2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yazık kadıncağıza hem sana kıyamıyor hem kızına da söz geçiremiyor sakin bir kadın galiba. Eşinde annesine değilde kardeşine söyleseydi keşke. Sen yine mesafeni koymaya devam et taviz verme canım bu kez sürekli bebeği göreyim diye gelir

Kızlar Bugün kontrolüm iyi geçti benim kız dönmüş kafası aşagıda doğum pozisyonu almış dedi 31+5 im bebiş haftasıyla uyumlu kilosu 1840 gr çıktı plesantan temiz hala kireçlenme olmamıs dedi doktor. Ama Demirim düşmüş son bi aydır düzgün beslenemedim diyetisyene de gittim toplam aldığım kilo 4.6 ydı en son şimdi toplam 5 kilo olmuş ama bacaklarım zayıflamış hep.

Canim oyle olursa peki bizmi bildiriyoruz onlar sistemdenmi goruyor

Canim.normalde sistemlerine dusuyor ancak bazen aksilik olabiliyor bildirmekte de fayda var ben raporumu tarayip firmaya iletip bilgilendirme yapmistim en azindan benden cikti sorumluluk

selamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 cikti kafayi ycem napablrm diye

Kızlar benim 3-4 gündür ellerim ağrıyor El kemiklerim özellikle uyurken çok. Bunu yaşayan varmı
Benim yaklaşık 24.haftadan beri ağrıyor sabahları el ve ayaklarımı hiç kipirdatamiyorum su şişesini tutmakta bile zorluk çekiyorum parmaklarım şiş ve kemiklerim ağrıyor doktor normal dedi akşamları buz aküsüyle soğuk uyguluyorum biraz rahatlatıyor

Günaydın.Özeldemi kamudami calışiyorsun.benimde dün kontrolüm vardı.Ankaradayım pandemiden dolayı 32den sonrada hamileler idari izinli valilik genelge cıkarmıstı.drumda kurumunuz kabul etmez calışabilir rap. dedipztsi kurumu arıcam rap. alırsam aktarıyormu diye.

Ben demir hapına geç başladım, 1 haftadır kullanıyorum hiç kan sonucumu görmeden direk başladı doktor. Bunun dışında iMOM adında omega içeren vitamin kullanıyorum. Başka bir şey kullanmıyorum.

Ben özeldeyim şuan çalışıyorum bu nedenle bizde işleyiş aynı idare izin kamu durumunu bilemiyorum

selamlar arkadaslar. 28+3 gunluk hamileyim bugun kontrolde bebegin kg su 1100 gr , ultroson haftasi 27+2 cikti kafayi ycem napablrm diye
Canım benim canını sıkma yakalar merak etme,omega 3 ,d vitaminini aksatma,ceviz, badem ,bakliyat ,sebze yi bol ye.suyu da bol iç.yogurt veya kefir i hergun tüket derim.kemikleri güçlensin bir anda büyüyecek

Canim bana doktorum doguma kadar kullanilcak dedi bende tum vitaminlerimi aliyorum demir ilaci d vitamini multivitamin balikyagi magnezyum aliyorum suanda doktor devam dedi

Kilosu iyiymis canım.ama bu ultrason haftası normalde uyumluydu da şimdi mi geri çıktı.birde bebeğin kilosuna göre farklı boyuna göre farklı oluyor.muz badem süt et kilo aldiriyormus

Canım.benim.hep bir hafta geri bir hafta ileri çıkıyor değişiyor ölçümdeki mm lik farklardan bile farkediyor 3 hafta geri olmadığı sürece sıkıntı yok ben bir defasında özelde muayene oldum 1 buçuk hafta geri diye ölçtü dr sonra şehir hast dr a gittim hiç bisey demeden haliyle cihazlar falan daha yeni daha hassas tam günü gününe normal çıktı dr a dedim biraz gününden küçük ölçülmüştü hocam diye senin için tekrar ölçeyim dedi tekrar ölçtü hayır tam günüyle uyumlu gidiyor dedi yani 1 hafta küçük de olsa yanlış ölçülmüş de olsa sıkıntı değil sağlığı yerinde olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…