2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Panik atagim yoktu ama bir anda mi oldu dersiniz
Heyecan korku panik mutluluk bilinmezlik hepsi karışmış. Bilmem bana öyle geldi. Onun dışında sağlık sorunu yoktur. Sapasaglamsin. Heyecan yaptin gibime geliyor anlattiklarin ona benziyor. Bir de eşine sarılıp uzandın mi birşeyin kalmaz. Hadi inşallah güzel geçsin yarın.

Sanırım biraz rahatladım çok şükür. Daha ıyiyim. Çok teşekkür ederim canım

Sabah olsun diye dakikalar i sayıyorum artik
Annesi keşke dinleseydin bu gece bak yarın gece minjginle uğraşmaktan uykusuz kalicaksin rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun bugün seni bizler içinde dua et olur mu bizler de sıkıntısız kavuşalım bebekleri mize bende bu akşam sanirim burda yazılan erken doğum yazılarından etkiledin sanki hel bu gece doğuracakmışım hissi var dj için de

De mi yaaa çok merak ediyorum kilosunu bende öyle güçlü ki hareketler suyu patlatacak diye korkuyorum pazartesi yeniden dr a gideceğim kilosu artmış mi diye
Bebişin hareketleri tekme seklindemi yoksa böyle dalga seklindemi.benimki tekme degilde dalgalaniyor sivriltiyor biyerĺerini özellikle karnimi sevince ve konuşunca.kolumu bacagimi pek anlamiyorum.bazende sirtini dayiyormus gibi top gibi gerdiyor gobegimi sonra geri iniyor

Bende gebeliğin ilkaylarında yaşamıştm panik atağı çok kendini sıktığında oluyor bidaha olmadı elhamdülillah kafana takma bugün hep güzel şeyler düşün

Günaydın kızlar bütün gece sancı ağrı kasılmalar yaşadım uyuyamadım hiç bugün de kontrolüm var sabahı zor ettim duş aldım bişeyler yedim ağrı durumu çok değişmedi oğlumla babası evde tek, annem kv hiç kimse yok birşey olursa oğlan ortada kalacak çok endişeliyim inşallah doğum başlamamıştır yatış vermez dua edin

Peki doğduğunda görünme ihtimali var demi.
genel durumunuz nasıl doğumla ilgili konustumu doktor seninde bi ayın kaldı demi
Doktor besin alımıyla birlikte görülebiliyor bazı bebeklerde dedi, ameliyat olma ihtimali bile korkutuyor beni. Ama annelerin işine doğarmış ya bi sıkıntı çıkmayacak inşallah kızımda
Bebişin genel durumu güzel gidiyor, 31 haftalıkken 1800 dü kilosu. 35 haftalık oldum salı günü doktor kontrolüm var . Sen nasılsın Vede bebiş nasıl gidiyor alışabildin mi yeni bi memlekete :)

Günaydın anneler

Salgın zamanı aksilikler bizi buldu biraz sanki moralimizi bozmayalım inşallah herşey yoluna girecek gece bende çok sancılandım korktum da hatta ama şimdi geçmiş seninde belli olur birazdan canım inşallah gerçek sanci değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…