2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hepimizin derdi ortak maalesef
ben işe gitmiyorum dr tavsiyesi ile fakat
eşim çalışıyor
gelir gelmez dezenfekte ediyor kendini ama yine de korkutucu
haber izlemekten beynim yorgun düştü artık

Ben izlemiyorum.
Çünkü medya tamamen korku üzerine oynuyor.

Bu dönemde hamile olmak zor.
Ama çocuklu hamile olmak çok daha zor.
Şuan ilk gebelik olsaydı bu kadar korku stres yapmazdım.
Zaten gereken önlemi aldık.
Olursa yine tedavimi olur atlatırım derdim arkada düşünecek kimsem olmazdı.
Ama şuan benim tek korkum hasta olmak değil.
Hasta olursam oğlum ne yapar.
Gece uyanınca babasını bile almaz yanına. Anne gel diye ağlar bana sokulur uyur.
Karantina durumunu düşündükçe resmen deliriyorum.
O yüzden Rabbim gelecekse de eğer evde kendim atlatacağım şekilde gelsin diye dua ediyorum

Canım benim bildiğim dikiş atma rahim yetmezliği durumunda oluyor. Rahimin daha kısa veya bebeği taşımada yetersiz kaldığı durumlarda 3.ayda dikiş atılıyor bebek düşmesin diye.
Teşekkür ederim canım benim..peki ben 2 aydayım 3 .aya kadar kalınlaşma durumu olurmu veya dikiş sart mi 31 falan dedi de

Teşekkür ederim canım benim..peki ben 2 aydayım 3 .aya kadar kalınlaşma durumu olurmu veya dikiş sart mi 31 falan dedi de
Bence bunu doktoruna mutlaka sormalısın canım. Bu söylediği şey rahim yetmezliği anlamına mı geliyor diye. Eğer o anlama geliyorsa 3.ay a kadar dikiş atılıyor rahim ağzına. Benim bir yakınımda rahim yetmezliği vardı tespit edilemedi o nedenle çok düşük yaptı. En son hamileliğinde bir doktor fark etti dikiş atıldı bebeği dünyaya geldi. Mutlaka sor araştır bu konuyu.

Merhabalar canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bu işte olmazları olduran Allah’ımızın bir mucizesi dilerim inşallah perşembe günü istediğin gibi olur gerçekten harika bir haber malum gecemiz gündüzümüz karıştı yeni uyandım bakmak istedim mesajlarınıza güne başladığım güzel bir mesaj oldu herşeyin güzel geçmesi dileğiyle

İnşallah geldiği gibi gidicek bu virüs, herkesi madur etti hamileyiz korkuyoruz ailemiz var korkuyoruz işe gidenler için korkuyoruz zorla izne çıkarılanlar ücretsiz izinde madur oldu korkuyoruz. En önemlisi ise bir tarihimiz yok ne zaman biticek ne zamana kadar böyle gidicez inşallah daha kötü günler göstermesin Allahım ben çalışmıyorum rahat hamilelik geçirmek istedim ama eşimde geçen hafta ücretsiz izne çıkarıldı....

Kızlar benim bir günüm diğerini tutmuyor dün çok kötüydüm tüm gün bulantım oldu. Bugün bulantım olmadı. Çok daha enerjiğim.Sizde benim gibi misiniz ?
Bende öyleyim bir de iki düşüğüm olduğu İçin korkuyorum. Ama normal sanırım bazı günler bişey yok bazen ertesi gün yemek yapamıyorum kötü kokuyor herşey yemek istemiyorum itici geliyor sonra midem bulanıyor ertesi gün hiç bişey yok gibi enerji dolu oluyorum.

Kızlar benim bir günüm diğerini tutmuyor dün çok kötüydüm tüm gün bulantım oldu. Bugün bulantım olmadı. Çok daha enerjiğim.Sizde benim gibi misiniz ?

Benimde cumaya kadar ağrılar mide bulanrıları halsizlik gögüs hassasiyeti zirvedeydi. Cuma gününden beri hepsi gitti gram kalmadı kaç gündür hamile değilmişim gibiyim bende merak ediyorum normal mi acaba

Ahh yaa çok dikkat et kendine.
Bu durumda çalışmak daha zor geliyordur. İnsan hem kendini hem karnındaki ufacık canı korumak istiyor. Bu günler geçsin gitsin de hepimiz çalışalım huzurla.
Evet arkadaşlar işten kactigimdan degil ama günde kaç kişiyle muhattap oluyorum izin istedim bugün ama iş arkadaşlarım bayağı bozuldu sanki

Benim de şuan sis canım dün toplu taşımada onumdeki kadın öksürüp durdu korkuyorum

Canim dun keseyi gördüm daha kalp atışına gitmedim. Takipte kalacagiz dedi gerekirse 12 hafta dikiş atılır dedi..simdilik onemli degil dedi 31 milim mi santim mi falan dedi 35 olmali en az dedi...bunlari söyledi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…