2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım son adet tarihim benım 23 subattı bende 4+1 m betam dün 136.5 du

Kimisi ağrıdan yemek yiyemiyor o doğru ama ben zaten iştahlı bir insan olduğum için yinede yemiştim yani en iyi sen bilirsin kendini diyorsan ki zaten normaldede iştahsızım acı eşiğimde düşük o zaman yapma bekle benim hem iştahım vardı hemde acı eşiğim çok yüksek o yüzden sıkıntı olmadı bana öyle her ağrıda sarsılmam ben

Doğru canım sen türkiyede değildin dimi ama saçmalık ya Allah göstermesin dış gebelik olsa anneye zarar yani nasıl olurda bakmazlar

Evet kuzum isveçteyim. Maalesef bakmıyorlar. Randevu da yazıyor çağırıyor ama gebelikle alakalı hiçbir işlem yapmıyor. Hamilelik dışı sorular soruyor gönderiyor. Değişikler. Dış gebelikten çok korkuyorum kalbi atıyodur inş diye dua etmekle geçiyor zamanım. 2 ay nasıl dayanacağım bilmiyorum canım

Maşallah maşallah inşallah bende öyle olurum diye ümit ediyorum

Günaydın kızlar.
Benim karın ağrısı devam ediyor malesef.
Gerçekten anlamadım bu işi
Üşüttün mü kuzum ishal ve ya kabız olunca ağrıyor dün benimde ağrıdı bir kabız bir ishal olunca normal yani korkma neden endişe ediyorsun

Kızlar selamlar
nasipse ben de kasım annesi olacağım
6 haftalık bebeğim keseyi gördük geçen hafta, bu cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz
inşallah aksi birşey olmaz şu coronavirüsten ben gerçekten çok kaygılıyım
çok zor buldum bebeğimi, kimyasal gebelik, dış gebelik bir de yaşım 38
hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah

Ayy ne güzel ben geceden sabaha kadar sanci cekip, sabah sezeryana gidenlerdenim çatın dar demişti 8 saatde 2 cm açıldı sadece suyum patlamisti cocuk tehlikeye girecek diye bende dayanamadim zaten, bu sefer bebegimi kismet olursa normal istiyorum ama dur bakalim

Selam hoşgeldin aramıza ❤
Amin kuzum insallah bende cumartesi gidicem doktora neguzel birlikte verelim güzel haberleri inşallah onlar ve bizler Allaha emanetiz kuzum dua edicez önlem alıcaz takdiri ilahi Rabbimin korkma sen ❤ Amin kuzum insallah

inşallah böyle zamanlarda zaman zaten geçmiyor
ilk çocuğumda buradan o kadar güzel arkadaşlıklar edinmiştim ki hala görüşüyorum
inşallah bu süreci beraberce mutlulukla atlatırız

inşallah böyle zamanlarda zaman zaten geçmiyor
ilk çocuğumda buradan o kadar güzel arkadaşlıklar edinmiştim ki hala görüşüyorum
inşallah bu süreci beraberce mutlulukla atlatırız
Amin kuzum aynen öyle geçmiyor öylece bekliyoruz
Benimde 1 kızım var ellerinden öper 6 yaşında
Amin kuzum insallah burdada böyle olucak inşallah kasımda doğumdan bebek gazından bahsedicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…