Canim benim her yerim agriyor bebek baki yapoyo bacagim cok kotu yemek yapiyorum uzaniyorum gunum uzanmakla geciyo baska turlusu olmuyo yuruyusumu bi gorsen aksaya aksaya kucuk kizim taklitimi yapiyo esek sipasiKızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Keske sana soyleseydi seni dusunmus ama haberin olsaydi keske erkek akli isteHafta sonuna isi çıkmış şehir dışına gidecejmis annesi ile babasını çağırmış benim Yanımda dursunlar diye benim de hiç biseyden haberim yok şaka gibi
Normal doğummu oldun canım hayırlısı olsun inşallah38+0 da doğdu 3.080gr kilosu boyu da 50 cm. Uyumlu Haftasıyla çok şükür
Benimde 35+1 de 2.400 grm dı haftaya gidcm bakalım kaç. Kilo oldukYa benim bebeğimmi çok zayıf doktor normal diyor ama sizin kilolara baktıkça zayıf gibi geliypr
35+2 de gittim 2400-47 cm çıktı
3000-3200 doğr dedi ama geçen haftadan bu yana 150 gr almış anlamadım
Az gibi geliyor belki son haftalarda atak yaparlarBenimde 35+1 de 2.400 grm dı haftaya gidcm bakalım kaç. Kilo olduk
Bakalım bizim bebekler kac doğacak canım sen ve ben hep alt sınırdan gitti bebisler bnmde 36 da 2550 idi 37 de yine gidicem zaten 38 de de doğum var karnimda hala küçük doğum yapacağın gün belli mi senin canimBenimde 35+1 de 2.400 grm dı haftaya gidcm bakalım kaç. Kilo olduk
Benimki normal doğum yani ne zaman geleceği belli degil. Bende haftaya 37 haftalık oluyorum doktora randevum var çatı muayenesi de yapacak tabiBakalım bizim bebekler kac doğacak canım sen ve ben hep alt sınırdan gitti bebisler bnmde 36 da 2550 idi 37 de yine gidicem zaten 38 de de doğum var karnimda hala küçük doğum yapacağın gün belli mi senin canim
canım anca yazabiliyorum içini ferah tut. medipol kötü bir hastane değil öyle yapmazlar diye düşünüyorum. ben normal doğurdum ilkini küveze de girmedi ama nasip bu işler. benim doğum zordu ve uzundu. kavuşacaksın inş bebişe bir an önce merak etmeAyy maşallah ya operasyonu o günki doktor yaptı nobetçi hıc tanımadıgım. Ama kafama da takılmıyor değil dogum sırasında bebegı de göstermediler . Sen sezaryen mi oldun normal mi cnm allah bagıslasın maşallahhben medipol pendikte dogurdum . Napsam bılemedim baska hastaneye mi sevk ettirsem ya
Allah bağışlasın canım, maşallah çok sevindimKızlar günaydın. Bu sabah meleğimi doğurdum.Makat geliş olduğu için sezaryenle aldılar. Solunum sıkıntısı varmış biraz gözlem altında tutacağız dediler. Henüz kucağıma alamadım
Gece 4 gibi sancım geldi. Acile geldim kasılmalar çıktı takip ettiler sabah da işleme aldılar
Senin normal olacağı için bir şekilde 40 haftaya 3 kg i bulur geçer hatta bnm 38 de doğum olunca son haftaların kilosunu almayacakBenimki normal doğum yani ne zaman geleceği belli degil. Bende haftaya 37 haftalık oluyorum doktora randevum var çatı muayenesi de yapacak tabibebekte kilosu az geliyor dedi doktor bakalım artık inşallah 3 kiloyu bulurlar benim de karnım çok küçük gören 4 aylık zannediyor
Ya gecmio nasi bise bu. 5 6 dk da bir adet sancisi gibi saplaniyo bi agri 1 dk sonra fln gecio sanki hep afedersinz buyuk tuvaletm varms gibi de baski var bide. Adet sancisini asiri siddetli yasayan biri olduğum icin ayni o en siddetli hali gibi ama gecio iste. Bire o ağrıyla cocuk da kasiliyo gibime gelio tas gibi oluyo karnimBebeğini düşün oraları hiç düşünme. Doktorlar umursamıyor bile Biz o konularda kendimizi kastıkça daha çok ağrımız oluyor. Sen ağrıların geçmezse git bence
Canım tarifine göre doğum sancısı yaşıyorsun sen hemen hastaneye git hiç beklemeYa gecmio nasi bise bu. 5 6 dk da bir adet sancisi gibi saplaniyo bi agri 1 dk sonra fln gecio sanki hep afedersinz buyuk tuvaletm varms gibi de baski var bide. Adet sancisini asiri siddetli yasayan biri olduğum icin ayni o en siddetli hali gibi ama gecio iste. Bire o ağrıyla cocuk da kasiliyo gibime gelio tas gibi oluyo karnim
Bu doğum sancısı gibi sankiYa gecmio nasi bise bu. 5 6 dk da bir adet sancisi gibi saplaniyo bi agri 1 dk sonra fln gecio sanki hep afedersinz buyuk tuvaletm varms gibi de baski var bide. Adet sancisini asiri siddetli yasayan biri olduğum icin ayni o en siddetli hali gibi ama gecio iste. Bire o ağrıyla cocuk da kasiliyo gibime gelio tas gibi oluyo karnim
Bilmiorm ya sabaha kdr dayaniyim diorm ama olmiycak galiba. Daha erkn ya hemde ters cocuk nie sanci olsun kiBu doğum sancısı gibi sanki
Biraz dinlen geçmezse git bence ters olsa da sancı gelir fark etmez ki, bir de 36 erken değil. İlk bebeğin mi canım?Bilmiorm ya sabaha kdr dayaniyim diorm ama olmiycak galiba. Daha erkn ya hemde ters cocuk nie sanci olsun ki
Donuyo olabilir mi acabaSancım belden gelip kasıktan çıkıyordu ilkinde. Tarifin buna benziyor aslında. O yüzden dedim. Korkutmak için değil. Düzenli olması da düşündürücü.
Bilemedim ya tarifin aynı sancı ama dönmesi ile alakası var mı ondan emin değilim.Donuyo olabilir mi acaba
sancıyı makat geliş belirlemez. her türlü olabiliyor ve tarif ettiğin de baya doğum sancısına benziyor. bence gitmişsindir doktora değil miBilmiorm ya sabaha kdr dayaniyim diorm ama olmiycak galiba. Daha erkn ya hemde ters cocuk nie sanci olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?