- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Kuzum Allah anacığına şifa versin inşAllah. Tez zamanda çıksın hastaneden. Çok çok geçmiş olsunAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
De mi yaaa çok merak ediyorum kilosunu bende öyle güçlü ki hareketler suyu patlatacak diye korkuyorum pazartesi yeniden dr a gideceğim kilosu artmış mi diyeAynı şeyleri yaşıyorum zayıf falan ama maşşalah hareketleri çok sert oğluşumun
Bende yapıyorum her gün biraz biraz bitti sayılır bnmde yorulunca uyku da güzel oluyor ama dediğin gibi tuvalet çok bölüyor kaçırıyor uykuyuBugün temizlik yapayım dedim yorulmuşum erken uyudum bu tuvalet olayı uykumu boldu iyi mi? Cin gibi oturuyorum
Hala görünmedi bebeğin safra kesesi doğumu bekliyoruz bakalım neler olucak bende bilmiyorum Endişeyle bekliyorumEvet artık bir çok arkadaş yazmıyor inş iyilerdir. Benimde aklıma geldilerEvaleyn de merak ediyorum bebişin safra kesesi ile sıkıntısı vardı acaba doğdu mu nasıl oldulateşekkür ederim
Çok düşüncelisin canım teşekkür ederimEvet artık bir çok arkadaş yazmıyor inş iyilerdir. Benimde aklıma geldilerEvaleyn de merak ediyorum bebişin safra kesesi ile sıkıntısı vardı acaba doğdu mu nasıl oldular Sen nasılsın . baya oldu bir aydır yazdıklarınızı da okuyamadım. Hepsini okumadan yazınca eksik hissediyorum nedense
Bende perşembe günü gidecem sen hiç kilosuna takılma zaten son haftalarda kilo alıyor bebeklerDe mi yaaa çok merak ediyorum kilosunu bende öyle güçlü ki hareketler suyu patlatacak diye korkuyorum pazartesi yeniden dr a gideceğim kilosu artmış mi diye
BurdayımBenBirpdrci yi de merak ediyorum nerde acaba?
Kuzum yeni fark ettim ya Rabbim şifasını versin yatış vermeleri iyi olmuş daha temkinli bakarlar .Anneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Çok acıktıysan kan şekerin düşmüştür. Nasılsın şimdi?Biseyler hazırladım yemek için vücudum titremeye başladı lavaboya koştum bulantidan boynum ter içinde noluyor bana
Ama değilse heyecandan panik atak olabilir saydığın belirtilerBiseyler hazırladım yemek için vücudum titremeye başladı lavaboya koştum bulantidan boynum ter içinde noluyor bana
Ah canim ya heyecandan. Ben de senin gibi olurum aynen. Annem diyor ki bana dunyada seninle aynı zamanda sezeryan olacak binlerce ve belki milyonlarca kadini dusun. Onlardan birisin. Merak etme doktorun için de belki yüzlerce hastadan birisin. Herkes gibi olacak geçecek. Yarın da olacak öbür gün de. Zaman gececekBaş ağrısı migde yanmasi bulantı migde ekşimesi bacak uyuşması gözler kan çanağı. Ne yaptıysam yok yok bayılma hissi geliyor ne yapacağım
Canım panik atak bu. Hay Allah ya. Yüzünü yıka bir su iç derin nefes alıp uzan. Yarın akşamı düşün. Zaman aksin geçsin inşallah. Doktor da sen de diğer personeller de bir insanin dünyaya gelmesi için yol açacaksınız böyle düşün. Kapıya dayanmış sizler de kapıyı açıyorsunuzBiseyler hazırladım yemek için vücudum titremeye başladı lavaboya koştum bulantidan boynum ter içinde noluyor bana
Yiyemedim gece 12 gibi yedim antibiyotik verdi biseyler yiyim içecektim ama yok belden aşağım uyuşuk valla bak çimdik atıyorum açılsın diyeÇok acıktıysan kan şekerin düşmüştür. Nasılsın şimdi?
Ay bi bu eksikti tarif edemedigim bisey ilk kez yaşıyorumAma değilse heyecandan panik atak olabilir saydığın belirtiler
Panik atagim yoktu ama bir anda mi oldu dersinizCanım panik atak bu. Hay Allah ya. Yüzünü yıka bir su iç derin nefes alıp uzan. Yarın akşamı düşün. Zaman aksin geçsin inşallah. Doktor da sen de diğer personeller de bir insanin dünyaya gelmesi için yol açacaksınız böyle düşün. Kapıya dayanmış sizler de kapıyı açıyorsunuz
Çok doğal bir olay.
Hic böyle olmadım vallaha ilk kez gece 12 gibi gülme krizine girdim sonra gözlerimden yaşlar boşaldı apartman duymuştur öyle güldüm. Ben duygularımı bastırınca böyle olurum mesela cenazelerde de gülme turar beniCanım panik atak bu. Hay Allah ya. Yüzünü yıka bir su iç derin nefes alıp uzan. Yarın akşamı düşün. Zaman aksin geçsin inşallah. Doktor da sen de diğer personeller de bir insanin dünyaya gelmesi için yol açacaksınız böyle düşün. Kapıya dayanmış sizler de kapıyı açıyorsunuz
Çok doğal bir olay.
Ben bi gece ölmezsem ölmem ölmem hiç bir vakit şarkısı bana gelsinP Pelinimben bende olsam uyuyamazdım sanırım bebegin karnında son gecen ama yinede yat artık dinlen en azindan belki için geçer ne güzel herşeyin hazır sağlıkla doğur gel inşallah evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?