Çok geçmiş olsun canım. İnşallah anneciğin iyleşir çıkar en kısa zamandaAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Canım ne yaptın durumun nasılKızlar geceden beri aşırı akıntım var bide gece sol kasigima çok kötü ağrılar girdi . Şimdide ağrıyor hafif bide akıntida çok az görülecek kadar kan vardı taş düşürürken de olmuştu acaba taş mı dedim ama akıntı hala devam ediyor bu nişan gelmesini bilen varmı nasıl oluyor . Çok az di kan zor gördüm ama şuan sol kasık arada zonklar gibi ağrı oluyor
Korkma canım, bırakacak yer olmazsa sokakta kalacak değil ya çocuk mecburen alırsınız yanınıza.Günaydın kızlar bütün gece sancı ağrı kasılmalar yaşadım uyuyamadım hiçbugün de kontrolüm var sabahı zor ettim duş aldım bişeyler yedim ağrı durumu çok değişmedi oğlumla babası evde tek, annem kv hiç kimse yok birşey olursa oğlan ortada kalacak çok endişeliyim inşallah doğum başlamamıştır yatış vermez dua edin
Ah canım bnm ya geçmiş olsun artmasın devam etmesin hastalanmasında ev toplanır artık sen yine prenses gibi takılırsın ama çocuklarla çocuksuz gibi de olamıyor bende şimdi kahvaltı hazırlıyorum geç bile kaldı kahvaltilariGece bizim evde komple ayaktaydı ama sebep ben değilim, küçük kızım üşüttü mü yoksa hep günlük veriyodum kalmamış evdeki paketli uzun ömürlü sütten vermiştim bozuk muydu (tadında da bişi yoktu) gece bizim yatağın üstüne komple kustusabaha kadar da ne biz ne o uyuyabildik.
Ev alt üst şimdi, halim yok, amaan son günlerde prenses gibi takılmak istiyorum bayaa Külkedisine döndüm ben yaa
Bizim de yeni bitti kahvaltı Faslı kendim bişi yemedim bile canım istemiyor. Allah hepimize ekstra güç kuvvet versin.Ah canım bnm ya geçmiş olsun artmasın devam etmesin hastalanmasında ev toplanır artık sen yine prenses gibi takılırsın ama çocuklarla çocuksuz gibi de olamıyor bende şimdi kahvaltı hazırlıyorum geç bile kaldı kahvaltilari
Günaydın kızlar dediginiz gibi gece yaşadığım hiç normal değildi ve 5 dk dahi uyumadim duşumu aldim mis gibi sabun kokusu bana hep iyi gelir rahatladım. Şimdi evimizden çıktık elimizde bavul pusetimiz aldik Hastane ye gidiyoruz. Benim için dua edin bu surec de bana hep destek oldunuz çok akil danıştım kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
Doğumda sizlere de bol bol dua edeceğim sağlıkla huzurla kavuşun yavrunuza yavrulariniza...
Hemen yazamayabilirim fırsat bulduğum ilk anda size haber vereceğim canlar
Hayırlısıyla gelsin bebişin kuzucum Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar dediginiz gibi gece yaşadığım hiç normal değildi ve 5 dk dahi uyumadim duşumu aldim mis gibi sabun kokusu bana hep iyi gelir rahatladım. Şimdi evimizden çıktık elimizde bavul pusetimiz aldik Hastane ye gidiyoruz. Benim için dua edin bu surec de bana hep destek oldunuz çok akil danıştım kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
Doğumda sizlere de bol bol dua edeceğim sağlıkla huzurla kavuşun yavrunuza yavrulariniza...
Bencede anneler hisseder annelerin duaları da etkili olur kapalı kutu bebek Allah ın mucizesi birçok hamileye doktorlar neler söylüyor ama çıkmıyor. Bebeğin haftasında kilosu iyimiş eminim şimdi daha iyi çıkarDoktor besin alımıyla birlikte görülebiliyor bazı bebeklerde dedi, ameliyat olma ihtimali bile korkutuyor beni.Ama annelerin işine doğarmış ya bi sıkıntı çıkmayacak inşallah kızımda
Bebişin genel durumu güzel gidiyor, 31 haftalıkken 1800 dü kilosu. 35 haftalık oldum salı günü doktor kontrolüm var . Sen nasılsın Vede bebiş nasıl gidiyor alışabildin mi yeni bi memlekete :)
Peki kapaklari hic cikarmiyormuydun onu benmerak ediyorum gogus pedi zararliymis kapak kullanmakdaha iyiymis fakat gogus ucu havasiz kalirmi diye dusunuyorum arada cikaripmi takiyordun senCanım ben 2 sene önce kızım doğunca kullanmıştım. En yakın arkadaşım çok çekmişti göğüs yaralarından o yüzden ben de korkudan hem krem hem de bu kapaklardan almıştım ama doğum öncesinde kullanmadım ikisini de. Doğumdan sonra başta krem kullandım ama bir iki günde acımaya yara olmaya başladı sonra kapak kullanmaya başladım. Kullanırken ilk başta garip gelmişti alışması ama ben faydasını gördüm bir iki güne toparlamıştım ondan sonra da kremdense kapağı kullandım. Kremin etki etmesi için uzun süre gerekiyor sanırım ama yeni doğan bebekleri sık sık emzirmek gerektiğinden krem daha etki etmeden tekrar emzirmeye çalışmaktan işe yapamadı diye düşünüyorum
Sagliklica kucagina almak nasip olsun bunlar guzel heyecanlar guzel duygularGünaydın kızlar dediginiz gibi gece yaşadığım hiç normal değildi ve 5 dk dahi uyumadim duşumu aldim mis gibi sabun kokusu bana hep iyi gelir rahatladım. Şimdi evimizden çıktık elimizde bavul pusetimiz aldik Hastane ye gidiyoruz. Benim için dua edin bu surec de bana hep destek oldunuz çok akil danıştım kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
Ya normal oyle oluyor galjba ya hatta suda daha kolay oluyor ama iste. Ins biz de oyle hemen ayaklanirz aminDoğumdan ödüm patlıyor
Suan sinem kobali görünce kadin hic dogumdan cikmis gibi degil
Gayet cafeteryaya cay icmeye gidip gelmis gibi
Bu ünlülerin niye herseyi kolay
Normal yapmış diyorlarYa normal oyle oluyor galjba ya hatta suda daha kolay oluyor ama iste. Ins biz de oyle hemen ayaklanirz amin
Ya bi de oyle ufak tefek bir kadin ki nasil normal doğurmuş anlamadm ben de kalçası falan benim üçte birim kadar. Dr önemli tabi ama biraz da sans.Normal yapmış diyorlar
Suda degilmis
Ama hic dogum yapmış gibi degil
Normaller hep mi boyle
Doktorlarimi iyi anlamadım
Birde gülüyor konuşuyor oakdr normal hayata dönmüşYa bi de oyle ufak tefek bir kadin ki nasil normal doğurmuş anlamadm ben de kalçası falan benim üçte birim kadar. Dr önemli tabi ama biraz da sans.
Onun gunu bizimleydi ne ara günü dolmus normal dogurmus yahuBirde gülüyor konuşuyor oakdr normal hayata dönmüş
Şaşırdım valla
Darisi basimiza
Sende normlami yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?