2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
doğuma 37deciksam dogum sornasina kachafta kalıyor
Bak canım 32 de çalışabilir raporu alırsan 37 de mecburen izne ayrılıyorsun 37 den sonra ne zaman doğum yaparsan yap artık 37 den sonra 16 hafta izinlisin
Ister 37 de hemen doğum yap 16 hafta bebekle ge ir ister 38 de yap 15 hafta bebekle geçir
40 da yaparsan 3 haftan doğum öncesi gitmis olur 13 haftan kalır doğum sonrasına her halılarda 16 haftan senin

simdi anladim teşekkürler

Vitaminimi doktor bu ay kesti istahimi aciyo diye magnezyum hic aksatmiyorum bugunde besik ve dolap geldi gorumcem sildi sonrasinda annem ablam enistem aksama yardim etti diger kizimin kiyafetlerini yerlestirdim oglumun odasini ayirdim.Kizlarin odasi ayri yaptim ama cok kasildim karnim bazen tas gibi oldu bebekte cok harketliydi bugun yoruldum yanii haftasonu enistem kıyafetleri utuleyip ablam yerlestircek kismetse simdilik yikadim hepsini besigin icinde duruyolar.

canım bende aynı sıkıntıyı bir hafta yaşadım kendimi balkona zor atıyordum ama sonra geçti yine de doktoruna bir danış
Canim.ben de öğretmenim. Okul öncesi öğretmeni olduğum icin sanırım.bizim grubu önden açacaklar, o yüzden ben çalışamaz raporu alırım mecbur.
Bende okul öncesi öğretmeniyim bende 32. haftada başlamayacagım

Kızlar kendime doğum hediyesi robot süpürge aldırdıminsanın kendine yapabilecegi en büyük iyilik çocuk oluncada çok rahat olacak düşünen varsa hiç düşünmesin
Daha Bugün eşim takacagın bişey alsam bebekle evde olacan takmayacan kenarda kalacak sana robot süpürge alayım en güzel hediye olur demez mi benimde çok bileğim yok ne kadar faydalı senden tavsiyeler alayım

Ne güzel yardıma gelenlerin olmuş canım onlar halledecekse işleri yorma kendini bu haftalardaki yorgunluk çok acılı sırt ağrısı yapıyor

Ne güzel yardıma gelenlerin olmuş canım onlar halledecekse işleri yorma kendini bu haftalardaki yorgunluk çok acılı sırt ağrısı yapıyor
Tabi canim buyuk temizlik ekimin ortasinda felan yapilcak halilarim serilcek bende dinlene dinlene dolap ici duzen yapmam lazim banyo dolabina kadar yani bunlar benim isim çevrem genis bu 3.dogumum olcak beni odama yatagima atip dip kose temizliyolar sagolsunlar valla gorumceler iyidir benim kaynanamda oyle

Canım benim de aynı sen gibi çok yorulmaya başladım bu hafta özellikle hissediyorum. Artık 3. Trimester heralde o yüzden böyleyiz bebek ağırlaşıyor her gün. Bi yemek yapıyorum hemen kendimi yatağa atıyorum aşırı bir yorgunluk bel sırt ağrısı. Sabah uyanmak istemiyorum hiç. Bi de ben baştan beri 10 kilo almışım. İster istemez vücut da 10 kilo fazladan taşıyor ondan da oluyo bence

Kızlar benim de bu zamana kadar çok aşermem olmamıştı ama son iki haftadır canım aşırı tatlı çekiyor niye böyle oldu ben de anlamadım. Kilo alcam iyice diye de korkuyorum ama engel olamadım kendime bugün canım da sıkkındı o kadar çok tatlı yedim ki şimdi başkalarının da aklına düşürmemek için burda paylaşmıyorum ama hayatımda hiç bu kadar üst üste yememiştim haftayla mı ilgili acaba veya gün içinde çok yoruluyorum ev toplamaktan falan diye mi oluyor enerji mi istiyor vücudum bilemedim

Maşallah canım hep iyi olsunlar inş. Böyle günlerde çok gerekler yakınındaki insanlar. Artık 3. Trimester çok yorucu geçiyor az iş yapsanda ağrın nefes darlığı olabiliyor. Ben çok yoruldum birde ev taşımayla uğraştım. Benimde ablamlar herseyimi yaparda farklı şehirlerdeyiz maalesef bu dönemde kimseye de bana yardıma gelin diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…