2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

tebrik ederim hoşgelmis miniş..saglikla buyutun

Allah sabır versin..
düşüncesiz insanlar yüzlerine vurmadan anlamıyorlar.

selam hanimlar, epeydir bakamiyorum gruba herkes iyidir inşallah.
yeni bebişler gelmiş, hoşgelmiş kuzular sağlıkla büyüsünler insallah
annleri tek tek tebrik ederim
doğuma girecek annelere de saglikli hayırlı doğumlar dilerim
imzada 39.hafta yazıyor ama ben yeni 38'e girdim.
bugün nst'de azıcık ağrı çıktı ama ben ağrı hissetmiyorum, sanci, kasılma namina ciddi bi sıkıntım yok ama bazen kızın aşağıya dogru zorladığını yerleşmeye çalıştığını hissediyorum.
hep dedigim gibi uzun bacakli bi kız olacakmış benimki..
2926 gr, boyu 52 cm görünüyormuş.
bekliyoruz bakalim

Ben ilk günler karnim rahatlasın diye taktım hareketlerimi kolaylaştırdı şimdi takmıyorum çok sıkı olmayan ayarda takabilirsin cnm
Benimkibin ayarı yok aslında öyle bel ölçüsüne göre M beden diyor üzerinde. O yüzden belki de çok sıkı geldi. Biraz alıştım ama. Ben de karnım toplansın diye takıyorum.

Midem
çok geçmiş olsun . Evet yetişemiyorlar demek ki

Ne pis bi hastalık . Geçer inşallah. Aşı da bulundu diyorlar inşallah feraha çıkarız tez vakitte

Kizlar bise sorcm ama gulmeyin

Simdi malum bnm ki 2 haftaliktn fazla oldu ama 2 gundur emmeye calisiorz ve kabul etmio yani ememiyo sagip biberonla veriorm memeyi de alistirmaya calisiyorum

Soruma gelirsek

2 saatte bir emziriryoruz ya diyelim 22 de basladim emzirmeye atiyorm 45 dk surdu emmesi bu iki saati emzirmeye basladigimz saatten mi sayicaz yoksa bittigi saatten mi valla bence bittigi saatten saymak mantkli ama bilemedm

Bittiği saatten saymak mantıklı bence. Ben öyle yapardım.

canım benim dogum 25 kasıma ertelendi

Kızlar ya gögüslerim çok şişti ve sertleşti bebiş emimiyor ama üst kısımlardaki sertlik drvam ediyor ağrıda yapmaya başladı ne yapmalıyım
Ilik sicak havlu koy memene ise yariyo
Bittiği bence
Ins iyidir minnos kavusursun awrtik.

Kizlar ben bk yedim annemlerden ayri şeyler yiyordum nasisa sutum cok cok wz diye dayanamayıp barbunya yedim ve bütün gün aci cekti kizim az once annem kimyon cayi verdi cok az. Ilk basta vermemstm ama dayanamadm. Cok ise yaradi szn de aklinzda olsun. Ins bi zrari yoktur.

Sizce su an mememdeki sutu sağcwam yav vereykm mi vereyim dimi ne de olsa ağiz sutu değerli.

Kızlar herkes doğurdukça burası çok sessizleşti ben buraya katılmayı baya geç akıl edebildim ama her girdiğimde mesajları okumak çok iyi geliyordu şimdi uykusuzum heyecan mı yaptım nedir kalbim pır pır nasıl yapıcam nasıl olacak bundan sonraki hayatımız diye düşünüyorum duygusal bi topum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…