2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum Allah anacığına şifa versin inşAllah. Tez zamanda çıksın hastaneden. Çok çok geçmiş olsun

Hala görünmedi bebeğin safra kesesi doğumu bekliyoruz bakalım neler olucak bende bilmiyorum Endişeyle bekliyorum

De mi yaaa çok merak ediyorum kilosunu bende öyle güçlü ki hareketler suyu patlatacak diye korkuyorum pazartesi yeniden dr a gideceğim kilosu artmış mi diye
Bende perşembe günü gidecem sen hiç kilosuna takılma zaten son haftalarda kilo alıyor bebekler

Ben Birpdrci yi de merak ediyorum nerde acaba?
Burdayım hala tek parça ben her hafta kontroldeyim artık nst renkli doppler oluyo. Sancı yok kan akışları normal tek plesanta olduğu için kan alışları önemli. ama bbeklerin kilosu az malesef şimdi kilo almaları için uğraşıyorum Ciğer geliştirici iğnemizi de olduk hedefimiz 37 yi bitirmek allah nasip ederse

Kuzum yeni fark ettim ya Rabbim şifasını versin yatış vermeleri iyi olmuş daha temkinli bakarlar .
Dua listeme çin e beddua yazdım ama eşim sildi döner dolaşır ülkemizi bulur diye Allah onları bildiği gibi yapsın

Baş ağrısı migde yanmasi bulantı migde ekşimesi bacak uyuşması gözler kan çanağı. Ne yaptıysam yok yok bayılma hissi geliyor ne yapacağım
Ah canim ya heyecandan. Ben de senin gibi olurum aynen. Annem diyor ki bana dunyada seninle aynı zamanda sezeryan olacak binlerce ve belki milyonlarca kadini dusun. Onlardan birisin. Merak etme doktorun için de belki yüzlerce hastadan birisin. Herkes gibi olacak geçecek. Yarın da olacak öbür gün de. Zaman gececek

Biseyler hazırladım yemek için vücudum titremeye başladı lavaboya koştum bulantidan boynum ter içinde noluyor bana
Canım panik atak bu. Hay Allah ya. Yüzünü yıka bir su iç derin nefes alıp uzan. Yarın akşamı düşün. Zaman aksin geçsin inşallah. Doktor da sen de diğer personeller de bir insanin dünyaya gelmesi için yol açacaksınız böyle düşün. Kapıya dayanmış sizler de kapıyı açıyorsunuz
Çok doğal bir olay.

Panik atagim yoktu ama bir anda mi oldu dersiniz

Hic böyle olmadım vallaha ilk kez gece 12 gibi gülme krizine girdim sonra gözlerimden yaşlar boşaldı apartman duymuştur öyle güldüm. Ben duygularımı bastırınca böyle olurum mesela cenazelerde de gülme turar beni Korktum şimdi ke dimden

Biraz kendime geldim kızlar boyundan aşağı kafami islattim derin nefes alıyorum sadece diz kapagimdan aşağı uyuşukluk kaldı ama dediginiz gibi yaşadığım normal değildi eşim de şüphelenmiş kollarımı yikadik biraz dua edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…