Bizde alalı 1 hafta oldu xiaomi mi vacuum mop pro aldık biz. Daha sildirme işlemi yaptrımadım ama bende çok iyi sileceğini zannetmiyorum. Süpürmesi iyi gibi ama tabi tam köşeleri falan alamıyor
Bende xiaomi s5 var moplu. Moplu almanıza gerek yok bence cunku zten sureklo hali kilim oluyor. Ben sadece 1 kere kullandım. Ama robotun supurmesnden asiri memnunum 1 yildir var yaklaşık 3200 e almistm. 2 haftada bir abla geliyordu onun dışında robot supuruyordu hic yorulmuyordum. Abla en son kurbandan once geldi korona korkusuna 1 aydir robota yüklendim benden iyi süpürdü bir gerçek. Mobilyalarjniz da yuksekse hic düşünmeyin. Ama dediğim gibi şimdiki aklım olsa moplusjna 1000 tl fazla vermezdim. Adanayadayim hali mi seriyorum ki dedm ama saddce 1 kere kullandkm onda da bez tertemiz cikti dedjm demek ki nasil iyi çekiyorsa gerek kalmıyor mopa. Bir de yerde hani su damlar leke olur ya onları falan gecirmesni beklemeyn.
Silme olayını zaten damlayan için istiyordum. Eğer onları geçirmiyorsa silen almamın mantığı yokmuş gerçekten. Ev her gün düzenli süpürüldüğünde zaten toz için silmeye pek gerek olmuyor. Ben de mopsuz olanlardan bakayım o zaman
Benim kızım hep minikti ama bu kadar geri gelmiyordu. Benimde başka bir sıkıntım yok şükür hareketleri de iyi. O ölçümde yanlışlık olabilir mi acaba senin doktordan doktora değişiyor çok hassas diyorlardı çünkü çok yakın zamanda normal çıkmış
Evet tekrar ölçüm yapılıp bakılacak renkli doplerde. Ben de küçük doğmuşum, bana da benziyor olabilir. Siz kaçıncı haftadasiniz, göbek çevresi kaçıncı haftada?
Biz geldik kontrolden çok sükür gayet iyi bebişim 1650 gr olmuş 2hafta sonra tekrar gidicem hem çalışabilir raporu icin hem kontrole cagirdi epidural normal doğumu sordum olumlu konustu doktorum düsünücem bakalım
Yok canim calisabilir rapor aldim ben 32.haftada
Ayy benimde dogum gunumde cok zor olmustu esim arkadaslara falan hep tembihledi ama gene de pasta alindi tabi ucundan anca tatmistim sadece sevmedigim tipte almislardi oyoyle avuttum kendimi
Silme olayını zaten damlayan için istiyordum. Eğer onları geçirmiyorsa silen almamın mantığı yokmuş gerçekten. Ev her gün düzenli süpürüldüğünde zaten toz için silmeye pek gerek olmuyor. Ben de mopsuz olanlardan bakayım o zaman
Evet tekrar ölçüm yapılıp bakılacak renkli doplerde. Ben de küçük doğmuşum, bana da benziyor olabilir. Siz kaçıncı haftadasiniz, göbek çevresi kaçıncı haftada?
Canım benim ilk bebek öyleydi. 31'den itibaren kafa büyüdü karın çevresi geride kaldı. 32-33 gibi yaklaştı normale dediler. Ama 36'ya geldiğimizde geriydi yani büyümüyordu artık. Bana hep 3 kilo dedi doktorum. 36. haftamda izindeydi kendi doktorum, yerine bakan bu bebek en fazla 2600 dedi. nitekim 36+6 da daha fazla beklemedik, suni sancı ile normal doğum yaptım. suyum filan gelmemişti sancım dahi yoktu. Allah nasip etti şükür. ve nöbetçi doktorun dediği gibi 2600 doğdu oğlum. yani evet, ölçümlemede gerçekten hata olabiliyor. Canını sıkma hiç de bir şey olmuyor, şu an 7 yaşında sağlıklı :) doğduktan sonra da hızla toparladı iyi kilo aldı.
