Teselli vermeyi sevmiyorum bu konuda tabiki sen tüm detayına kadar zararını vs biliyorsun elbetteki sadece bebeğini düşün kolay olmayacak ama alışacaksın sabır sabır sabır
Dün 1018 di bu gün 1600 olduk doktor ultrasonda bir ihtimal görürüm dedi ama göremedi perşembe günü tekrar çağırdı son adet tarihimi göre 4+1 iz bizden daha küçük olan var mı yoksa en küçük biz miyiz
Ben yıllardır erteledim bu sefer bir cesaret başladım ertesi gün gebeliği öğrendim dişçim de sorun olmayacağını söylüyo doktor da bebek beslenmesi için pek sıcak bakmadı ama ben yaptırmak istiyorum
Kimisi ağrıdan yemek yiyemiyor o doğru ama ben zaten iştahlı bir insan olduğum için yinede yemiştim yani en iyi sen bilirsin kendini diyorsan ki zaten normaldede iştahsızım acı eşiğimde düşük o zaman yapma bekle benim hem iştahım vardı hemde acı eşiğim çok yüksek o yüzden sıkıntı olmadı bana öyle her ağrıda sarsılmam ben
Evet kuzum isveçteyim. Maalesef bakmıyorlar. Randevu da yazıyor çağırıyor ama gebelikle alakalı hiçbir işlem yapmıyor. Hamilelik dışı sorular soruyor gönderiyor. Değişikler. Dış gebelikten çok korkuyorum kalbi atıyodur inş diye dua etmekle geçiyor zamanım. 2 ay nasıl dayanacağım bilmiyorum canım
Kimisi ağrıdan yemek yiyemiyor o doğru ama ben zaten iştahlı bir insan olduğum için yinede yemiştim yani en iyi sen bilirsin kendini diyorsan ki zaten normaldede iştahsızım acı eşiğimde düşük o zaman yapma bekle benim hem iştahım vardı hemde acı eşiğim çok yüksek o yüzden sıkıntı olmadı bana öyle her ağrıda sarsılmam ben
Bende aynı senin gibiydim yeşil ekşi elma bulantıma iyi gelmişti canım. Cuma gününden beride komple gitti bulantılar. Ama geri gelişi de buhteşem olacak diye hissediyorum umarım öyle olmaz
Kızlar selamlar
nasipse ben de kasım annesi olacağım
6 haftalık bebeğim keseyi gördük geçen hafta, bu cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz
inşallah aksi birşey olmaz şu coronavirüsten ben gerçekten çok kaygılıyım
çok zor buldum bebeğimi, kimyasal gebelik, dış gebelik bir de yaşım 38
hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah
Bende 2015 te yaptım 2016 Mayıs ayında doğum yaptım Ayşe parlakgümüş tü benim doktorumda ... çok memnundum ilk doğumum normal doğumdu bunu da öyle istiyorum o yüzden bu doktor da aklımda bulunsun teşekkür ederim canım
Ayy ne güzel ben geceden sabaha kadar sanci cekip, sabah sezeryana gidenlerdenim çatın dar demişti 8 saatde 2 cm açıldı sadece suyum patlamisti cocuk tehlikeye girecek diye bende dayanamadim zaten, bu sefer bebegimi kismet olursa normal istiyorum ama dur bakalim
Kızlar selamlar
nasipse ben de kasım annesi olacağım
6 haftalık bebeğim keseyi gördük geçen hafta, bu cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz
inşallah aksi birşey olmaz şu coronavirüsten ben gerçekten çok kaygılıyım
çok zor buldum bebeğimi, kimyasal gebelik, dış gebelik bir de yaşım 38
hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah
Selam hoşgeldin aramıza ❤
Amin kuzum insallah bende cumartesi gidicem doktora neguzel birlikte verelim güzel haberleri inşallah ❤ onlar ve bizler Allaha emanetiz kuzum dua edicez önlem alıcaz takdiri ilahi Rabbimin korkma sen ❤ Amin kuzum insallah ❤
Selam hoşgeldin aramıza ❤
Amin kuzum insallah bende cumartesi gidicem doktora neguzel birlikte verelim güzel haberleri inşallah ❤ onlar ve bizler Allaha emanetiz kuzum dua edicez önlem alıcaz takdiri ilahi Rabbimin korkma sen ❤ Amin kuzum insallah ❤
inşallah böyle zamanlarda zaman zaten geçmiyor
ilk çocuğumda buradan o kadar güzel arkadaşlıklar edinmiştim ki hala görüşüyorum
inşallah bu süreci beraberce mutlulukla atlatırız
hayirli sabahlar kizlar.. kasim sonu bebeğini kucağına alacaklarda yavas yavas hamileliğini ogrenip aramiza katılıyor birlikte bayagi kalabalık bi grup oluyoruz birlikte cook guzel gunlere olsun insallah
inşallah böyle zamanlarda zaman zaten geçmiyor
ilk çocuğumda buradan o kadar güzel arkadaşlıklar edinmiştim ki hala görüşüyorum
inşallah bu süreci beraberce mutlulukla atlatırız