Maşallah darısı bize bir gidemedim ben doktora bir on gün daha gidemem heralde sizin haberlerle seviniyoruz bende güzel haber vermek istiyorum insallah
Merhaba kasım da anne olacak arkadaşlar sin adet tarihine göre 8+2 haftalık hamileyim doktor kontrolüne virüs nedeniyle gidemedim sizler ne yaptınız büyük ihtimalle yarin doktor randevum var gidecegim
Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Düzenli besleniyorum herşeyden yemeye çalışıyorum zaten o zaman içimi çok sıkmama gerek yok. En yakın zamanda doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım.
Merhaba herkese umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucagına alır İnşallah bende Kasım annesi olacağım.Kocaelideyim, tüp bebek bizimki. Henüz kese , kalp görmedik duymadık. 5.haftamuz bitti. ilk çocuğum olacak .38 yasındayım. Beni de listenize ekler misin? RRainbow3461
Böyle evde zamanda geçmiyor bir daha taa 3 Nisan da gidicem doktora bebisin kesesini gördük ama kendisini görmek ve kalp atışını duymak daha rahatlatıcak beni
Kızlar doktora gıttım özel klınıge dıkkat ettım maske taktım dezenfektan sıktım hep Allah’ın ıznıyle rabbım korusun bu vırusten herkesı . Çok şükür kesede bebek göründü kalp atışı ıcın haftaya çağırdı suan erken dedı ultrason görüntümü atıyorum 5 buçuk haftalık