2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hepimiz aynı heyecanları yaşıyoruz ve birbirimizi en iyi biz anlarız. Aynı korkular endişeler. Zor bir zamana denk geldi gebeliklerimiz ama birlikte bu zor günleri atlatıcaz güzel anneler.

hayirli sabahlar kizlar.. kasim sonu bebeğini kucağına alacaklarda yavas yavas hamileliğini ogrenip aramiza katılıyor birlikte bayagi kalabalık bi grup oluyoruz birlikte cook guzel gunlere olsun insallah
Hayırlı sabahlar canım ❤ Maşallah dahada artsın cıvıl cıvıl olsun grubumuz ❤
Amin kuzum INŞALLAH

Amin kuzum aynen öyle geçmiyor öylece bekliyoruz
Benimde 1 kızım var ellerinden öper 6 yaşında
Amin kuzum insallah burdada böyle olucak inşallah kasımda doğumdan bebek gazından bahsedicez inşallah
inşallah
benim kızım da 12 yaşında, herşeye yeniden başlamak çok heyecan verici
zor bir zamanda hamile kaldık
hele ben 2,5 sene uğraştıktan sonra şu an ev hapsindeyim
sağlıkla gelsinler iyi haberlerini alalım inşallah

Amin canim
Masallah kocaman genç kiz olmuş ❤
Aynen kuzum şuan sanki ilk defa anne olucak gibi heyecanlı meraklı ve acemiyim
Rabbim yardımcımız olsun vardır bir hayır kuzum
Amin kuzum insallah

Evden çıkmıyoruz hiç birimiz eminim bundan. Ben çalışıyorum normalde ama idari izinliyim. Evden adımımı atmıyorum dışarı. Hepsi bebeğimi korumak için ama eşim mecburen işe gidiyor ve biz çok tedirgin oluyoruz. Tamam eve gelir gelmez dezenfekte ediyor kendisini . Tüm gün dikkat ediyor ama yinede çok tedirginiz.
Sizlerin aldığı başka önlemler var nı

Üşüttün mü kuzum ishal ve ya kabız olunca ağrıyor dün benimde ağrıdı bir kabız bir ishal olunca normal yani korkma neden endişe ediyorsun

4 5 gündür hiç geçmeden olduğu için endişe ediyorum.
Bebekle alakası yok bence.
Ama niye var bu ağrı6

Dışarda çalışan eş olunca tedirginlik bitmesi imkansız.
Bizde gelince dezenfekte ediyoruz ama ya kaptıysa onu bilemiyoruz.
Rabbime emanetiz artık.
Uzak etsin evlerimizden.
Gelecekse de en hafif şekilde bir grip gibi ayakta atlatmayı nasip etsin

4 5 gündür hiç geçmeden olduğu için endişe ediyorum.
Bebekle alakası yok bence.
Ama niye var bu ağrı6
Korkma kuzum sitrese sokuyorsun kendini buda zarar biraz rahat ol koronadan şüphe ediyorsun anladım ama bence gereksiz bende 2 3 gündür hapşırıyorum ara ara ama hiç aklıma gelmedi böyle bisi kafam çok rahat korkma korktuğun başına gelir derler sen rahat ol dua et önlemini al gerisini düşünme Rabbim korusun bizleri

Valla korkmuyorum desem yalan olur.
Rabbime emanet artık.
Eşim çalışmasa aklıma bile gelmez. Evden çıkmıyorum 10 gündür.
Ama işte. Rabbime emanet hepimiz.
İnşallah geçer ağrım devam etmez

Rabbime emanet artık.
Korkma canim benim sitrese girme bebisi düşün annesi ❤
Mevlam korusun hepimizi evlatlarımızı
Benim eşimde çalışıyor kuzum ekmek parası ne yapalım önlem alıcaz onlarda dikkat edicek eve girer girmez banyo üst baş değişme atlaticaz bugünleri inşallah ❤aynı şekilde kuzum evden adım atmadım bekliyorum öyle
Amin kuzum insallah

Rabbime emanet artık.
hepimizin derdi ortak maalesef
ben işe gitmiyorum dr tavsiyesi ile fakat
eşim çalışıyor
gelir gelmez dezenfekte ediyor kendini ama yine de korkutucu
haber izlemekten beynim yorgun düştü artık

hepimizin derdi ortak maalesef
ben işe gitmiyorum dr tavsiyesi ile fakat
eşim çalışıyor
gelir gelmez dezenfekte ediyor kendini ama yine de korkutucu
haber izlemekten beynim yorgun düştü artık
bu durumda ben cok haber takibi yapmıyorum en iyisi.zaren heryerde hersey karsimizda gözümüze sokuluyor.. psikolojim icin iyi şeyler izlemeye baska şeylerle mesgul olmaya çalışıyorum. kuran.zikir.dua .yemek yapma temizlik gunluk tutmak vs iyi geliyor. tavsiye ederim

ben de kafamı dağıtmaya gayret ediyorum
kızımın mandala boyamalarına başladım bi yandan da kitap okumaya gayret ediyorum
inşallah sağlıkla bir an önce atlatırız bu günleri

Günaydın kizlar bende hep evdeyim dün akşam üzeri boğazım şişti ve ateşim 37 buçuk oldu haberleri izledikçe sinirlerim bozuluyor artık evde herkes dikkat ediyor portakal suyu içmiştim soğuk soğuk sanırım ondan şişti boğazım bı iki gün takip edicez olmadı doktora gidicem korkuyorum

Saçmalık ya gerçekten çok üzüldüm senin adına. Sen gönlünü ferah tut allahınizni ile olmaz bir şey

Saat 1 buçukta doktora gidicem cok stresliyim bende inslh sağlıkla gider sağlıklı haberler alarak dönerim

Karın ağrısından kastın kasık ağrısı gibi mi acaba? 6. haftamda sürekli kasık ağrısı yaşadım ben.

Yok canım kasıkla alakası yok ağrının.
İshal olunca olan karın ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…