 59 ile başladım sabah 69 çıktım 10 kilo aldım ama senin dediğin gibi sadece gögüs ve göbek birazda üst bacak gerisi aynı bende çok isterdim az kilo almak ama kısmet böleymii ben hamile kalmadan 16 kilo verip hamile kalmıştım yine veririm doğumdan sonra hiç sıkıntı değil bnm için sağlıkla zamanında doğumumu yapım daGünaydın hepinize canlaröncelikle 4 yada 5 kilo aldım diyenlere çok şaşırdım doğrusu ben 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum, bebeğim 2 kilo bile değil, göhsüm hariç, suratımda, popomda, bacaklarımda, kollarımda hiçbi değişiklik yok nereye alıyorum bu kiloyu inanın bilmiyorum, göbeğim çok büyükte değil hatta gören şaşıryo ayıma göre çok ufakmış, sizcede bu aldığım 12 kilonu 10u sadece sumu acep
Evet, biz Irlandadayiz İngiltere ile kara sınırı var, her iki ülkede turist vizesini kapadı şu an. Zten normalde de 60 yaş üstü anne babam bu vizelerle ugrasamazdi bir ton belge ve para. Yeşil pasaport maalesef geçmiyor Shenghen dışında olduğu için bu ülkeler. Ben de biraz eşiniz gibiyim iki günlük dünyada niye gurbetlik çekiyoruz diye. Bir de devlet memuru statüsünde iş bulmak yurt dışında çok zor. Hep sözleşmeli ve geçici işlerle dolu, akademi de öyle. Yalnızlık da cabası. Ama dediğiniz gibi hayat sakin, guvenilir, çocuk yetiştirmek için uygun evet. Su hamilelik dönemi geçsin sağlam kafayla düşüneceğim, şu an duygusallıktan bir karar veremiyorum hiç.HAMİLELİKtE her seyi fazlaca takıyoruz. ben olsam eğer esinin maası yeterliyse cocuğum doğduktan sonra biraz onla vakit gecirri bir yanda da is bakardım. neden bulamayasın doktoran da varmıs. esin de belki bir sure sonra sıkılır ve donmeyi o ister. ısrarcı olmaktansa ben olsam bekelrdim.
ben yurtdısına yerlesmeyi bı kac yıl oncesine kadar cok istiyordum isim de hazır gibi bir seydi. esim ikna olmadı dil oğrenmeyi sevmiyor ingilizcesi yeterli değildi. ailesine cok bağlı. 3 gunluk dunyada gurbetlik cekmek istemiyorum dedi. simdi ben de artık dusunmez arastırmaz oldum. muhtemelen gitsek mutsuz olcaktık onu zorla goturduğum icin. ama sen artık gitmissin oranın tadını cıkarmaya clıs. cocuğunun geleceğini dusun. en yakın arkadaslarımızla aynı haftada hamileyiz. kadın almancı bi ailenın kızıydı cocuk olunca direk geri dondu vatandaslığı da vardı. burdaki her seylerini sattılar burdaki ev parası orda bi kac yıllık kıra ama sonuc olarak adam kabul etti ve gittiler ama adam zten surekli yurtdısına is seyahatleri yapan cok dil bilen biriydi umarm sıkıntı yasamazlar :) ben gidemedim ama cocukları kertelim dediler dedim alman damat bulmusum hemen veririmDD
bence cok kafana takma biraz anı yasa. bu yolculuk da sizin icin farklı bir deneyim. sonra isterseniz donersiniz ama esinin haklı olduğu konular var. sadece ekonomi olarak değil burda cocuk yetistirmek de cok zor. herkes potasnsiyel sapık ve katilmis gibi gelmeye basladı bana her hberde kadın cinayeti cocuk tecavüzü gordukce depresyona gircek gibi oluyorum. orda daha iyi bir eğitim daha iyi bi hyt standardı sağlayailirsin cocuğuna. 2 yasına geldikten sonra da is bakarsın. ben olsam oyle yapabilrdm. simdi gebelikle her seyi cok takıyorz. sen de o yuzden takıosun bence. bizim de mesela ailelermz gelcek mi gelmicek mi belli değil. esim her gun ise giderken kronik hast olan anne babamı yanımda aylarca tutmak istemem. onlar kendi hallerinde daha izole evlerindeyken. biz de cok yardım alamayacağız gibi aileden turkiyedekiler olarak. vize islerini de avrupa birliği turkiyeye kapadı biliyorsun su an ama ingiltere kapadı mı bilmiyorum.
