2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Demi kuzum bu pihtilasmadan oluyor benim de anladigim..yani igne dozu yukseltilebilirdi..igne ile bir ilgisi yok diyor anlamadim ben
Tabi ki pihtilasmadan oluyor canim, ben
Demi kuzum bu pihtilasmadan oluyor benim de anladigim..yani igne dozu yukseltilebilirdi..igne ile bir ilgisi yok diyor anlamadim ben
Tabi ki pıhtılaşma ile ilgili.canim. senin daha önce pıhtılaşma sorunun var mıydı bilinen ? Benim bilindiği icin hamilelik baslar başlamaz igneye de başlıyoruz hemen

keske de sanmiyorumya
Çalışabilir raporu alamıyor muyuz
Canim.ben de öğretmenim. Okul öncesi öğretmeni olduğum icin sanırım.bizim grubu önden açacaklar, o yüzden ben çalışamaz raporu alırım mecbur.

Bebeğim 32.haftada ama karın ölçüsü 2 hafta geri cikti. Bu şekilde olan var mı? Haftaya tekrar bakacaklar. Kucuk bir bebek de olabilirmiş.ya da zayıf

Kamuda çalışan hanımlar şimdi bebek 38.haftada doğarsa doğum sonrasına izin olarak o 2 hafta da atılıyor mu?
Tabi ki o 2 hafta da dahil edilir. Asil Doğum tarihi baz alınır . Mesela ben ilk kızımı 35+0 da doğurdum. Doğum sonrasına 8 hafta+ 5 hafta ( 35den 40a kadar) eklendi.

Canim 32.haftada rapor aldiysan zorunlu olarak 37.haftada izne ayriliyorsun zaten 37 den itibaren 16 hafta say okadar izin hakkin var bebek istedigi zaman dogsun ama 38 de dogarsa tabi bebekle 2 hafta daha fazla vakit gecirmis olacaksin
Canim 37 den itibaren 16 hafta değil. 32 den 40 a kadar 8 hafta, bir de doğum sonrası 8 hafta.

Canim 37 den itibaren 16 hafta değil. 32 den 40 a kadar 8 hafta, bir de doğum sonrası 8 hafta.
hayır ya aktarıyorsun izni. mesela 32 de clsabilir aldın 37 de ayrıldın 16 hafta iznin var bu cocuk ne zman doğarsa doğsun boyle aktarılıyor. yoksa neden clsalım 8 hafta o susko halimizle aktarmak icin. ben yanlıs mı anladm yanlıs mı biliyorum boyle değil mi doğrusu.

Hiç bu açıdan düşünmedim
Bir çok kişi düşünmez ama ben evrenin enerjisine inanırım ve ölü şeyleri evimde de tutmam . Öyle denir bioenerjide eğer evinizde yorgunluk bitkinlik enerjisizlik mutsuzluk vs istiyorsanız ilk kurtulacağınız şeyler ölü olanlar ve plastiklerdir. Dikkat etmeye çalışırım.

Canım doğuma 3 hafta hala ayrılmak zorundasın zaten. 37 de mecburi ayrılık oluyor. 37 den sonra ne zaman doğum yaparsan yap önemli değil. Senin şu an doğum tarihin mesela 28 ekim görünüyorsa onun üzerinden hesap yapılıyor. Onun üste8+5 yani toplamda 13 hafta ekleniyor. Doğum tarihinden itibaren hesaplamak istersen şöyle: Diyelim ki 38 de doğum yaptın. Doğum yaptığın andan itibaren 40 haftaya 2 haftan var. 2+5+8=15 hafta iznin var.

Himm çalışabilir raporun varsa zaten 37 den sonra 16 hafta.olur canim

Selam kizlar bende bi halsizlik yorgunluk var sabit her gece 4 te uyaniyorum.Birde cocuklarin canli dersleri olunca erken kalkmak zorunda kaliyorum mecburen evi silip supurmem lazim ama hic gucum yok
Canım bende öyleyim vitaminlerine dikkat ediyor musun magnezyum kullanıyor musun ben arada aksatıyorum magnezyumu belli bir kas ağrısı kramp olduğunda kullanıyorum soda içiyorum
Ama günlük işler konusunda bende çok yoruluyorum bi süpürge tutana kadar 4 5 kere kapatıp dinleniyorum oda oda

Şimdi 37yekadar calisirsak 5hfata eklenmeyecek mi dogumsonrasina
Yani 8arti 5 yani 13hafta olacak dimi
Hepsi ekleniyor doğumdan itibaren 16 hafta iznin başlıyor sen öyle düşün 16 hafta değişmiyor 32 de de izne çıksan erteleyip 37 de de çıksan 16 hafta 16 hafta hakkın hersekilde aktarılıyor

Hepsi ekleniyor doğumdan itibaren 16 hafta iznin başlıyor sen öyle düşün 16 hafta değişmiyor 32 de de izne çıksan erteleyip 37 de de çıksan 16 hafta 16 hafta hakkın hersekilde aktarılıyor
sonuc olarak 13hafta olmuyor mu aktarinca
Eğer aktarmazsam 8hafta olmuyomu dogumdan sonra

Arada kaburgalarımdaki ağrı geçsin diye şöyle bi sırtımı dinlendiriyorum sırtı üstü bi 30 sn yatayım diye aynı dediğin gibi nefesim kalbim daha çok sıkışıyor hemen yan dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…