hepimizin derdi ortak maalesef
ben işe gitmiyorum dr tavsiyesi ile fakat
eşim çalışıyor
gelir gelmez dezenfekte ediyor kendini ama yine de korkutucu
haber izlemekten beynim yorgun düştü artık
Ben çalışıyorum kızlar özel sektör old için iznin bahsi bile gecmedi
Bu durumda çalışmak daha zor geliyordur. İnsan hem kendini hem karnındaki ufacık canı korumak istiyor. Bu günler geçsin gitsin de hepimiz çalışalım huzurla.Ben çalışıyorum kızlar özel sektör old için iznin bahsi bile gecmedi
İnşalah canım tesekkur ler su an kacmhaftalıksınİlk 4 hafta benimde sol kasıkta ağrım çok vardı. Artık geçti. İlk zamanlarda olması normal
Teşekkür ederim canım benim..peki ben 2 aydayım 3 .aya kadar kalınlaşma durumu olurmu veya dikiş sart mi 31 falan dedi deCanım benim bildiğim dikiş atma rahim yetmezliği durumunda oluyor. Rahimin daha kısa veya bebeği taşımada yetersiz kaldığı durumlarda 3.ayda dikiş atılıyor bebek düşmesin diye.
Şuan 6+4 yaklaşık 2-3 haftadır ağrım geçtiİnşalah canım tesekkur ler su an kacmhaftalıksın
Bence bunu doktoruna mutlaka sormalısın canım. Bu söylediği şey rahim yetmezliği anlamına mı geliyor diye. Eğer o anlama geliyorsa 3.ay a kadar dikiş atılıyor rahim ağzına. Benim bir yakınımda rahim yetmezliği vardı tespit edilemedi o nedenle çok düşük yaptı. En son hamileliğinde bir doktor fark etti dikiş atıldı bebeği dünyaya geldi. Mutlaka sor araştır bu konuyu.Teşekkür ederim canım benim..peki ben 2 aydayım 3 .aya kadar kalınlaşma durumu olurmu veya dikiş sart mi 31 falan dedi de
Merhabalar canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bu işte olmazları olduran Allah’ımızın bir mucizesi dilerim inşallah perşembe günü istediğin gibi olur gerçekten harika bir haber malum gecemiz gündüzümüz karıştı yeni uyandım bakmak istedim mesajlarınıza güne başladığım güzel bir mesaj oldu herşeyin güzel geçmesi dileğiyleKızlar merhaba ben hızımı alamayıp Aralık annelerine katılmışım ama doğru yeri buldum şu an @Rainbow3461 sayesindeson adet tarihim 7 Şubat hiç beklemediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. bende polikistik var eşimde de sperm sayısı 1 milyon civarında be hareketlilik sıfır, çatlatma iğnesi vs denemiştim ama hiçbir fayda göremedim. Doktorlarımız normal yolla çok zor olduğunu tüp bebek olması gerektiğini söylemişlerdi biz de kabullenmiştik ama corona belası çıkınca biz yaza erteledik. Hiç uğraşmadığım afedersiniz doğru dürüst ilişki bile yaşamadığım ay hamile kaldım. Adetim zaten düzensiz bazen 30 günde olur bazen 34, bu arada gelir gider. 30 günü baz alırsak adetim geciktiren 2 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştı... 11 gün geçmişti ve ben ağrılardan kıvranıyordum adet olcam sanıyordum ped taktım bekledim bekledim gelmedi. En son eşime dayanamıyorum adet söktürücü birşeyler içeyim ama yine de bir test yapalım öyle içeyim dedim ve böylece öğrendik hemen gidip kan verdim 366 çıktı ertesi gün doktora gittim ama daha çok yeni dedi görünmedi ertesi gün yine kan vermemi istedi 650 civarı olması lazım ona göre seni önümüzdeki hafta yine çağıracağım dedi çok şükür değerim 860 çıktı nasipse bu perşembe gideceğim o zaman görebilirim keseyi inşallah
4+2 yim bende inş gecer ,Şuan 6+4 yaklaşık 2-3 haftadır ağrım geçti
Hayırlı haberler verirsin bizlere inşallah canımSaat 1 buçukta doktora gidicem cok stresliyim bende inslh sağlıkla gider sağlıklı haberler alarak dönerim
Bu dönemde hamile olmak zor.
Ama çocuklu hamile olmak çok daha zor.
Şuan ilk gebelik olsaydı bu kadar korku stres yapmazdım.
Zaten gereken önlemi aldık.
Olursa yine tedavimi olur atlatırım derdim arkada düşünecek kimsem olmazdı.
Ama şuan benim tek korkum hasta olmak değil.
Hasta olursam oğlum ne yapar.
Gece uyanınca babasını bile almaz yanına. Anne gel diye ağlar bana sokulur uyur.
Karantina durumunu düşündükçe resmen deliriyorum.
O yüzden Rabbim gelecekse de eğer evde kendim atlatacağım şekilde gelsin diye dua ediyorum
Bende öyleyim bir de iki düşüğüm olduğu İçin korkuyorum. Ama normal sanırım bazı günler bişey yok bazen ertesi gün yemek yapamıyorum kötü kokuyor herşey yemek istemiyorum itici geliyor sonra midem bulanıyor ertesi gün hiç bişey yok gibi enerji dolu oluyorum.Kızlar benim bir günüm diğerini tutmuyor dün çok kötüydüm tüm gün bulantım oldu. Bugün bulantım olmadı. Çok daha enerjiğim.Sizde benim gibi misiniz ?
tamam ben de deneyeyim yeşil elmayı, dün gece çıkardım ne varsa çok kötüydü
Saçmalık ya gerçekten çok üzüldüm senin adına. Sen gönlünü ferah tut allahınizni ile olmaz bir şey
Kızlar benim bir günüm diğerini tutmuyor dün çok kötüydüm tüm gün bulantım oldu. Bugün bulantım olmadı. Çok daha enerjiğim.Sizde benim gibi misiniz ?
Ahh yaaçok dikkat et kendine.
Evet arkadaşlar işten kactigimdan degil ama günde kaç kişiyle muhattap oluyorum izin istedim bugün ama iş arkadaşlarım bayağı bozuldu sankiBu durumda çalışmak daha zor geliyordur. İnsan hem kendini hem karnındaki ufacık canı korumak istiyor. Bu günler geçsin gitsin de hepimiz çalışalım huzurla.
Benim de şuan sis canım dün toplu taşımada onumdeki kadın öksürüp durdu korkuyorumGünaydın kizlar bende hep evdeyim dün akşam üzeri boğazım şişti ve ateşim 37 buçuk oldu haberleri izledikçe sinirlerim bozuluyor artık evde herkes dikkat ediyor portakal suyu içmiştim soğuk soğuk sanırım ondan şişti boğazım bı iki gün takip edicez olmadı doktora gidicem korkuyorum
Canim dun keseyi gördüm daha kalp atışına gitmedim. Takipte kalacagiz dedi gerekirse 12 hafta dikiş atılır dedi..simdilik onemli degil dedi 31 milim mi santim mi falan dedi 35 olmali en az dedi...bunlari söyledi canımBence bunu doktoruna mutlaka sormalısın canım. Bu söylediği şey rahim yetmezliği anlamına mı geliyor diye. Eğer o anlama geliyorsa 3.ay a kadar dikiş atılıyor rahim ağzına. Benim bir yakınımda rahim yetmezliği vardı tespit edilemedi o nedenle çok düşük yaptı. En son hamileliğinde bir doktor fark etti dikiş atıldı bebeği dünyaya geldi. Mutlaka sor araştır bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?