ben aldım owli. doğum sonrası için kullanıma çok uygun. sezeryandan 1 gün sonra korse kullanmaya başlatıyor benim doktor.Selam kızlar doğumdan sonra kullanmak için bu korse işe yarar mi bi bakar mısınız?
Uzay çok güzel. Uzay ve Ekin arasında kaldık biz deBizim oğlumız olsaydı adını uzay koyacaktık. Bana çok cool bir isim geliyor. adı uzay olan kişiler genelde özgüvenli ve kültürlü oluyor gibi geliyor.
Aynı şekilde kendi ve eşimin ailesinden bile çekiniyorum. Annemi doğum öncesi 15 gün karantinaya alırım da eşimin ailesi gelmeden nasıl olacak. Çok hevesliler. Görümcem hemşire bir de. Hem corona da geçirdi. Acaba korona geçiren kişi atlatsa bile yine kapıp koranayı taşıyabilir mi? Kendisi Ağustos başında geçirdi. Ekimde doğum. Evde bir çocuğum da var şubattan beri kızın gelmesini kabul etmedim. Çok da severim kendisini kendi kardeşim gibidir. Kız evlendi düğününe gidemedim vs. Ama bu doğum işini ne yapacağız bilmiyorum hiç.
Normal doğum için Farklı bi korse mi almak gerek yaniben aldım owli. doğum sonrası için kullanıma çok uygun. sezeryandan 1 gün sonra korse kullanmaya başlatıyor benim doktor.
4ay gibi bir süre tekrar yakalanmaz diyorlar sanırım virüsteki mutasyonik durumdan dolayı 4 ay. Hatta tv bir hekim gelecek için en iyi ihtimal ikimizinde geçirmiş tekrar program yapıyor oluşumuz demişti yani aşı ilaç beklemeyin dedi. Türkiyede de dünyada da çok fazla tekrar geçiren yok bende buna güvenerek geçiren bayanı temizliğe çağıracağım doğuma yakın. Yine evde durmam ama en güvenli onlar aslındaBende bunu merak ediyorum ya kayinvalidem korona gecirdi
Ben de uzay ismini beğeniyorum ama eşime sevdiremedim. Evren de hoşuma gidiyor ama geçen halan ne o öyle Kenan Evren aklıma geldi dedi. Benim hiç gelmemişti. Ayrı ayrı söyleyince çağrıştımadı bana. Ama gerçekten Kenan Evren akla gelsin istemem .Uzay çok güzel. Uzay ve Ekin arasında kaldık biz de
Uzayı ben de cok seviyorum. Ekin de kibar bir isim gibi geliyor o da hoş. Evren de söylemesi kolay, ben isim de ünlü uyumu seviyorum. "e i" birbirine güzel gidiyor mesela "e a" ya da "i u" falan olsa uyumsuzluk oluyor. çok mu dusunuyorum bilmem :)Ben de uzay ismini beğeniyorum ama eşime sevdiremedim. Evren de hoşuma gidiyor ama geçen halan ne o öyle Kenan Evren aklıma geldi dedi. Benim hiç gelmemişti. Ayrı ayrı söyleyince çağrıştımadı bana. Ama gerçekten Kenan Evren akla gelsin istemem .
