Moralimi bozma canim bi yolu bulunur stres yapmaGünaydın kızlar bütün gece sancı ağrı kasılmalar yaşadım uyuyamadım hiçbugün de kontrolüm var sabahı zor ettim duş aldım bişeyler yedim ağrı durumu çok değişmedi oğlumla babası evde tek, annem kv hiç kimse yok birşey olursa oğlan ortada kalacak çok endişeliyim inşallah doğum başlamamıştır yatış vermez dua edin
Insallah simdilik bi engel yok gibi normale haftaya muayneden sonra netlescekBirde gülüyor konuşuyor oakdr normal hayata dönmüş
Şaşırdım valla
Darisi basimiza
Sende normlami yapacaksın
Aynen ben de ayniyiz saniyodum demek ki 1 2 hafta ondeymisOnun gunu bizimleydi ne ara günü dolmus normal dogurmus yahu
Suda yapmis canim cokta kolaymis suda dogumNormal yapmış diyorlar
Suda degilmis
Ama hic dogum yapmış gibi degil
Normaller hep mi boyle
Doktorlarimi iyi anlamadım
Benim kuzenimde böyleydi çevremde normal doğum yapanların yüzde90 ı böyle yaptı bizde o hayalle bekliyoruz inş nasip olurNormal yapmış diyorlar
Suda degilmis
Ama hic dogum yapmış gibi degil
Normaller hep mi boyle
Doktorlarimi iyi anlamadım
Evet ya o kasım da doğuracaktı sanki ... maşallahı var kadınınOnun gunu bizimleydi ne ara günü dolmus normal dogurmus yahu
Hadi hayirli haberlerle bekliyoruz inşallahGünaydın kızlar dediginiz gibi gece yaşadığım hiç normal değildi ve 5 dk dahi uyumadim duşumu aldim mis gibi sabun kokusu bana hep iyi gelir rahatladım. Şimdi evimizden çıktık elimizde bavul pusetimiz aldik Hastane ye gidiyoruz. Benim için dua edin bu surec de bana hep destek oldunuz çok akil danıştım kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
Doğumda sizlere de bol bol dua edeceğim sağlıkla huzurla kavuşun yavrunuza yavrulariniza...
Hemen yazamayabilirim fırsat bulduğum ilk anda size haber vereceğim canlar
Sadece emzirirken çıkartıyordum ya da temizlemek için. onun dışında sık sık emzirmeye çalıştığım için yani öyle saatlerce çıkarmadan takamiyordum tak çıkar tak çıkar şeklinde oluyordu ama devamlı takmaya çalışıyordumPeki kapaklari hic cikarmiyormuydun onu benmerak ediyorum gogus pedi zararliymis kapak kullanmakdaha iyiymis fakat gogus ucu havasiz kalirmi diye dusunuyorum arada cikaripmi takiyordun sen
Bende ilkini normal doğurdum agzim ayriliyodu valla gozume kan falan oturmustu para dirayette veriyor demekki ünlülereBenim kuzenimde böyleydi çevremde normal doğum yapanların yüzde90 ı böyle yaptı bizde o hayalle bekliyoruz inş nasip olur
Normal doğum yapmış annem de öyle hemen ayaklanmış. Kolay geçmiş demekkiDoğumdan ödüm patlıyor
Suan sinem kobali görünce kadin hic dogumdan cikmis gibi degil
Gayet cafeteryaya cay icmeye gidip gelmis gibi
Bu ünlülerin niye herseyi kolay
Doğum korkusu olan kişilerin kolay doğuö yapması mümkün değilmiş bilinçaltındaki korkulardan kurtulmak lazım yoksa kaslar açılmıyor vajinismus gibi kimine göre ilişki çok kolay kimisi ölüyor yapamıyorBende ilkini normal doğurdum agzim ayriliyodu valla gozume kan falan oturmustu para dirayette veriyor demekki ünlülere
Erkek bebek mi? Benimde en merak ettiğim şey altını nasıl değiştireceğiz kız bebek değiştirdim ama erkek bebekte nasıl yapılırKızlar tek tek etiketleyemedim ama doğum yapacak olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Ben sezeryan oldum ama 4. Günden itibaren toparladım ayaklandım. Şuan çok şükür iyiyim. İlk 3 gün çok zordu yalan değil. Karnımın şişliği hala devam ediyor o da günden güne kendini topluyor. Beni zorlayan şey sütümün yetmemesi bu nedenle önce emzirip sonra mama veriyorum. Birde bebeğimin altını değiştirirken işiyor ve üstünü batırıyor sürekli kıyafet değiştiriyorum var mı bunun bir çaresi?
