2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ekledim kızlar sizi de.

ayllllliiiin35 gözün aydın canım günün belli olmuş, ekledim seni de.

Ahh kv deyince bende daha da fenası var. Hiç ilgilenmez ama konuşmaya gelince ooo. Hamile kalmadan önce bu gelinler bi kız dogrumadı diye arkadaşlarıma beni cekiştirdi.(sanki ben seciyorum bebegin cinsiyetini.) kızım olacakmış ögrendik o kız benim dedi ben bakrım bana doguruyorusun dedi ben şok hiç ilglenmedi haftaya dogum var kv yok. Annen gelecek dimi diyor sadece. Sonra yine o kız benim kızım diyor Allah'ım sabır ver diyorum. Dogum da dua ediyoruz ya ben kv yanıma gelemesin inşallah diye dua etmeyi düşünüyorum

39.haftada ismimi belli değil

Yaa hala yok mu secenekler var ama demi en son bazi isimler onermistik esinle konuscaktn.

Bana oneri vermemistiniz baskasiydi o sanki. Benim esim cok rahat dogunca karar verelim diyo muhtemelen benim sectigim bisey olucak cunku kizimin adini esim koydu. Ben de hala karar veremedim

Kızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Benim oluyor sık sık bebek baskı yapıyor ondan ve tuvalette gidince de rahatlama oluyo uzanmaktan başka care bulamadım ben

Kızlar yaa, iki bacağımın arası inanılmaz ağrıyor, vajina desem değil anlamadım oralarda Bi yer işte. Var mı öyle bişi hisseden? Çatı ağrısı mı bu da?
Pelvis kemiği ağrısı...
Benimde bu 2gündür çok yoğun.
Geçmesi için bacak arası yastık koyup gün içinde bol bol uzanacaksın canım...
Bir de gece uykunu alacaksın...
Uykusuzluk daha çok ağrı yapıyor.

Yorgunluktan olur canım aynen çatı ağrısı bu. Yatıp biraz dinlen.

Benim oluyor sık sık bebek baskı yapıyor ondan ve tuvalette gidince de rahatlama oluyo uzanmaktan başka care bulamadım ben

Ben de oyleyim yururken ozellkle

Yorgunluktan olur canım aynen çatı ağrısı bu. Yatıp biraz dinlen.
Ayyy sevindim valla hepimiz yaşıyormuşuz meğer, dün çok uyuyamadım ondan sanırım, Bi de bugün duşta uzun kaldım biraz dedim eyvah doğumu tetikledim heralde Yürüyemiyorum sanki, küçük küçük adımlarla. Dinleneyim bakalım, yastık olmadan uyumak imkansız zaten.

Herkese merhaba kızlarBen de bebişimi gördüm dün. Sıyah beyaz olmasına ragmen o kadar netti kı yuzu o haliyle içim aktı. İlk kez ablası da yanımızdaydı muayenede Duygu dolu anlardı. Haftasına gore 1 hafta ileride. Simdilik 2.750 48-49 cm arası dedi. Sorun yok sukurler olsun Dogum tarihi net degıl ama hersey yolunda giderse 16 kasımda sezeryan ile alınacak Allah nasip ederse.
Isyerınden izin alıp evden calısmaya devam ediyorum 2 gundur. Isyerınde vaka, yakın akrabalrda vaka cıkmaya basladı. En önemlisi kv. Min evinde var kaynımda covid cıktı. Ev hanesi kalabalık bu cok korkutucu. Bugun epey canım sıkıldı.Kv.demde zaten bir takım hastalıklar vardı. Kımseden yardım alamayacağım ve gorusemeyecegım anlamına geliyor ve bence cember ıyıce daralıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.Cok dikkat edin olur mu?
Bir sorum olacak; banyo sonrası nemlendirici olarak ne dusunuyorsunuz yada neler aldınız? Birçok seyı netten hallettim bende.
Allaha emanet olun

Bence sokuyoruz ama biz anlamıyoruz başka açıklaması yok bunun
Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdum makat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Hadi canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Bende öyle yürürken sol kısım daha cok ağrıyor. Yürümede problem yasıyorum. Dinlenrşsem sıkıntı olmuyor ama uzun süre oturursam ağrı oluyır aynı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…