2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba semra kahraman mı doktorunuz acaba. Bende daha önce tüp bebek yaptırdım 2 kere ist tüp bebek merkezinde düşükle sonuçlandı fakat devam etseydi doğumu kendi doktorumla yapacaktım. Memorialdada aynı doktorla devam etme şansınız yokmu sonuçta en iyi tıbbi hikayenizi o biliyor.

Özeldeki doktorum folik asit kullanmamı istemedi siz kullanıyormusunız.

Özeldeki doktorum folik asit kullanmamı istemedi siz kullanıyormusunız.
Tabiki uzun zaman folbiol kullandım huzursuz bacak sendromum olduğunda elenatal 1 verdi şuan onu kullanıyorum folik asit harici birçok vitamin var içinde normalde her doktor folik asit önerir bu zamana kadar en az 15 doktora gittim hepside önerdi devlettede özeldede ben 5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum çünkü o yüzden çok doktor gezdim

Ayy hadi gözümüz aydın ,

Merhabalar herkese,

Öncelikle tebrikler. İnşallah bizde Kasım'ı bekliyoruz bebeğimize kavuşmak için. :)

Henüz doktorumu ve hastanemi seçmedim. İstanbul Kadıköy ve çevresinde kadın doğum doktoru ve/veya hastane tavsiyeniz varsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler:)

13şubattı sat kızlar bugün itibariyle 6+0 olduk. Cumartesi doktora gideceğiz ama inanılmaz bulantı başladı sizler neler yapıyorsunuz bulantılarınıza neler iyi geliyor.

Şuraya bir ilişim P Pelinimben seni burda görüyorum neredesin sen hayırlı haber ler ver kuzum

Merhaba canım maalesef memorial da tüp bebek doktorları gebelik oluşunca kalp keseyi görüp duyduktan sonra kadın doğum doktoruna yönlendiriyor. Semra hoca da dontorum sayılır o herkesi takip ediyor benim ameliyatimi o yapmıştı. Ama illaki dosyam kadın doğum doktoruna verilir diye düşünüyorum yarın bi gorusucem

Şuraya bir ilişim P Pelinimben seni burda görüyorum neredesin sen hayırlı haber ler ver kuzum
Yaaa çok şükür canım henüz kalp keseyi görmedik ama çok şükür kanda pozitif haberini aldim. Taa ne zaman yazismistik bak görüyor musun neredeyse aynı haftalarda gebeyiz. Benimde tahmini 18 kasim görünüyor. Allah kucağınıza almayi nasip etsin canım benim

Insan bir yazar demi neyse seni burda gördüğüne cokkk sevindim valla çok mutlu oldum o kadar umutsuz konuştum ki son konuşma da şükür rabbim e bizim kese gözüktü kuzum sende büyük ihtimal geç döllenme oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah ekliyorum gebe listesine

Altuğ semiz var orada ben gitmedim ama kendisini epey kişiden duydum internetten araştırabilirsiniz isterseniz. Bnm kuzenimde semra hocanın hastası oda tüp bebekle hamile kaldı o yüzden sordum.

Uzun bir süre şişli memorial topigimde takildim kuzum. 2 tüp bebek tedavisi 1 ameliyatım oldu son 5 ayda. Normal gebelik değil o imkansız gibi artık olsun tedaviyle de olsa bin şükür hamile kalabildim .Ekle ekle ben henüz takvim olusturmadim şu kalbi pıt pıt bi duyayım gelirim orayada

Altuğ semiz var orada ben gitmedim ama kendisini epey kişiden duydum internetten araştırabilirsiniz isterseniz. Bnm kuzenimde semra hocanın hastası oda tüp bebekle hamile kaldı o yüzden sordum.
Evet bende onu düşünüyorum canım biraz araştırdım beğenmeyen neredeyse yok .Mecbur o has devam etmek zorundayım gebe lik devam ederse 3.ayda dikiş atılacak rahmime

Inşallah ilimizde duyarız o sesleri kuzum .ekledim iletişimi koparma bu defa rabbim ne güzel nasip etmiş ikimizede ayni anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…