2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Öyle gerilik olduğu durumlarda erken doğum mu oluyor neden beklenmiyor ki bir zararı mı var anne karnında kalmasının
Hareketleri takip ettiğin sürece sorun yok ma bazen sebep plesantaya kan akisindan probleminden kaynaklanıyormuş. Oksijen alamiyormus yeterli. O durumlarda iyi takip edilip kalp atışları gelişimi vs. bunlar çok yavaşlamaya girdiğinde erken doğumla alıyorlarmış.

Evin kac metre kare benim dubleks 160 metre kare sadece süpürme yapacaksam sarj yetiyo. Ama sil süpür olursa yetmiyor canım
Aa bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım. Evet sadece su diyor ama ben sirke koydum :))) ilk silmede cıkan kire inanamadım. 2-3 gün sonra tekrar sildim toz azdı .

Öyle gerilik olduğu durumlarda erken doğum mu oluyor neden beklenmiyor ki bir zararı mı var anne karnında kalmasının
valla canım benimkinin kafa büyüyordu. Ben de normal doğum istiyordum, kafa iyice orantısız büyümeden beklemeden doğurdum. Ama 1 hafta daha bekler demişti doktor. Bir gece hastanede yattım ne olacaksa olsun dedim doğurdum ben

O gecersizmus canim sgkdan yaralanmamiz icinmis calisabilir raporu alinacaksa sirketin yatirmasi lazim seninkini sirket yatiriyormu ki sanmiyorum cunku bende nisandan bu yana kusa calismadan faydalanıyorum ben ozellikle aradim prim yatip yatmadigini sordum yatmiyormus bence sende sgk kurumunu arayip ogren riske atma yoksa dogum parasi alamayabilirsin ne zaman32 olacaksin sen

Aynen bakalım, roborocklara bakıyorum şimdilik, irobotun yanından geçilmiyor artık.

180 m2, eşyalarımı falan uzun zamandır robota uygun düzenliyordum zaten :) altına girsin her işi yapsın diye, çocuk çoğaldıkça böyle ufak tefek şeyler pratik güzel oluyor

eşyaları robota göre düzenlemek çok iyi benim bir l koltuğum var salonda sürekli altına sıkışıyor normal zamanda kaldırıp çıkarıyorum ama karın burnuma çıktı malum artık
çok kalın bir defter buldum evde kızım her sabah geliyor ben senin defterini koyayım diye
koltuğu kaldırıp ayağı yükseltiyoruz süpürme bitene kadar öyle idare ediyorum

Ya ben kamuda calisiyorum Ankara valiligi hamilelerde idari izinli dedi.32den sonrada idari izinliyiz benim dogum sonraya izin aktarmıcakmi ozaman.biterim.bilgisi olan yazsin lutfen

Ya bunu bende merk ediorm bi arayamadm bu senedn 97 gun primim var 120 olmasi lazm sanirim. Ne yapmamz lazm ne dediler tam olarak
Canim baya detay verdi istersen sgkyi bi ara ogren ben normalde 37.haftada dogum iznine cikacaktim fiilen calismadigimiz icin olmazmis riske girermis bende 32 yi doldururunca ciktim normalde ekimin 28 ne kadar devam ediyordu k.ç.ö
cok saygisiz kendi anne babasini saymayan insandan ne beklenir aksam ben biraz kotu oldum esime yansitmamak icin elimden geleni yaptim ama dun kotulestim nefesim daraldinodaya gectim uzandim esim geldi soykemedim ama anladi nefes alip vermeM falan zorlasmisti tansiyonumu olctu Dusuk cikti normalde tansiyonum hep iyi cikardi oda uzuldu gorumcem yoktu o an evde kayinvalidemle konustu bende duydum yattigim odada baya kızdı o ne diye geldi Yardimi olmayacaksa gelmeseydi hic bisey yapmiyor falan diye kayinvalidemde haklisin dedi kadincagiz bi baktim mutfakta bulasik yerlestiriyor bi uzuldum Dedim anne sen otur yapma lutfen ben senden iş beklemiyorum bekleyememde dedim kizim istiyorum yapamiyorum icim icimi yiyor hayir zaten ogluna uzuluyor gorumcem işte gelmese daha iyiydi ama akil parasi oldu bana

ahahah süper fikirmiş, bayıldım

Şimdi anladım canım. İnşallah sağlıklı olsunlarda zamanında gelsin bebişler

Kizlar slm bu ara virus herkese bulasir oldu rabbim bizleri korusun annemlerin apt yoneticisi bugun coronadan vefat etmiş ne olacak boyle hic bilmiyorum

Anladım canım benimde kafa büyüklüğü önde bakalım ne olacak hayırlısıyla doğursaydık bebişleri

Aynen ya bizimde köşe takımının altında sıkışıp kalıyor. Eşimde kitap falan koyuyor Koltukların altını yükseltici bir şey almak istiyorum bende. Yatak odasında da yatağın altına giremiyor

ben aldım owli. doğum sonrası için kullanıma çok uygun. sezeryandan 1 gün sonra korse kullanmaya başlatıyor benim doktor.
Canim bende bundan alacam sen kac kilosun kac beden aldin ben e bebekte baktim xl cok buyuk gibime geldi m_l yoktu bakamadim bedenleri nasil ben suan utanarak kilomu şuraya yaziyorum 85 kiloyum boyum 1.70 doguma 1 ay 20 gun var

Canım ben e devletten de takip ediyorum 15 günlük prim ve ücret yatıyor zaten benim işyerim maaşın yarısını bankaya yatırıyor diğerini de İŞKUR dan alıyorum .. ama sen anladığım kadarıyla sadece İŞKUR dan maaş alıyorsun

Maşallahh hangi sehırdesınız hangi doktora gidiyosunuz vajınal dogum ıstanbulda yapan destekleyen doktor varmı tavsıye edebılcegınız
Maalesef İstanbul’da değilim. İlk doğumumu Eskişehir anadolu hastanesinde Perihan Sözer hocayla yapmıştım yine Perihan hocaya devam ediyorum.

Bebeğim 32.haftada ama karın ölçüsü 2 hafta geri cikti. Bu şekilde olan var mı? Haftaya tekrar bakacaklar. Kucuk bir bebek de olabilirmiş.ya da zayıf
Canim benim bebegimej bastan beri karin olcusu 1 hafta geriden geliyor Bizimki biraz zayif olacak gibi geliyor seninki yenimi oldu onemli olan surekli geriye dusmemesi o onemli sikinti yapma

Aynen oyle canim ben direk işkurdan aliyorum yinede bi sor derim ben onun icin 32 de calisamaz raporu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…