- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim bulantılarım vardı ama şu bikaç gündür yaşadığım bulantılar kusmalar akıl karı değil öldürmüyoo ama süründürüyo bi yorumda arkadaşın biri kalp atışı başlayınca bulantılar dahada ağırlaşıyo yazmış umarım sebep budur doktora da gidemiyorum malum coronadan dolayı sabah kalktığımda hiçbirşey yiyesim gelmiyo acıkıyorum ama herşeye burun kıvırıyorum az bişey yeidğimi de kusuyorum iyi değilim bide inanılmaz halsizlik var uzun zamandır evdeyim diye ruhum mu bunaldı bilmiyorum ama şu an zor bi süreç geçiriyorum gece uykularım haram oldu
hayirli kandiller canlarrrGünaydın kızlar.
Hayırlı kandiller olsun.
Çok dua edelim bugünler biran önce geride kalsın güzel günler gelsin ❣![]()
Canm kalp atisini duymana sewindim. Icin rahatlamistir artikAminn canım Rabbim evlatlarımızı korusun![]()
Teşekkür ederim canım sat a göre 6+5 diCanm kalp atisini duymana sewindim. Icin rahatlamistir artiktam olarak kacta duydn kalp atisini ?
Korkma korkma hormonlar artık çok yükseldiği için bulantı artıyor bulantıyi yapan bhcg hormonu benim bebeklerin kalp atışları başladığı donemde bulantı artık dayanilmaz hal alir ben dedim ama kalp atışı değil sebeb o donem hormonun cok hızlı artmasi ve vücudun adapte olmaya çalışmasıKızlar benim bulantılarım vardı ama şu bikaç gündür yaşadığım bulantılar kusmalar akıl karı değil öldürmüyoo ama süründürüyo bi yorumda arkadaşın biri kalp atışı başlayınca bulantılar dahada ağırlaşıyo yazmış umarım sebep budur doktora da gidemiyorum malum coronadan dolayı sabah kalktığımda hiçbirşey yiyesim gelmiyo acıkıyorum ama herşeye burun kıvırıyorum az bişey yeidğimi de kusuyorum iyi değilim bide inanılmaz halsizlik var uzun zamandır evdeyim diye ruhum mu bunaldı bilmiyorum ama şu an zor bi süreç geçiriyorum gece uykularım haram oldu
Doktrda beni 6+5 te cagrdi..virusten dolayi gidermiyim bilemiyormTeşekkür ederim canım sat a göre 6+5 di![]()
Yaaaa ne güzel maşallahhBugün dayanamadım özel bir hastanede randevu aldım.
Ultrasona girdim, kalp seslerini duydum. Her şey yolundaymış. Darısı sizlere kızlar :)
Yaaaa ne güzel maşallahh❤ Amiin bizlerede inşallah. Kaç haftalık?
Yaa ben bikaç gündür çok zorlanıyorum herşeye midem bulanıyo yemek yapmak kokusunu almak yemek o kadar zor geliyo ki yeni güne başlıycam şimdi valla ürküyorum bugün neler yaşıycam diyeKorkma korkma hormonlar artık çok yükseldiği için bulantı artıyor bulantıyi yapan bhcg hormonu benim bebeklerin kalp atışları başladığı donemde bulantı artık dayanilmaz hal alir ben dedim ama kalp atışı değil sebeb o donem hormonun cok hızlı artmasi ve vücudun adapte olmaya çalışması
Ne güzel bende 5+4de keseyi gördüm şuan 7yim. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için7 hafta 6 günlük. Daha önceden hiç duyamamıştık. Ki kese vardı sadece bugün kendisini de minnacık olsa da gördük :)