doğuma 37deciksam dogum sornasina kachafta kalıyorIzne 32 de çıksan 37 de doğursan 5 hafta kullanmış oluyorsun geriye 11 hafta kalıyor doğumdan önceki 3 hafta sonraki 8 e ekleniyor yani 11 haftada doğum sonrasına kaliyor
Doğum olarak düsünme 37ci haftadan itibaren 16 hafta raporlusun yani dogum iznindesin canimsonuc olarak 13hafta olmuyor mu aktarinca
Eğer aktarmazsam 8hafta olmuyomu dogumdan sonra
yani 37de ayrilirsam 16hafta mi iznim olacakDoğum olarak düsünme 37ci haftadan itibaren 16 hafta raporlusun yani dogum iznindesin canim
Bak canım 32 de çalışabilir raporu alırsan 37 de mecburen izne ayrılıyorsun 37 den sonra ne zaman doğum yaparsan yap artık 37 den sonra 16 hafta izinlisindoğuma 37deciksam dogum sornasina kachafta kalıyor
Aynen öyle doğumu baz alma 37 sonrası iznin başlıyor artık ne zaman doğum yaparsan yapDoğum olarak düsünme 37ci haftadan itibaren 16 hafta raporlusun yani dogum iznindesin canim
simdi anladim teşekkürlerBak canım 32 de çalışabilir raporu alırsan 37 de mecburen izne ayrılıyorsun 37 den sonra ne zaman doğum yaparsan yap artık 37 den sonra 16 hafta izinlisin
Ister 37 de hemen doğum yap 16 hafta bebekle ge ir ister 38 de yap 15 hafta bebekle geçir
40 da yaparsan 3 haftan doğum öncesi gitmis olur 13 haftan kalır doğum sonrasına her halılarda 16 haftan senin
Haftasiyla uyumli onlar. Suyu kalp atışı da normal. Takip edeceklermisKafa ölçüsü ve boy ölçüsü nasıl canım
Yemene dikkat edersen açık kapanacaktır canımHaftasiyla uyumli onlar. Suyu kalp atışı da normal. Takip edeceklermis
Tamam ama 32 de calisir aldigin zaman 5 hafta ordan aktariyosun totali 16 hafta oldugu icin calistiysan 37 den itibaren 16 hafta iznin olmuyor muCanim 37 den itibaren 16 hafta değil. 32 den 40 a kadar 8 hafta, bir de doğum sonrası 8 hafta.
Vitaminimi doktor bu ay kesti istahimi aciyo diye magnezyum hic aksatmiyorum bugunde besik ve dolap geldi gorumcem sildi sonrasinda annem ablam enistem aksama yardim etti diger kizimin kiyafetlerini yerlestirdim oglumun odasini ayirdim.Kizlarin odasi ayri yaptim ama cok kasildim karnim bazen tas gibi oldu bebekte cok harketliydi bugun yoruldum yanii haftasonu enistem kıyafetleri utuleyip ablam yerlestircek kismetse simdilik yikadim hepsini besigin icinde duruyolar.Canım bende öyleyim vitaminlerine dikkat ediyor musun magnezyum kullanıyor musun ben arada aksatıyorum magnezyumu belli bir kas ağrısı kramp olduğunda kullanıyorum soda içiyorum
Ama günlük işler konusunda bende çok yoruluyorum bi süpürge tutana kadar 4 5 kere kapatıp dinleniyorum oda oda
canım bende aynı sıkıntıyı bir hafta yaşadım kendimi balkona zor atıyordum ama sonra geçti yine de doktoruna bir danışMerhabalar son birkaç gündür göğsümde baskı hissediyorum sanki denize dalmışım gibi nefes nefeseyim. Fenalık geliyor gibi hissediyorum. Düz yatınca kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Hemen sola dönüyorum. Omuzlarımdan aşağı karıncalanma oluyor bazen de. Bunlar normal mi? Sizler de yaşıyor musunuz?
Bende okul öncesi öğretmeniyim bende 32. haftada başlamayacagımCanim.ben de öğretmenim. Okul öncesi öğretmeni olduğum icin sanırım.bizim grubu önden açacaklar, o yüzden ben çalışamaz raporu alırım mecbur.
Ben bunu daha çok beğendim daha sade şık duruyorKızlar bide bu var ... 95 tl... hangisi güzel sizce ?
Daha Bugün eşim takacagın bişey alsam bebekle evde olacan takmayacan kenarda kalacak sana robot süpürge alayım en güzel hediye olur demez miKızlar kendime doğum hediyesi robot süpürge aldırdıminsanın kendine yapabilecegi en büyük iyilik çocuk oluncada çok rahat olacak düşünen varsa hiç düşünmesin
Ne güzel yardıma gelenlerin olmuş canım onlar halledecekse işleri yorma kendini bu haftalardaki yorgunluk çok acılı sırt ağrısı yapıyorVitaminimi doktor bu ay kesti istahimi aciyo diye magnezyum hic aksatmiyorum bugunde besik ve dolap geldi gorumcem sildi sonrasinda annem ablam enistem aksama yardim etti diger kizimin kiyafetlerini yerlestirdim oglumun odasini ayirdim.Kizlarin odasi ayri yaptim ama cok kasildim karnim bazen tas gibi oldu bebekte cok harketliydi bugun yoruldum yanii haftasonu enistem kıyafetleri utuleyip ablam yerlestircek kismetse simdilik yikadim hepsini besigin icinde duruyolar.
Tabi canim buyuk temizlik ekimin ortasinda felan yapilcak halilarim serilcek bende dinlene dinlene dolap ici duzen yapmam lazim banyo dolabina kadar yani bunlar benim isim çevrem genis bu 3.dogumum olcak beni odama yatagima atip dip kose temizliyolar sagolsunlar valla gorumceler iyidir benim kaynanamda oyleNe güzel yardıma gelenlerin olmuş canım onlar halledecekse işleri yorma kendini bu haftalardaki yorgunluk çok acılı sırt ağrısı yapıyor
Canım bende öyleyim vitaminlerine dikkat ediyor musun magnezyum kullanıyor musun ben arada aksatıyorum magnezyumu belli bir kas ağrısı kramp olduğunda kullanıyorum soda içiyorum
Ama günlük işler konusunda bende çok yoruluyorum bi süpürge tutana kadar 4 5 kere kapatıp dinleniyorum oda oda
Maşallah canım hep iyi olsunlar inş. Böyle günlerde çok gerekler yakınındaki insanlar. Artık 3. Trimester çok yorucu geçiyor az iş yapsanda ağrın nefes darlığı olabiliyor. Ben çok yoruldum birde ev taşımayla uğraştım. Benimde ablamlar herseyimi yaparda farklı şehirlerdeyiz maalesef bu dönemde kimseye de bana yardıma gelin diyemedimTabi canim buyuk temizlik ekimin ortasinda felan yapilcak halilarim serilcek bende dinlene dinlene dolap ici duzen yapmam lazim banyo dolabina kadar yani bunlar benim isim çevrem genis bu 3.dogumum olcak beni odama yatagima atip dip kose temizliyolar sagolsunlar valla gorumceler iyidir benim kaynanamda oyle
yeni farkediyorum markasını owli dediğin bu değil mi :) sen nerden almıştın canımben aldım owli. doğum sonrası için kullanıma çok uygun. sezeryandan 1 gün sonra korse kullanmaya başlatıyor benim doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?