Kizlar ben doğum yaptım nehir Kayra 3150gr 49cm doğdu normal doğum epidural yaptılar ama geç yaptilar hiç etki etmedi sancılar fenaydı ama geldiğim zaten4cm açıklık olduğu için hızlı ilerledi Allah'tan çok şükür diyelim artık yarın sabah taburcu ederim dedi doktor doğumhane sen yürüyerek çıktım Allah herkese nasip etsin tek nefeste kurtarsın inşallah
Ay kızlar ben iyice kafayı yiyeceğim, haftaya okullar tatil diye eltimler sehirdisindan bize gelecekmiş. Benim zaten doğum zamanım, bi de bizi ziyarete geliyorlar. Şaka gibi! Oda yetmezmiş gibi kv 10 gundur Antalya’dan başlayıp Ege turu yaptılar ve onlarda bize gelecek sanırım. Ben kafayı yiyeceğim tam doğum zamanı. Eşime de diyemiyorum. Onunda umrunda değil.
Sagmayi dene biraz bosalt oyle emzir ben moshi aldim.ablamin vardi muthis bisey
Ben ilk günler karnim rahatlasın diye taktım hareketlerimi kolaylaştırdı şimdi takmıyorum çok sıkı olmayan ayarda takabilirsin cnmKızlar bu korseyi nasıl taktınız böyle valla ben dara gelemiyorum hiçSıkıntı bastı bugün taktım ama.
Karin kaslarımız gevşemiş oluyor rahimi bağırsakları tam tutmuyor ya korseyi takınca organların ağırlığını alıyor tutuyor hem hareket ederken yara da acımıyorAğırlığı kalkar ne demekmiş canım?
Benimkibin ayarı yok aslında öyle bel ölçüsüne göre M beden diyor üzerinde. O yüzden belki de çok sıkı geldi. Biraz alıştım ama. Ben de karnım toplansın diye takıyorum.Ben ilk günler karnim rahatlasın diye taktım hareketlerimi kolaylaştırdı şimdi takmıyorum çok sıkı olmayan ayarda takabilirsin cnm
çok geçmiş olsun . Evet yetişemiyorlar demek kiCanım yapmıyorlar maalesef, benimde babam temaslı çıktı riskli gruptaydı aile hekimliği aramış belirti gösterirsen ara ilaç getirelim demiş ortada test filan da yok. Temaslı olunca karantina da belirti gösterirsen ilacı getirirp test yapıyorlar sonra test sonucu pozitifse arayıp ilaçlara başlayın diyorlarmış. Cok şükür babamda bi belirti yok ama iste babamdan dolayı annem kardeşlerim hep evde karantina da. Annemde gelemiyro. Test yapmıyorlar belirti yoksa öyle
Ne pis bi hastalık . Geçer inşallah. Aşı da bulundu diyorlar inşallah feraha çıkarız tez vakitteAmin canım. Eşim ilacın 4. gününde toparlamıştı kendini. Ama nefes darlığı daha uzun sürdü. Korona yüzünden onda horlama kaldı bende de burnumdan hiç geçmeyen bir yanık kokusu. Çünkü benim tat ve koku duyularım gitmişti dokular yenilenene kadar burunda geçmeyen kokular olurmuş. Allah beterinden korusun kabullendik napalım ne zaman geçer bilmiyorum hiç
Bittiği saatten saymak mantıklı bence. Ben öyle yapardım.Kizlar bise sorcm ama gulmeyin
Simdi malum bnm ki 2 haftaliktn fazla oldu ama 2 gundur emmeye calisiorz ve kabul etmio yani ememiyo sagip biberonla veriorm memeyi de alistirmaya calisiyorum
Soruma gelirsek
2 saatte bir emziriryoruz ya diyelim 22 de basladim emzirmeye atiyorm 45 dk surdu emmesi bu iki saati emzirmeye basladigimz saatten mi sayicaz yoksa bittigi saatten mi valla bence bittigi saatten saymak mantkli ama bilemedm
Saol kuzum Allah razı olsunİyi olun da canım ... ben merak ettim sadece , fırsat buldukça yazarsın
canım benim dogum 25 kasıma ertelendiKasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
@Kayra009 - Sürpriz
@SuEliFcan - Sürpriz
Evaleyn - Sürpriz
@Ftm009 - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
Dilandilan - Sürpriz
@Anneler melektir - Sürpriz
@akayy - Sürpriz
@Mazerrr - Sürpriz
@Derinndn1234 12 Kasım
@olmazsanolmaz 14 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
@251013 16 Kasım
@nagihan3005 18 Kasım
@Dasmeer 19/20 Kasım
@kittenlyy 20 Kasım
@srmsk88 20 Kasım
@Kbdemirel 20 Kasım
@Heramnky 20 Kasım
Elos35 20 Kasım
Ilik sicak havlu koy memene ise yariyoKızlar ya gögüslerim çok şişti ve sertleşti bebiş emimiyor ama üst kısımlardaki sertlik drvam ediyor ağrıda yapmaya başladı ne yapmalıyım
Bittiği benceKizlar bise sorcm ama gulmeyin
Simdi malum bnm ki 2 haftaliktn fazla oldu ama 2 gundur emmeye calisiorz ve kabul etmio yani ememiyo sagip biberonla veriorm memeyi de alistirmaya calisiyorum
Soruma gelirsek
2 saatte bir emziriryoruz ya diyelim 22 de basladim emzirmeye atiyorm 45 dk surdu emmesi bu iki saati emzirmeye basladigimz saatten mi sayicaz yoksa bittigi saatten mi valla bence bittigi saatten saymak mantkli ama bilemedm
Ins iyidir minnos kavusursun awrtik.Yarın tontiko kızımdan kan alınacak, uyuyamıyorum böyle içim pırpır. İnşallah güzel sonuç gelir de artık yarın evimize getiririz.
Çok özledim çok
Gidip hastaneyi basacağım sonunda verin huleynnn çocuğumu diye
Valla canim biberonla veriyorum emzigide cok guzel tuttu biberonla verdigim zaman yinede meme kokusunu istiyo umarim hepsini emer beni birakmazmochi de ki sütü biberonla veriyorsunuz değil mi?
biberona alışır memeyi almaz diye düşünüyorumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?