2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim.birde nekadar dogru bilmeem ama zamaninda doktorumda demisti d vitamini korona icin de bagisiklogi guclendiriyormus ailen bile kullansin demisti bana gebelikte zaten hep kuandiriyorlar diye biliyorum ama kendin d vitamini icon tahlil yaptir sonra doktora goster bakalim ne diycek ben ilk aylarimdan beri kullaniyoum

Daha Bugün eşim takacagın bişey alsam bebekle evde olacan takmayacan kenarda kalacak sana robot süpürge alayım en güzel hediye olur demez mi benimde çok bileğim yok ne kadar faydalı senden tavsiyeler alayım
Canım bana da eşim bileklik alacaktı dedim ki robot süpürge al bari erken alayımda hamilelikte yorulma dedi alalı 2 ay oluyor. Çok ama çok memnunum çok güzel süpürüyor silmesi de çok iyi. Bana birsürü zaman kalıyor. Sadece evdeki mobilyaların altına girebileyor mu ona diklat et. Benim mobilyalarım hep yüksek altlarını gayet iyi temizliyor.

D vitamini takviyesi almayan birinin d vitamininin normal olması pek muhtemel değil. En iyi ihtimalle düzenli öğle güneşine bile çıksa değerleri 30 üstüne çıkmıyor. Ben senelerdir hep d vit takviyesini kullanırım. Ölçtürdüpğmde bile öyle tehlike boyutu bir durum olmaz. En son 45 çıkmıştı mesela ki 70 civarlarını öneriyorlar.

Hangi marka aldınız canım. Ben de çok istiyordum da şu corona davasına eşim çalışmadı biraz maddiyatta sıkıntı çektik. Şimdi yine başlayacak ben de almayı düşünüyorum

Nen de tatlı diye deliriyorum ama şeker çıktı yiyemiyorum
3-4 kilo mu?? O ne ya oyle mankenler heralde fiziklerine cok dıkkat edıyorlar sanırsam
Canım ben de 5 kilo aldım ama bana sor diyet insülin çok zorlanıyorum. Hamilelikte istediğini yiyebilmek çok büyük lüks
Günaydın kızlar biz kontrole gidiyoruz
Günaydın kızlarr saat 11 de doktor kontrolüm var bakalım büyümüs mü miniğim iyi mi
Güzel haberlerle gelin inşallah

Selam Kızlar,

Ben de dün gece hiçç uyuyamadım. Bebiş karnımda bir dakika durmadı, nereye dönsem tekme atıyor, dönüyor duruyor o da. Ben de evdeyim ama uzaktan çalışıyorum sıkı denetimle. Mailimize kadar takip ediyorlar. Size şeyi soracaktım. 32 hafta olunca gidip rapor alacağım 37'ye kadar çalışmak için. Bu durumda 37. hafta da çalışıyor muyuz? Yoksa 36'yı çalışıp 37'ye girince bırakıyor muyuz? Bilginiz var mı?

Canim sabir az kaldi bende de var seker herseye hasretim anlatamam yaz mevsimi hele meyveler baska baska tatlilar simdi isim vermiyim hersey bebisler icin dogum sonrasi rahatla yeriz

Canim ben aldim rapor tam 37+0 da izne cikiyorsun 36 bitince yani

Hangi marka aldınız canım. Ben de çok istiyordum da şu corona davasına eşim çalışmadı biraz maddiyatta sıkıntı çektik. Şimdi yine başlayacak ben de almayı düşünüyorum
Bende xiaomi s5 var moplu. Moplu almanıza gerek yok bence cunku zten sureklo hali kilim oluyor. Ben sadece 1 kere kullandım. Ama robotun supurmesnden asiri memnunum 1 yildir var yaklaşık 3200 e almistm. 2 haftada bir abla geliyordu onun dışında robot supuruyordu hic yorulmuyordum. Abla en son kurbandan once geldi korona korkusuna 1 aydir robota yüklendim benden iyi süpürdü bir gerçek. Mobilyalarjniz da yuksekse hic düşünmeyin. Ama dediğim gibi şimdiki aklım olsa moplusjna 1000 tl fazla vermezdim. Adanayadayim hali mi seriyorum ki dedm ama saddce 1 kere kullandkm onda da bez tertemiz cikti dedjm demek ki nasil iyi çekiyorsa gerek kalmıyor mopa. Bir de yerde hani su damlar leke olur ya onları falan gecirmesni beklemeyn.

İnşallah canım doğumdan sonra sürekli tatlı yiyecegim sanırımYarın doğum günüm eşime desim pasta felan alma dayanamam.

Canım sen dogum öncesi izne mi ayrıldın

Sağol canım arkadaşımda da bunun silmeyen modeli var o da çok memnun. İkisi bir arada olanlar iyi silmiyor falan diyorladı. Silmesi nasıl acaba?
Ben silmesinden çok memnunum yüksek su modunda çok iyi siliyor yaz oldugu için halıları topladım silip duruyor. Kışında arda bir halıları toplayıp sildiririm

Benim kızım hep minikti ama bu kadar geri gelmiyordu. Benimde başka bir sıkıntım yok şükür hareketleri de iyi. O ölçümde yanlışlık olabilir mi acaba senin doktordan doktora değişiyor çok hassas diyorlardı çünkü çok yakın zamanda normal çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…