Ortancaların kaderi sanırımOrtanca olmak zor ya yerim onu
Ay bende niyetlendim ama başlayamadım gaza geldim sayendeBu arada ben diyete başladım dün. Doğum kilolarını 7si gitti 3ü kaldı ama daha çok uzun bir yolum var ilk hamileliğimden kalan kilolar duruyor çünkü. Bebeği hep anne sütü ile besliyorum ama dengeli yapıyorum diyeti o yüzden sütün azalacağını düşünmüyorum. Daha çok ekmeksiz, tatlısız, hamur işi tüketmeden kilo vermeye çalışacağım. Hem de kaliteli beslenerek sütün de kalitesi artar.
Onun dışında bu bebiş ilk kızıma göre baya uslu ama gazı olunca tüm gece ayakta tutuyor resmen. Yine de inşallah huyu değişmez.
Gözün Aydın canım ebebekte vardı oradan alsın olmazsa eşin.Kızlar biz Pazar günü 12:15 de kavuştuk minik prensesimle adı Eylülaynı ultrasondaki kilosunda doğdu 2750 Gr 49 cm Cumartesi günü sancılandım baya sabaha kadar çektim sancıları ama hiç açılma vs olmadı. Doktor çatın basık falan diyordu sürekli zaten sonra ordaki beni muayene eden ebe de doktora çok basık falan demiş doktor geldi beni ikna etti riske atmayalım bebeğini hem uzun sürecek gibi duruyor doğum sürecin falan dedi. Ben de napayım çocuğumu riske atmak istemem diye kabul ettim hemen alayım dedi sancıların başlamış ve böylelikle acilen sezeryan oldum. Ruhen çok iyiyim mutluyum kızımızla kavuştum ama fiziken çok kötüyüm kızlar bir an önce iyileşmek istiyorum çok ağrım var büyük tuvalete de çıkamadım daha normal mi? Göğüs ucum da çok acımaya başladı lansinoh buzdolabı poşeti falan etki etmemeye başladı gümüş kapak almam lazım acil ama eczanelerde bulunmuyor galiba medikalde mi olur acaba
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimDarısı başıma canım benim ya çok sevindim Rabbim hayırlı etsin
En cok gitmek istedigm yer Dublin nie bilmiorm bi gun gidecm insCanım ya düşünmen yeter ben de bebisine küçük bir İrlanda hediyesi getiririm
Benim acıyor canım. Emmesi dışında da çok sık sızlama gibi kenarlardan ağrı oluyor. Süt doldugunda mı oluyor acaba bilmiyorumKizlar sizde emzirirken gogsunuz aciyornu sanki gogsumde ki damarlar aciyor emdirirken
Bende parolla idare ettim canımyok cnm minoset plus kullanmıştım ben
Onu da yapıyordum canım 1-2 gündür bıraktımCanım sıcak su denedin mi duşta .sıcak su ile ovala 10 dk
Evet benim kızımında kanadı canım doktora sorduk normal dedi. Oraya ben kare pamuklardan koyuyorum hem beze sürtmesin diye bugün kan yoktu.Kızlar bebegimin göbek bagı düşeli 5 gün oluyor hiçbir problem yoktu bugün bir baktım ki kanamış çok korktum böyle bişey yaşayan var mı
Kızlar bebegimin göbek bagı düşeli 5 gün oluyor hiçbir problem yoktu bugün bir baktım ki kanamış çok korktum böyle bişey yaşayan var
Al bendende o kadar 2 saatir agliyo duruyo duruyo sanci giriyo galiba basiyo cigligi emiyo karni tok biliyorum memede agliyo sonra kusuyo emdigini bugun bu bebeye bisey oldu anlamadim valla ama simdi daldi o uyumusken bende biraz kestiriyim iyi geceler kizlarfenalık geldi bana bugün. resmen pilim bitti. bacaklarımı hissetmiyorum yorgunluktan. sürekli memedeydik artık bayılacaktım 90cc mama verdim üstüne uyumadı hadi az da memede kaldı. yok 1 saattir uykuya geçemedi. emziğini verdim kucağımda gezdirdim uyuyacak gibi oluyor yine ağlıyor
Benimki de oykeydi simdi daldi bende yaticam ins misil misil uyurlar bizde biraz uyuruzAl bendende o kadar 2 saatir agliyo duruyo duruyo sanci giriyo galiba basiyo cigligi emiyo karni tok biliyorum memede agliyo sonra kusuyo emdigini bugun bu bebeye bisey oldu anlamadim valla ama simdi daldi o uyumusken bende biraz kestiriyim iyi geceler kizlar
Şuan aynı durumdayım canımfenalık geldi bana bugün. resmen pilim bitti. bacaklarımı hissetmiyorum yorgunluktan. sürekli memedeydik artık bayılacaktım 90cc mama verdim üstüne uyumadı hadi az da memede kaldı. yok 1 saattir uykuya geçemedi. emziğini verdim kucağımda gezdirdim uyuyacak gibi oluyor yine ağlıyor
Rezene de çok iyi geliyor stres yapma canım gelir inşallah . Zor biliyorum .Onu da yapıyordum canım 1-2 gündür bıraktım
Evet var canım ara ara atletine değecek şekilde az az kanadı minicik kabuk gibi pıhtı gibi göbekte kalırdı şimdi yok artık olabiliyor normalKızlar bebegimin göbek bagı düşeli 5 gün oluyor hiçbir problem yoktu bugün bir baktım ki kanamış çok korktum böyle bişey yaşayan var mı
Bende 1 buçukta yattım oh dedim uyudu 3 te tekrar kalktık saat 4.15 bakalım ne zaman yatabileceğizUykusuz bir gece daha ....1 den beri ayaktayız , karnın tok sırtıN pek neden uyumuyorsun be yavrum ?
Incir ye üstüne su iç yada hosafini yap kuru incirin şeker de at korkma ayva ve havuç kompostosu yap havuç çok süt yaparmış ibrahim saracoglundan dinledim yeşillik ye maydonoz yeme dereotu ye marul ye su iç üstüne birde et ve tavuk ye bir öğündeOnu da yapıyordum canım 1-2 gündür bıraktım
Ayağımda salladım 15 Dk anca uyudu şimdiBende 1 buçukta yattım oh dedim uyudu 3 te tekrar kalktık saat 4.15 bakalım ne zaman yatabileceğiz
Bende bunu yapmamak için savaşıyorum bi kere kolum yorulunca ne yapacak diye koydum ayağıma çok sevdi hemen geri aldım ona da alışırsa artık onunda sonu gelmiyor büyük oğlumu 5 sene sallamıştım öyle olur diye korkuyorumAyağımda salladım 15 Dk anca uyudu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?