2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Benim çok fena ya bildiğin alt tarafım komple ağrıyor bide vajinada batma gibi acı oluyor. Yürürken canım yanıyor artık

Etmeyin etmeyin erkeklerde hiç anlamıyor hamile psikolojisinden ne oldu konu ne canım doğum arefesi gerilmeyin lutfen
Hafta sonuna isi çıkmış şehir dışına gidecejmis annesi ile babasını çağırmış benim Yanımda dursunlar diye benim de hiç biseyden haberim yok şaka gibi

Yorumları okumaya geldim ama zor oluyor hepsini

Aynı ağrılar bende de var kontrol bir hafta sonra iç bacak ağrısı olarak anlatıyorum
Sadece iç bacak ağrısı gibi değil tamamen alt tarafta baskı hissediyorum kuyruk sokumunda da ağrı oluyor. Sanırım kemikler doğuma hazırlanıyor artık

Canım bunları düşünme ağrın varsa muhakkak git. Sağlık bu bebeğin için olması gereken buysa bakılsın bunları düşünme bence elinden geldiğince temizlenip git bence.
Temizlikten degil. Oldum olası sevmiyorum hele birde erkek doktrsa aman allahimmm asla yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…