2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy cok zor vallahi allah yardimciniz olsun cevre gercekten onemli.Dinleniyorum ya simdi kizcem bile nasil hareketlendi benim ayakta olmam onu nekadar yormus dönüyo galiba cok fena itiyo

Hepsi ekleniyor doğumdan itibaren 16 hafta iznin başlıyor sen öyle düşün 16 hafta değişmiyor 32 de de izne çıksan erteleyip 37 de de çıksan 16 hafta 16 hafta hakkın hersekilde aktarılıyor
Nasıl yani bende anlamadım kusura bakma.32de calisabilir raporu alip 37ekadar calisirsak 37 de zorunlu ayriliyoruz.8 hafta burdan dogum oncesinden 8hafta dogumdan sonra 16 hafta iznimiz oluyor öyle degilmi.32de nasil izne cikip aktarcaz anlamadim o kismini

Bende de ayni durum var canim sanki ben 30+6 da gitmistim 1898gr di kilosu banada doktor 1 hafta onde dedi ama sanki daha fazla gibi geldi bana da ama usg kagidinda da 1 hafta yaziyo hesaplamalara gore
Oyy maşallahhh tosun paşa gelıyor desene

Bana 1900 gr dedi 31+5te 43 cm. Bu ikinci bebeğim ilkinde de hep önde gidiyosun iri olabilie demişlerdi ama 3330 gr vajinal doğum yaptım
Maşallahh hangi sehırdesınız hangi doktora gidiyosunuz vajınal dogum ıstanbulda yapan destekleyen doktor varmı tavsıye edebılcegınız

Ayy cok zor vallahi allah yardimciniz olsun cevre gercekten onemli.Dinleniyorum ya simdi kizcem bile nasil hareketlendi benim ayakta olmam onu nekadar yormus dönüyo galiba cok fena itiyo
Saol canım evet yorgun olunca benim kızda dinlenmeye geçtim mi daha şiddetli hareket ediyor yorgunluğu sevmiyolar

Bebeğim 32.haftada ama karın ölçüsü 2 hafta geri cikti. Bu şekilde olan var mı? Haftaya tekrar bakacaklar. Kucuk bir bebek de olabilirmiş.ya da zayıf
Canım benim bebeğimde aynı geçen hafta gitmiştik yaklaşık 2 hafta geri karın ölçüsü falan. Boyuda uzun değil. Doktorda dedi minyon tipli küçük olabilir dedi. Ama takip edeceğiz dedi haftaya kontrolüm var tekrar. Ben çok üzüldüm ağladım hep doktordan gelince beslenmemden dolayıdır diye. O günden beri her gün et yiyorum. Süt ve yoğurdu arttırdım. Muz ve kaşar bebekte kilo yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama. İnşallah haftaya gititğimde gelişimi haftasını yakalamış olur kuzumun Sen de beslenmende değişiklikler yapabilirsin.

İyi geceler kızlar benım gibi uyumayan varmı aranızda acaba birşey sorucam pendik medipol hastanesinde dogum yapacak olan varmı doktor onerınız varsa alırım

Ben şu an yurt disindayim. En son turkiyede agustos 17si gibi doktora göründüğümde herşey haftasiyla uyumluydu. 1250,Gr bebek 28+5ti. Sonra buraya geldim. 5 gün önce falan kontrolüm vardı 31.haftamda baktı. Söylemedi boyu kilosu kaç ama haftasıyla uyumlu herşey dedi. Bugün ise ben kadin dogum acile gittim, biraz sancım var gibi gelmişti bana. Orda baktı karın çevresi yaklaşık 2 haftadan biraz daha fazla geri gözüküyor dedi canımı sıktı doktor. Zayıf bebek olabilir dedi. Onun dışında suyum kalp atisi iyi. Nts de de sancı düşük çıktı. Takip edecekler bakalım. Hiç yoktu bu karın çevresi gerilemesi. Hareketleri de yerinde. Dediğin gibi biraz muz falan yiyeyim.

Kizlar bu arada demir hapı kullananlar. 1 ay falan kullanıp ara mi veriyorsunuz yoksa doğuma kadar ara vermeden kullanacak misiniz? Benim kanımda demir ve protein düşük çıktığından beri demir ilacı alıyorum. Vitamin deposu gibi oldum. Balık yağı, hamilelik vitamini, demir. Kullandiklarim bunlar. Bir de dvit alıyorum arada. Sizler neler kullanıyorsunuz?

ben regenesis multivitamin, d vitamini (ocean) ve magnezyum kullanıyorum. Demir solgar ve ferrum hausmann denedim ama ishalden kilo bile alamadım seviyem iyi çıktığı için doktor kesti. 3 haftada bir tahlil yaptırıyorum düşüp düşmediğine bakmak için.

merhaba kızlar sabahladık biz bugün geceden beri sol kasıkta ağrı Arada oluyordu da en fazla 1 saat sürüyordu geçiyordu bu uzun sürdü ne soluma yatabildim sağ tarafa dönüyorsun bu defa ben rahat etmiyorum velhasıl bu saati zor ettik.ara ara da afedersiniz vajina da zonklama sızı var.Doğum yaklaştıkça insanın aklına her şey geliyor.Neyden olsa gerek 32 haftalık hamileyim

Gnaydn bu gece ben de uyuyamadm 4 te kalkıp 6 7 ye kadar once dondjm durdum sonra baktim gelceği yok uykunun kitap okudum uyuyakalmism simdi hazirlanp ise gidicem

Kafama da doktorumun multivitamin disknda d vitamini yazmaması geldi d vitamini sonucuma bi turlu baktiramadkm once istemediler 6 ay geçmesine gerek diye simdi de kan yollanmams bir aydır çıkmıyor bugun gidip onu da sorup yeni kan vercem yine 6 ay bakamayz derlerse dellenirim heralde.

Ben ilk haftalardan beri selenyum, vinalac (multivitamin), demir, magnezyum, kalsiyum, balık yağı, d vitamini kullanıyorum. Ara vermedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…