Canım ben 5,5 kilo aldım ama saten kilolu hamile kalmıştım. Zayıf ve normal kiloda olanlar tabiki de desteklemek için bir miktar yap da depolayacak. Plasenta, su, göğüsler vs derken bir 10 kilo öyle koyuyor. Ben sanırım vücudumdan verdim. Kollarım bacaklarım inceldi. Karnım büyüdü mesela. İşk gebeliğimde 17 kilo almıştım. 72 ile doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 62 olmuştum. Yani 10 kafadan gidiyor. 7 kilo bana kalmıştı. Emzirirken önünde süt olsun bunu ye süt olsun derken 65 e çıktım. Sonra 50 ye düştüm bir senede yine 65 e çıkıp. 65 ile hamile kaldım. Zaten ufacık bişeyim biraz daha alsam yuvarlanacağım. Enimle boyum eşit olacak.Günaydın hepinize canlaröncelikle 4 yada 5 kilo aldım diyenlere çok şaşırdım doğrusu ben 50 kilo ile hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum, bebeğim 2 kilo bile değil, göhsüm hariç, suratımda, popomda, bacaklarımda, kollarımda hiçbi değişiklik yok nereye alıyorum bu kiloyu inanın bilmiyorum, göbeğim çok büyükte değil hatta gören şaşıryo ayıma göre çok ufakmış, sizcede bu aldığım 12 kilonu 10u sadece sumu acep
bu tarz korseler her iki doğum sonrası hemen kullanım için uygun. ama normal doğumda hemen önerilip önerilmediğini bilmiyorum.Normal doğum için Farklı bi korse mi almak gerek yani
Benim de ince ünlü uyumu takıntım varUzayı ben de cok seviyorum. Ekin de kibar bir isim gibi geliyor o da hoş. Evren de söylemesi kolay, ben isim de ünlü uyumu seviyorum. "e i" birbirine güzel gidiyor mesela "e a" ya da "i u" falan olsa uyumsuzluk oluyor. çok mu dusunuyorum bilmem :)
Uzay çok güzel. Uzay ve Ekin arasında kaldık biz de
Canım ben 5,5 kilo aldım ama saten kilolu hamile kalmıştım. Zayıf ve normal kiloda olanlar tabiki de desteklemek için bir miktar yap da depolayacak. Plasenta, su, göğüsler vs derken bir 10 kilo öyle koyuyor. Ben sanırım vücudumdan verdim. Kollarım bacaklarım inceldi. Karnım büyüdü mesela. İşk gebeliğimde 17 kilo almıştım. 72 ile doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 62 olmuştum. Yani 10 kafadan gidiyor. 7 kilo bana kalmıştı. Emzirirken önünde süt olsun bunu ye süt olsun derken 65 e çıktım. Sonra 50 ye düştüm bir senede yine 65 e çıkıp. 65 ile hamile kaldım. Zaten ufacık bişeyim biraz daha alsam yuvarlanacağım. Enimle boyum eşit olacak.
Valla bende bugün 29+6 yım 59 ile başladım sabah 69 çıktım 10 kilo aldım ama senin dediğin gibi sadece gögüs ve göbek birazda üst bacak gerisi aynı bende çok isterdim az kilo almak ama kısmet böleymii ben hamile kalmadan 16 kilo verip hamile kalmıştım yine veririm doğumdan sonra hiç sıkıntı değil bnm için sağlıkla zamanında doğumumu yapım da
Bende öyle valla canım 14 kg aldım şuanda 65 den 79 a çıktım son 2 aydır 9 kilo aldım doktora sordum normal dedi bende doğumdan sonra veririm diye takmıyorum
Valla kızlar inanın hiç şikayetçi değilim, ben her sofraya oturduğumda çok rahat bi ekmek bitiryorum, meyve çok yiyorum tatlıya aşığım ve nasılsa doğumdan sonra hiçbirşey yapmadan gideceği için hiç dert etmiyorum bol bol yiyorumAynı durum bende de var geçen gün hamilelik öncesi pantolon ve kıyafetleri deneyeyim dedim sadece göbekten dolayı pantolonun önü kapanmadı tişörtlerde göbekten dolayı kısa kaldı 11 kilo aldıysam ben o pantolona nasıl girdim diyorumkafamda deli sorular
Aynen normale de sezeyanda 4400 dediler epidural anestezi normal doğum istersen artı 1200 dedilerNormale 4.5demisti demek o suni sanci 1milyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?