2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Canim benim her yerim agriyor bebek baki yapoyo bacagim cok kotu yemek yapiyorum uzaniyorum gunum uzanmakla geciyo baska turlusu olmuyo yuruyusumu bi gorsen aksaya aksaya kucuk kizim taklitimi yapiyo esek sipasi insallah dogumdan sonra gecer hepsi
Hafta sonuna isi çıkmış şehir dışına gidecejmis annesi ile babasını çağırmış benim Yanımda dursunlar diye benim de hiç biseyden haberim yok şaka gibi
Keske sana soyleseydi seni dusunmus ama haberin olsaydi keske erkek akli iste

Ya benim bebeğimmi çok zayıf doktor normal diyor ama sizin kilolara baktıkça zayıf gibi geliypr
35+2 de gittim 2400-47 cm çıktı
3000-3200 doğr dedi ama geçen haftadan bu yana 150 gr almış anlamadım
Benimde 35+1 de 2.400 grm dı haftaya gidcm bakalım kaç. Kilo olduk

Ne güzel sırayla herkezin doğum yaklaşıyor benim de safak 12 gün kaldı bu akşam sürekli bir kasik agrım.oldu sanirim bugün iş yerine gitmiştim.baya yoruldum onun etkisi oldu çünkü doktor bana bu haftalarda istirahat et dedi cunkj bu haftalarda cok hareketlilik erken dogumh tetikliyormus hatta benim doktorum kendjsi 2 doğumunda 37 hafta da carsida gezerken basladi

Benimde 35+1 de 2.400 grm dı haftaya gidcm bakalım kaç. Kilo olduk
Bakalım bizim bebekler kac doğacak canım sen ve ben hep alt sınırdan gitti bebisler bnmde 36 da 2550 idi 37 de yine gidicem zaten 38 de de doğum var karnimda hala küçük doğum yapacağın gün belli mi senin canim

selam kızlar,

benim de kasık ve bacak ağrım oluyor çok. doğum sancısı yaşadığım için biliyorum bunlar başlangıç ağrısı gibi devam ederse ve şiddeti artarsa doktora gitmek lazım. ama bence benimkiler bebiş yüzünden :) şapşik kız ya hiç durmuyor alanı dar ama tüm gün karnım bir kare bir üçgen oluyor devamlı yer mi değiştiriyor anlamadım....

Bakalım bizim bebekler kac doğacak canım sen ve ben hep alt sınırdan gitti bebisler bnmde 36 da 2550 idi 37 de yine gidicem zaten 38 de de doğum var karnimda hala küçük doğum yapacağın gün belli mi senin canim
Benimki normal doğum yani ne zaman geleceği belli degil. Bende haftaya 37 haftalık oluyorum doktora randevum var çatı muayenesi de yapacak tabi bebekte kilosu az geliyor dedi doktor bakalım artık inşallah 3 kiloyu bulurlar benim de karnım çok küçük gören 4 aylık zannediyor

canım anca yazabiliyorum içini ferah tut. medipol kötü bir hastane değil öyle yapmazlar diye düşünüyorum. ben normal doğurdum ilkini küveze de girmedi ama nasip bu işler. benim doğum zordu ve uzundu. kavuşacaksın inş bebişe bir an önce merak etme
Allah bağışlasın canım, maşallah çok sevindim ne güzel teker teker geliyor bebişler. biz sonuncuyuz ama olsun

Senin normal olacağı için bir şekilde 40 haftaya 3 kg i bulur geçer hatta bnm 38 de doğum olunca son haftaların kilosunu almayacak

Bebeğini düşün oraları hiç düşünme. Doktorlar umursamıyor bile Biz o konularda kendimizi kastıkça daha çok ağrımız oluyor. Sen ağrıların geçmezse git bence
Ya gecmio nasi bise bu. 5 6 dk da bir adet sancisi gibi saplaniyo bi agri 1 dk sonra fln gecio sanki hep afedersinz buyuk tuvaletm varms gibi de baski var bide. Adet sancisini asiri siddetli yasayan biri olduğum icin ayni o en siddetli hali gibi ama gecio iste. Bire o ağrıyla cocuk da kasiliyo gibime gelio tas gibi oluyo karnim

Canım tarifine göre doğum sancısı yaşıyorsun sen hemen hastaneye git hiç bekleme

Bu doğum sancısı gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…