Birde bizim cok sukur oyle gaz sorunu yok sanirim bahirsaklari annesine cekmisO konuda eşler iyi bizim cevremuzdede hep eşler çıkarıyor benimde geceleri eşim çıkarıyor sende emzirdikten sonra eşine ver çıkarsın
İyi akşamlar açıklık varsa veriyor ama yoksa hiç bilemiyorlarİyi akşamlar güzel anneler, güzel anne adaylarıbu çatı muaynesinde bebeğin doğumunun ne zaman olacağıyla ilgili bilgi veriyor mu doktor
Derinndn1234 ve @Kayra009 güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz kızlar Bende bugün 39+1de sabah kontrole gittim muayenede iyiydi ama nst de hareket etmedi bir türlü doktor tatlı ye biraz da zaman geçsin yine bakalım dedi. Sonraki nstde de hareketi yoktu derken bir kere daha nst ye bağladılar çok şükür hareket etmeye başladı ama ömrümden ömür gitti uzun zamandır bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum Pazartesine kadar doğum başlamazsa ya da ben hareketlerinde bir sıkıntı hissetmezsem pazartesi tekrar kontrol var. Sağlıkla hepimiz kucağımıza bebislerimizi alırız inşallah
Kızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldiDerinndn1234 bugün doğumu vardı yazmadı değil mi
Oyy maşallah kuzuma, güle güle büyüsün inşallah, sağlıklaKızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldi
Maşallah ona Allah nazardan saklasin geçmiş olsun canımKızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldi
Esime veriorm kzum zten ben altını da değistiremiorm ağlatiorm dieO konuda eşler iyi bizim cevremuzdede hep eşler çıkarıyor benimde geceleri eşim çıkarıyor sende emzirdikten sonra eşine ver çıkarsın
Masallah süpersinizKızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldi
Ay masallah canım minnos bi tosuncuk olmuşKızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldi
Gözün Aydın canım senin de az kalmışBu arada hastaneden aradılar artık biberonla veriyorlarmış 10 mlini sütün. Ağızdan beslenmesi de tamam. Bir tek tahlillerimiz kaldı. Onlar da temiz çıkar inşallah da taburcu ederiz.
Bugün toplam 460 ml süt yolladım yeter inşallah sabaha kadar.
3600 doğmuştu bugün 3500 ölçüldü. 4 günde 100 gr gitmiş ama normal dedi doktor. Doğum kilosunu veriyorlar zaten birazcık.
Sağ ol inşallah öyle umut ediyoruzGözün Aydın canım senin de az kalmış
Bidaha yaptırcaz mecburAhaha gerçekten ya dokunaydı elinemi yapışacaktı
Mustela iyi gelmedi bize dogdugujdan beri sürüyoruz cildi kızarıyor. Incianin göğüs ucu kremi pişik kremi sıvı deterjan dan çok memnun kaldım. Doktor fransız ürünü içeriği doğal değil-dir ama, etkili dedi almiycam ıncianin bebek yağı ve atopige meyilli ciltler için kremi var ondan sipariş verdim canım.umarum oğlum anasına benzemez omur boyu geçmeyecek cilt hast var yaaayendioğanlarda soyulma oluyor. ben de mustelanın yağını sürüyorum iyice yediriyorum her yerine.
Hemen takabiliyor muyuz. Ben korkiyorum ya zarar veririm dikiş yerlerine diye. Bazen kalkarken yataktan falan aciyor dikiş yerimKızlar bu korseyi nasıl taktınız böyle valla ben dara gelemiyorum hiçSıkıntı bastı bugün taktım ama.
Oyy maşallah 41 kere Kaan kuzuya hoşgelmişKızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldi
Kızlar korona olma durumunda doguma yakın şehir hastanesinde oluyormuş doğum. Bu şekilde doğum yapan duydunuzmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?