2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kasım da anne olacak arkadaşlar sin adet tarihine göre 8+2 haftalık hamileyim doktor kontrolüne virüs nedeniyle gidemedim sizler ne yaptınız büyük ihtimalle yarin doktor randevum var gidecegim

Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Düzenli besleniyorum herşeyden yemeye çalışıyorum zaten o zaman içimi çok sıkmama gerek yok. En yakın zamanda doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım.
Ricaederim kuzum ❤ Evet kuzum ferah tut kendini hiç sıkıntıya gerek yok tamam kuzum

Merhaba Canım hoşgeldin ❤
Kuzum tahmini doğum tarihi de yazarmisin

Böyle evde zamanda geçmiyor bir daha taa 3 Nisan da gidicem doktora bebisin kesesini gördük ama kendisini görmek ve kalp atışını duymak daha rahatlatıcak beni

MaşAllah kuzuya darısı bize inşAllah bende hem kese hem kalp atışı için pzt gideceğim inşAllah daha hiç ultrasona girmedim
Bende canım benim İnş hayırlı haberler alırızbu topikte herkesle birlikte

Ay masallah cok guzel benimde onumuzdeki hafta kese kontrolum. Cok heyecanli.

hanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
Evet canım ben yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…