haklısın bilinçaltı çok önemli. annem iki kez çok rahat doğum yapmış ben onu dinlediğim için bir tek hep özendim keşke ben de öyle olsam diye. ama şu an sezeryan olacağım mecburen.Doğum korkusu olan kişilerin kolay doğuö yapması mümkün değilmiş bilinçaltındaki korkulardan kurtulmak lazım yoksa kaslar açılmıyor vajinismus gibi kimine göre ilişki çok kolay kimisi ölüyor yapamıyor
Kuzum alt açma minderiniz var mı? Ben altını açınca diğer bezi hemencecik takmaya çalışıyodum kaza olmasın diye o alt açma altında duruyordu bişi olacak olsa hemen onu üstüne kapatıyodum ki ortalık çiş olmasın. Erkek miyd senin? Erkek çocuklarınki üst baş bırakmazmışKızlar tek tek etiketleyemedim ama doğum yapacak olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Ben sezeryan oldum ama 4. Günden itibaren toparladım ayaklandım. Şuan çok şükür iyiyim. İlk 3 gün çok zordu yalan değil. Karnımın şişliği hala devam ediyor o da günden güne kendini topluyor. Beni zorlayan şey sütümün yetmemesi bu nedenle önce emzirip sonra mama veriyorum. Birde bebeğimin altını değiştirirken işiyor ve üstünü batırıyor sürekli kıyafet değiştiriyorum var mı bunun bir çaresi?
Erkek mi kzum bebisinKızlar tek tek etiketleyemedim ama doğum yapacak olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Ben sezeryan oldum ama 4. Günden itibaren toparladım ayaklandım. Şuan çok şükür iyiyim. İlk 3 gün çok zordu yalan değil. Karnımın şişliği hala devam ediyor o da günden güne kendini topluyor. Beni zorlayan şey sütümün yetmemesi bu nedenle önce emzirip sonra mama veriyorum. Birde bebeğimin altını değiştirirken işiyor ve üstünü batırıyor sürekli kıyafet değiştiriyorum var mı bunun bir çaresi?
O kadar mantikli ki o kas güya çizgili kas ama gel de bize bi sorDoğum korkusu olan kişilerin kolay doğuö yapması mümkün değilmiş bilinçaltındaki korkulardan kurtulmak lazım yoksa kaslar açılmıyor vajinismus gibi kimine göre ilişki çok kolay kimisi ölüyor yapamıyor
erkek miydi bebeğin onu unuttum?erkeklerde genel problem işemeKızlar tek tek etiketleyemedim ama doğum yapacak olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Ben sezeryan oldum ama 4. Günden itibaren toparladım ayaklandım. Şuan çok şükür iyiyim. İlk 3 gün çok zordu yalan değil. Karnımın şişliği hala devam ediyor o da günden güne kendini topluyor. Beni zorlayan şey sütümün yetmemesi bu nedenle önce emzirip sonra mama veriyorum. Birde bebeğimin altını değiştirirken işiyor ve üstünü batırıyor sürekli kıyafet değiştiriyorum var mı bunun bir çaresi?
Benim annem de kv de 30 40 yol once sezaryen olmuslar makat gelislerden dolayi. Benim arkadaşlardan nkrmal doğuran var tek tük daha sağlıklı diye ama esim bankaci bankada nkrmal doğuran kkmse yokmus bana yazıyorlar nasi yapcan ne kadar cesursun esimi korkutuyolar galiba biraz da o da bizim cnimiz tatlı nasi nkrmal yapcaz deyip duruyohaklısın bilinçaltı çok önemli. annem iki kez çok rahat doğum yapmış ben onu dinlediğim için bir tek hep özendim keşke ben de öyle olsam diye. ama şu an sezeryan olacağım mecburen.
Erkek bebek daha kolay aslinda pipi asaği bakcak kızda da onden arkaya silcez. Ben kokuya cok hassasim en ufak bir seyde midem bulanır koşarak uzaklasirm kimsenin almadığı kokuları alir burnum nasi değiscem bilmiyorm.Erkek bebek mi? Benimde en merak ettiğim şey altını nasıl değiştireceğiz kız bebek değiştirdim ama erkek bebekte nasıl yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?