Merhaba hayırlı akşamlar. Bende de nadiren de olsa mide ağrısı oluyor.Kizlar hayirli aksamlar mide agrisi ceken varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlı akşamlar. Bende de nadiren de olsa mide ağrısı oluyor.Kizlar hayirli aksamlar mide agrisi ceken varmi
Bende her türlü mide sorunu mevcutKizlar hayirli aksamlar mide agrisi ceken varmi
Aynen kuzum bende gezmeye çok alisigim evde kaldıkça sıkıntı sitres bulaştım artio bukadar hissetmiyordum biran önce su musibeti atlatsak rahat bir nefes alsak inşallahBende çok bulanıyorum ev hapsi de çok strese sokuyor hic alışkın değilim böyle evde kalmaya forumda geziyorum ev işi çocuklar yemek derken zaman geçiriyorum Allah kabul etsin canim la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin mi çekiyorsun
Senin neden riskli canım o bölümemi gideceksin yoksa normal gebelik bölümünemiCanim endiselenme bazen gec dollenme oluyo insallah bi daha gittiginde alirsin benimkide riskli gebelik hastaneye gitmeye korkuyoruz ama mecburuz insallah hepizin saglikli bi gebeligi olurda fazla gitmek zorunda kalmayiz Rabbim hepimizi korusun
Aynen çok erken duyanlar var gerçekten ger bebiş farklı inşallah sen duyarsın ve bu dönemde tekrar gitmek zorunda kalmazsın güzel haberler bekliyoruzDoktor kalp atışı duymak üzere çağırdığı için gidiyorum duyulur mu bilmiyorum yarın görücez. Bu durumlarda kişiden kişiye değişiyor sanırım kiminde 5. Haftada iken bile duyuluyor kimi 8.haftada duyuyor. Benim bide geç döllenme var şuan 8. Haftada olmam gerekirken 6+4 üm ultrasona göre
İnşallah canımAynen çok erken duyanlar var gerçekten ger bebiş farklı inşallah sen duyarsın ve bu dönemde tekrar gitmek zorunda kalmazsın güzel haberler bekliyoruz![]()
Buralardayım canım dua gruplarındayim hepMelodiminEsi canim konuya girmiyorsun nasilsin nerdesin
Kızlar merhaba,
Bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle. Sağlıkla büyüsünler
Ben 2019 Şubat annelerindenim. Elimde hiç kullanılmamış yada temiz kullanılmış (bitkisel çamaşır deterjanıyla her zaman yıkandı.) bebek kıyafetleri var. Battaniyeler, tulumlar, çıtçıtlı kısa/uzun kollu bodyler, yün yelekler/hırkalar, alt-üst takımlar, bereler, çoraplar... 3 koli eşya var. Baya uzun süre ihtiyaçlarını giderecektir.
Benim bebeğim kız ama genelde unisex renkler ağırlıkta.
Gerçekten ihtiyacı olan bir aileye göndermek istiyorum. İhtiyacı olan varsa yada çevresinde varsa benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum.
Kargo ücreti benden olacak.
Buraya sık giremeyebiliyorum, mail atmanızı rica ederim.
kubrabilgebaki@gmail.com
Sevgiler..
Allah kabul etsin canim Allah razi olsun maşallah minnaka darısı cinsiyetini göstermeye inşallah bende iyiyim daha gidemedik dr a korkudan bulantilarim cok arttı iste böyle gel arada burayi birakmaBuralardayım canım dua gruplarındayim hephamdolsun kalp atışını duydum, çok çok hafif mide bulantısı oluyor. Sen nasılsın her şey yolundadır İnşallah
![]()
Gecmis olsun canım hemen toparlarsın inşallah sende kendine iyi bak dua ediyorum rabbim en kisa zamanda hayirla yeniden versin insaallah sağlıklaKızlar nasılsınız?
bugun kürtaj oldum iyiyim şükür.
biraz ağrım var ama geçicek inşallah.
kendinize ve bebklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin
Of hemde nasıl ama ilac asi konuşuluyor inşaallah umut oldu rabbim çıkış yolu versin büyük imtihan olduEvde çocuklar ciddi sıkıldı napacağım bilmiyorum bende alışkın değilim bütğn insanlar şuan zorda Allah yardım etsin bir an evvel selamete çıkalım
Kızlar nasılsınız?
Ne zaman gideceksin canım? Bulantı iyiye işaret derler bi ara bulantım yok diye çok takmıştım. Biraz takıntılı olduğum için girmiyorum aslında kuzum. Aynı annenin farklı hamilelikleri bile bir olmazken ben ister istemez her okuduğumu kendimle kıyasliyorumAllah kabul etsin canim Allah razi olsun maşallah minnaka darısı cinsiyetini göstermeye inşallah bende iyiyim daha gidemedik dr a korkudan bulantilarim cok arttı iste böyle gel arada burayi birakma
Çok geçmiş olsun canım benim evdeki yavrunu Rabbim bağışlasın inşallahKızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun kuzumm hemen toparlarsın İnşallah Rabbim bir daha acısını yaşatmasınKızlar nasılsınız?
Hadi Gözün aydın canım darısı hepimize tüm bekleyenlere inşallah iyi olmanıza sevindimBuralardayım canım dua gruplarındayim hephamdolsun kalp atışını duydum, çok çok hafif mide bulantısı oluyor. Sen nasılsın her şey yolundadır İnşallah
![]()