2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben hep en başından diyetle gittim aktif hareketim hep oldu. Senin normal benzeşe zaten zayıf hamile kalmıssın ben 63le hamile kaldım zaten çok almamam gerekiyordu. Benimde ufak bir karnım var şimdilik hatta bacaklardan yüzden biraz zayıfladımda

eksik listesine koyduğum her tikte bir tık rahatlıyorum. guncel eksik listem bu sekilde

Bugünlerde bebegin hareketleri canını yakan var mı benim ki çok yakmaya başladı sanki yerine sığmıyor çıkacak disari

Merhabalar son birkaç gündür göğsümde baskı hissediyorum sanki denize dalmışım gibi nefes nefeseyim. Fenalık geliyor gibi hissediyorum. Düz yatınca kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Hemen sola dönüyorum. Omuzlarımdan aşağı karıncalanma oluyor bazen de. Bunlar normal mi? Sizler de yaşıyor musunuz?

Omuzlardan aşağıya karıncalanma hariç diğerleri normal. Neden karıncalanma yapıyor bilmiyorum. Tansiyonunuzu kontrol edin sık sık.

Ayy nasıl mutluyummm sizlede paylaşım
Maddi olarak bebek arabasını çok kafaya takıyordum hani yüksek bişey olmasın diye beğendiğim modeller 3200 pierrecaedin - 3000 kanz x-go idi
Sonra uygun fiyatlılara bakmayı denedim ama beğenmedim eşim dün geldi bi tanıdığı sayesinde dispirütörlüğünü almış istediğin modeli alalım diyor heralde 3200 olan ürün 2600 e falan gelicek zaten bebek giyim üzerine işyeri açmıştı şimdide bebek arabası İhtiyacı olan varsa yani pierre cardin ve kanz dan instgram üzerinden yardımcı olabiliriz

cok sevindim sizin icin ^^ ben kabin boy kucuk bir sey alıcam ama yine de tsekkurler bizi de dusunduğnuz icin.

nefes darlığı sırt ustu yatınca kotu hisssetme bende de oluyor bugun sol kolum baya ağrıdı ustune mı yattım diye acaba dedim simdi biraz gecti. bazen carpıntı da oluyor.

aksmaları baya sıkıntılı oluyorum hele o gun cok ayakta durduysam. kalan 2 ay nasıl gececek diyorum

Bugünlerde bebegin hareketleri canını yakan var mı benim ki çok yakmaya başladı sanki yerine sığmıyor çıkacak disari
Ben 2-3 kere ağladığımı biliyorum korkudan. Baya acıtıyor valla
Ben sırt üstü yatmayı bırakalı çok oldu bazen es kaza koltukta sırtüstü duruyorum hemen nefesim kesilio sol yada sağ nefes kesilmesi normal dediler bana bende yaşıyorum yani ama karıncalanma bende yaşamadım açıkcası. Ben birde akşamları fena oluyorum karnım iyice şişiyo hareketlerim kısıtlanıo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…