2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizde alalı 1 hafta oldu xiaomi mi vacuum mop pro aldık biz. Daha sildirme işlemi yaptrımadım ama bende çok iyi sileceğini zannetmiyorum. Süpürmesi iyi gibi ama tabi tam köşeleri falan alamıyor

Silme olayını zaten damlayan için istiyordum. Eğer onları geçirmiyorsa silen almamın mantığı yokmuş gerçekten. Ev her gün düzenli süpürüldüğünde zaten toz için silmeye pek gerek olmuyor. Ben de mopsuz olanlardan bakayım o zaman

Evet tekrar ölçüm yapılıp bakılacak renkli doplerde. Ben de küçük doğmuşum, bana da benziyor olabilir. Siz kaçıncı haftadasiniz, göbek çevresi kaçıncı haftada?

İnşallah canım doğumdan sonra sürekli tatlı yiyecegim sanırımYarın doğum günüm eşime desim pasta felan alma dayanamam.

Canım sen dogum öncesi izne mi ayrıldın

Yok canim calisabilir rapor aldim ben 32.haftada
Ayy benimde dogum gunumde cok zor olmustu esim arkadaslara falan hep tembihledi ama gene de pasta alindi tabi ucundan anca tatmistim sadece sevmedigim tipte almislardi oyoyle avuttum kendimi

yok cnım gecırmıyor onları anca ıslar sen silerken daha kolay gecer.

Evet tekrar ölçüm yapılıp bakılacak renkli doplerde. Ben de küçük doğmuşum, bana da benziyor olabilir. Siz kaçıncı haftadasiniz, göbek çevresi kaçıncı haftada?

Canım benim ilk bebek öyleydi. 31'den itibaren kafa büyüdü karın çevresi geride kaldı. 32-33 gibi yaklaştı normale dediler. Ama 36'ya geldiğimizde geriydi yani büyümüyordu artık. Bana hep 3 kilo dedi doktorum. 36. haftamda izindeydi kendi doktorum, yerine bakan bu bebek en fazla 2600 dedi. nitekim 36+6 da daha fazla beklemedik, suni sancı ile normal doğum yaptım. suyum filan gelmemişti sancım dahi yoktu. Allah nasip etti şükür. ve nöbetçi doktorun dediği gibi 2600 doğdu oğlum. yani evet, ölçümlemede gerçekten hata olabiliyor. Canını sıkma hiç de bir şey olmuyor, şu an 7 yaşında sağlıklı :) doğduktan sonra da hızla toparladı iyi kilo aldı.

Hayirli cumalar arkadslar guzel haberlerle gelin insallah benimde canim hep tatli seyler cekiyo bu ara kendimi tutuyorum ama

cnm doktor bana dediki 29 30arasindasin 2hafta sonra gidecem 32yi kacirinca vermiyorlarmis sanırım panik oldum

Yok canim calisabilir rapor aldim ben 32.haftada
Ayy benimde dogum gunumde cok zor olmustu esim arkadaslara falan hep tembihledi ama gene de pasta alindi tabi ucundan anca tatmistim sadece sevmedigim tipte almislardi oyoyle avuttum kendimi
Neyse bu doğum günümüzü gülerek hatırlarız ilerde

cnm doktor bana dediki 29 30arasindasin 2hafta sonra gidecem 32yi kacirinca vermiyorlarmis sanırım panik oldum

Ben tam 32+0 da gitmistim canim ama bazisinin hafta sonuna falan denk gelince +1 de falan da rapor alan var gunun denk gelirse sende tam 32ye girdigin gibi al

Kızlar kendime doğum hediyesi robot süpürge aldırdıminsanın kendine yapabilecegi en büyük iyilik çocuk oluncada çok rahat olacak düşünen varsa hiç düşünmesin
Bende aynı şeyi yaptım iyiki almışız cok memnunum :)))
Bizde alalı 1 hafta oldu xiaomi mi vacuum mop pro aldık biz. Daha sildirme işlemi yaptrımadım ama bende çok iyi sileceğini zannetmiyorum. Süpürmesi iyi gibi ama tabi tam köşeleri falan alamıyor
Canım bende aynı modeli aldım. Tek basına silme yapmıyor Ya da ben beceremedim. Ben önce Süpürme yapıyorum ardından halıları toplayıp süpür sil diyorum inanılmaz güzel temizliyor.

robot süpürge gazına getiriyorsunuz beni de hanımlar, bütçeyi ayarladım ama hangi modeli alsam emin olamadığımdan kullanıcı yorumlarına bakıyorum bende, evim biraz büyük o yüzden standart olanların gücü yetmiyormuş diğerleri de belki kasım indiriminde düşer diye bekliyorum bakalım.

valla ben 3 senedir falan irobot kullanıyorum ilk çıkan modellerden
yurtdışından getirmişti kardeşim
ama herkes mi yi öneriyor
ama ev büyükse güçlü olanını almanı ben de tavsiye ederim
daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacaktır

Evet tek başına silme yapmıyor süpür sil birarada yapıyor. Sadece silme yapması için ayrı bir su tankı varmış o alınıyormuş diye okumuştum. merak ettim ben de deneyeyim bari.Sadece su konuluyor dimi deterjan falan koyuyor musun?

Tekrar baktılar bişey yok dedi doktor
Normal zamanında 32+1 olcumlerde. 1850 kilo. Öyle iri bebek değil sadece. Başka da bir sorun yokmuş rahatladım.
Sevindim canım inşallah ben de iyi haberler alırım bir 10 gündür taktım kafaya

Öyle gerilik olduğu durumlarda erken doğum mu oluyor neden beklenmiyor ki bir zararı mı var anne karnında kalmasının

Benim 29+5 deki kontrolde karın çevresi 28+0 görünüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…