2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
O konuda eşler iyi bizim cevremuzdede hep eşler çıkarıyor benimde geceleri eşim çıkarıyor sende emzirdikten sonra eşine ver çıkarsın
Birde bizim cok sukur oyle gaz sorunu yok sanirim bahirsaklari annesine cekmis doktorumuzda istediğini yiyebilirsin dedi nohut mercimek hersey serbestmiş yinede henuz yemedim

Derinndn1234 kuzum güzel haberlerini bekliyoruz

Derinndn1234 bugün doğumu vardı yazmadı değil mi
Kızlar bende bebişime kavuştum oğluşum Kaan bey 4485 gr 52 cm olarak geldi

Bu arada hastaneden aradılar artık biberonla veriyorlarmış 10 mlini sütün. Ağızdan beslenmesi de tamam. Bir tek tahlillerimiz kaldı. Onlar da temiz çıkar inşallah da taburcu ederiz.

Bugün toplam 460 ml süt yolladım yeter inşallah sabaha kadar.

3600 doğmuştu bugün 3500 ölçüldü. 4 günde 100 gr gitmiş ama normal dedi doktor. Doğum kilosunu veriyorlar zaten birazcık.

Gözün Aydın canım senin de az kalmış

İyi akşamlar kızlar, buraya hep tasalaninca, üzülünce yazıyorum, yaşadığım şehirde kimsem yok siz bana arkadaş oldunuz artık. Anlatmıştım ailem babam temaslı olduğu için annem gelemiyordu karantina suresi bitene kadar, önümüzdeki haftaya eltimgil gelecekti bizde kalmaya çocuklarıyla filan, biliyorsunuz bende hiç istemiyordum. Dün o kadar kötü oldum ki moralim bozuktu ki annem konuşurkende hep içimden dua ettim. Ne yalan söyleyeyim. Hamilelerin duası kabul olunur diyorlardı da ben pek inanmıyordum. Çok şükür iki gundur sıkıntılılardan kurtuldum sayılır. Dün kv geldi çatkapı ben sok benim haberim yok tatil dönüşü bize. Eşimde bana hiç söylemedi annemler gelecek diye ama nasıl sok oldum. Sanki bütün kaldıkları otellerden virüs getirdiler gibi panik oldum. Canım baya da sıkıldı bu duruma. Bugün sabah bi uyandım eltimin ailesi korona bulaşmış onlarda haftasonu bi uğramışlardı derken onlarda yokmuş ama karantinaya girmeleri gerektiğini öğrendik. Sonra test sonucu pozitif gelince baya telaşlandılar. Planlar iptal oldu böylece sonrasında kayınvalidemgiki de aradılar sizde gezdiniz o kız hamile ona bulaşırsa durum kötü olur felan deyince eşimde panik oldu, bende biri hapşırınca filan tedirgin oldum maske filan taktim. Öğlen yemek yemeden çekip gittiler apar topar biz bi karantinaya girelim doguma geliriz diye. Ben o kadar rahatladım ki. Su an çok şükür birilerinin benim hamile olduğum ve doğum için riskli olduğum akıllarına geldi. Çok keyfim yerine geldi bugün annemin yanımda olmamasına bile üzülmüyorum artık o derece

yendioğanlarda soyulma oluyor. ben de mustelanın yağını sürüyorum iyice yediriyorum her yerine.
Mustela iyi gelmedi bize dogdugujdan beri sürüyoruz cildi kızarıyor. Incianin göğüs ucu kremi pişik kremi sıvı deterjan dan çok memnun kaldım. Doktor fransız ürünü içeriği doğal değil-dir ama, etkili dedi almiycam ıncianin bebek yağı ve atopige meyilli ciltler için kremi var ondan sipariş verdim canım.umarum oğlum anasına benzemez omur boyu geçmeyecek cilt hast var yaaa

Derinndn1234 canım gözün Aydın maşallah o nasıl bir tosuncuk
Başka doğuran var mı anneler ben bugün pek bakamadım. Sabah nstden sonra doktor baktı, e sancın yok dedi hocam sancı periyodu geçti saat başı vuruyor dedim, neyse bir daha çatıya baktı, alıştım artık 2 gün önce rahim ağzı yukarıdaydı aşağı inmiş şimdi, geceden gel yatışını yapalım, sabaha da başlatalım doğumu dedi. Bakalım bütün gün aptala bağladım, çamaşır filan yıkayıp duruyorum, bir yandan kovaladığım bir iş vardı onla ilgili arıyorlar, onla uğraşıyorum. Eksik birkaç
Şey vardı onları da aldım, eşim diyor böylesini de ilk defa gördüm. Dua edin yarın inşallah sorunsuz açılmam olur da kurtulurum hızlıca. Suni ile uğraşacaklar bakalım. Biraz hoplasam zıplasam mı bu gece diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…