2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah anneciğin iyleşir çıkar en kısa zamanda
Canım ne yaptın durumun nasıl

Korkma canım, bırakacak yer olmazsa sokakta kalacak değil ya çocuk mecburen alırsınız yanınıza.

Gece bizim evde komple ayaktaydı ama sebep ben değilim, küçük kızım üşüttü mü yoksa hep günlük veriyodum kalmamış evdeki paketli uzun ömürlü sütten vermiştim bozuk muydu (tadında da bişi yoktu) gece bizim yatağın üstüne komple kustu sabaha kadar da ne biz ne o uyuyabildik.

Ev alt üst şimdi, halim yok, amaan son günlerde prenses gibi takılmak istiyorum bayaa Külkedisine döndüm ben yaa

Ah canım bnm ya geçmiş olsun artmasın devam etmesin hastalanmasında ev toplanır artık sen yine prenses gibi takılırsın ama çocuklarla çocuksuz gibi de olamıyor bende şimdi kahvaltı hazırlıyorum geç bile kaldı kahvaltilari

Bizim de yeni bitti kahvaltı Faslı kendim bişi yemedim bile canım istemiyor. Allah hepimize ekstra güç kuvvet versin.

Günaydın kızlar dediginiz gibi gece yaşadığım hiç normal değildi ve 5 dk dahi uyumadim duşumu aldim mis gibi sabun kokusu bana hep iyi gelir rahatladım. Şimdi evimizden çıktık elimizde bavul pusetimiz aldik Hastane ye gidiyoruz. Benim için dua edin bu surec de bana hep destek oldunuz çok akil danıştım kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
Doğumda sizlere de bol bol dua edeceğim sağlıkla huzurla kavuşun yavrunuza yavrulariniza...
Hemen yazamayabilirim fırsat bulduğum ilk anda size haber vereceğim canlar

canım ne büyük heyecan, hayırla sağlıkla kucağına al kuzucuğu, dualarımızdasın

Hayırlısıyla gelsin bebişin kuzucum Allah yardımcın olsun

Bencede anneler hisseder annelerin duaları da etkili olur kapalı kutu bebek Allah ın mucizesi birçok hamileye doktorlar neler söylüyor ama çıkmıyor. Bebeğin haftasında kilosu iyimiş eminim şimdi daha iyi çıkar
bizde özledik Bursa’mızı ordaki doktorumuzu zor oldu. Burda bi doktor bizi korkuttu bayağı gelişmiyor kilo almıyor diye erkenden almak istediler ama şimdi başka bir doktorla devam ediyoz iyi gidiyor bende inanıyorum bebişim iyi olduğuna

Peki kapaklari hic cikarmiyormuydun onu benmerak ediyorum gogus pedi zararliymis kapak kullanmakdaha iyiymis fakat gogus ucu havasiz kalirmi diye dusunuyorum arada cikaripmi takiyordun sen

Sagliklica kucagina almak nasip olsun bunlar guzel heyecanlar guzel duygular

Doğumdan ödüm patlıyor
Suan sinem kobali görünce kadin hic dogumdan cikmis gibi degil
Gayet cafeteryaya cay icmeye gidip gelmis gibi
Bu ünlülerin niye herseyi kolay
Ya normal oyle oluyor galjba ya hatta suda daha kolay oluyor ama iste. Ins biz de oyle hemen ayaklanirz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…