2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar peki bu dogum raporu parasi dogum sonrasi toplumu yatacak yoksa 2 aylik oncesi 2 aylik sonrasi olarakmi yatacak

Izne 32 de çıksan 37 de doğursan 5 hafta kullanmış oluyorsun geriye 11 hafta kalıyor doğumdan önceki 3 hafta sonraki 8 e ekleniyor yani 11 haftada doğum sonrasına kaliyor
Canim oyle olursa peki bizmi bildiriyoruz onlar sistemdenmi goruyor

Canim bende bundan alacam sen kac kilosun kac beden aldin ben e bebekte baktim xl cok buyuk gibime geldi m_l yoktu bakamadim bedenleri nasil ben suan utanarak kilomu şuraya yaziyorum 85 kiloyum boyum 1.70 doguma 1 ay 20 gun var
sen mi utanıosunben şu an 88 kiloyum. xl-xxl aldım ben. şu an karnım 117cm falan. m_l çok sıkabilir rahatsız eder diye düşündüm. zaten cırtcırtlı ayarlarım

Sigortayla konustum 32de rapor alirsan kco yararlanamazsn dediler.bizim sirkette calistirmiyor hamileleri hic bi sekilde havalimani oldugu icin riskli diye. Konustum ettim sen raporunu al izni baslatmiycaz ne zmn dogum yaparsn ya da 38dn sonra basliycak iznin dediler. Ama o aradaki zamandaki maasim nolck onu bilmiyorum. Devlet vermio sirket vericek artik herhalde. 6 hafta az degil yani nie bosuna kullanayim 32dn sonra

sen mi utanıosunben şu an 88 kiloyum. xl-xxl aldım ben. şu an karnım 117cm falan. m_l çok sıkabilir rahatsız eder diye düşündüm. zaten cırtcırtlı ayarlarım
Amaninnnnnnnolsun yaa kiloymus oda ne ben tartilmayi biraktim artik doktora gidince tartiliyorumkizz bendemi xl-xxl alayim ee dogum sonrasi hemen kilo gidiyormus buyuk gelmezmi

Amaninnnnnnnolsun yaa kiloymus oda ne ben tartilmayi biraktim artik doktora gidince tartiliyorumkizz bendemi xl-xxl alayim ee dogum sonrasi hemen kilo gidiyormus buyuk gelmezmi
kilo gidiyor da göbek gitmiyore bebekte var orda bir dene istersen. bence olur ama yine de etkilemeyeyim seni.

Ben de acilen doktora gittim bugun elimin üzerinde durup durduk yerde morluk oluştu bu haftayı da mide bulantısıyla ve ağrısıyla geçiriyodum. Muayene oldum nst’ye girdim böbrek ve karaciğer değerlerime baktı doktor. Çok şükür iyi çıktı şu an Afyon’da olduğum için başka bir doktora gittim ama genel olarak herşey iyi görünüyor. Sadece yine bebek haftasına göre ileri 45 cm 2289 gr çıktı ve kafası “baya” büyük dedi. Hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.

Canim benim bebegimej bastan beri karin olcusu 1 hafta geriden geliyor Bizimki biraz zayif olacak gibi geliyor seninki yenimi oldu onemli olan surekli geriye dusmemesi o onemli sikinti yapma
Valla yanlış olcmustur dedi bugün doplerde bakan doktor. Haftasıyla uyumlu çıktı göbek cevresi için birsey demedi ama kilosu 1850 32+1 normal bu dedim göbek cevresi olcusu de normal dedi ben daha sormadim kaç hafta diye. Suyu kordonu vs yerinde. Bazen yanlış ölçüm yapabiliyorlar acilde. Onlar yüzeysel bakıyor boşuna korkutmuslar falan dedi öyle rahatladım.

cok sevindim.

benim de bugun mide bulantım var hatta tum kaslarım lime lime ağrıyo. kantaron yağıyla masaj yaptım brz iyi geldi. in hyrlısıyla alırız sağlıkla kucağımıza amin. bu arada sizin fotodaki kzınz galiba cok seker nazar değmesn.

Rabbim doğmuş doğacak büyün yavrularımızı korusun. Ben ilk trimesterı tekrar yaşıyorum resmen şu an sadece havuç yemek rahatlatıyo.

32 haftada çalışabilir raporu alırsan kçö den yararlnamıyor musun ?

kilo gidiyor da göbek gitmiyore bebekte var orda bir dene istersen. bence olur ama yine de etkilemeyeyim seni.
Canim sen msjmi kacirmissin benzaten e bebekte baktimma denemedimxl xxl vardi m l yoktu almadim ozamandedi
iyi cok sukur canim

Canim sen msjmi kacirmissin benzaten e bebekte baktimma denemedimxl xxl vardi m l yoktu almadim ozamandedi

iyi cok sukur canim
aa orayı hatırlamamıştım. bilemiyorum cnm içine nasıl siniyorsa. m-l de olsa karşılaştırma açısından iyi olurdı

Evet canım eşimde senin gibi düşünüyo bebekle işle mi uğraşıcaksın alayım dedi Bugün arkadaşta da gördük beğendim aktif çalışmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…