Canim sabir az kaldi bende de var seker herseye hasretim anlatamam yaz mevsimi hele meyveler baska baska tatlilar simdi isim vermiyim hersey bebisler icin dogum sonrasi rahatla yeriz
Canim ben aldim rapor tam 37+0 da izne cikiyorsun 36 bitince yani
Yok canim calisabilir rapor aldim ben 32.haftada
Ayy benimde dogum gunumde cok zor olmustu esim arkadaslara falan hep tembihledi ama gene de pasta alindi tabi ucundan anca tatmistim sadece sevmedigim tipte almislardi oyoyle avuttum kendimi
Ben tam 32+0 da gitmistim canim ama bazisinin hafta sonuna falan denk gelince +1 de falan da rapor alan var gunun denk gelirse sende tam 32ye girdigin gibi al
Kızlar kendime doğum hediyesi robot süpürge aldırdıminsanın kendine yapabilecegi en büyük iyilik çocuk oluncada çok rahat olacak düşünen varsa hiç düşünmesin
Bizde alalı 1 hafta oldu xiaomi mi vacuum mop pro aldık biz. Daha sildirme işlemi yaptrımadım ama bende çok iyi sileceğini zannetmiyorum. Süpürmesi iyi gibi ama tabi tam köşeleri falan alamıyor
Canım bende aynı modeli aldım. Tek basına silme yapmıyor Ya da ben beceremedim. Ben önce Süpürme yapıyorum ardından halıları toplayıp süpür sil diyorum inanılmaz güzel temizliyor.
robot süpürge gazına getiriyorsunuz beni de hanımlar, bütçeyi ayarladım ama hangi modeli alsam emin olamadığımdan kullanıcı yorumlarına bakıyorum bende, evim biraz büyük o yüzden standart olanların gücü yetmiyormuş diğerleri de belki kasım indiriminde düşer diye bekliyorum bakalım.
robot süpürge gazına getiriyorsunuz beni de hanımlar, bütçeyi ayarladım ama hangi modeli alsam emin olamadığımdan kullanıcı yorumlarına bakıyorum bende, evim biraz büyük o yüzden standart olanların gücü yetmiyormuş diğerleri de belki kasım indiriminde düşer diye bekliyorum bakalım.
valla ben 3 senedir falan irobot kullanıyorum ilk çıkan modellerden
yurtdışından getirmişti kardeşim
ama herkes mi yi öneriyor
ama ev büyükse güçlü olanını almanı ben de tavsiye ederim
daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacaktır
Bende aynı şeyi yaptım iyiki almışız cok memnunum :)))
Canım bende aynı modeli aldım. Tek basına silme yapmıyor Ya da ben beceremedim. Ben önce Süpürme yapıyorum ardından halıları toplayıp süpür sil diyorum inanılmaz güzel temizliyor.
Evet tek başına silme yapmıyor süpür sil birarada yapıyor. Sadece silme yapması için ayrı bir su tankı varmış o alınıyormuş diye okumuştum. merak ettim ben de deneyeyim bari.Sadece su konuluyor dimi deterjan falan koyuyor musun?
Canım benim ilk bebek öyleydi. 31'den itibaren kafa büyüdü karın çevresi geride kaldı. 32-33 gibi yaklaştı normale dediler. Ama 36'ya geldiğimizde geriydi yani büyümüyordu artık. Bana hep 3 kilo dedi doktorum. 36. haftamda izindeydi kendi doktorum, yerine bakan bu bebek en fazla 2600 dedi. nitekim 36+6 da daha fazla beklemedik, suni sancı ile normal doğum yaptım. suyum filan gelmemişti sancım dahi yoktu. Allah nasip etti şükür. ve nöbetçi doktorun dediği gibi 2600 doğdu oğlum. yani evet, ölçümlemede gerçekten hata olabiliyor. Canını sıkma hiç de bir şey olmuyor, şu an 7 yaşında sağlıklı :) doğduktan sonra da hızla toparladı iyi kilo aldı.