- 19 Aralık 2023
- 2.117
- 1.283
- 53
Senin erken haftada yapılmıştı dimi canım? Hareket etsem kısalıcak diye korkuyorum hala benDevam canım normal hayata sadece kendi işimi yapmama izin veriyor temizlik vs yok yatış yok sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin erken haftada yapılmıştı dimi canım? Hareket etsem kısalıcak diye korkuyorum hala benDevam canım normal hayata sadece kendi işimi yapmama izin veriyor temizlik vs yok yatış yok sürekli
Evet erken yapıldı canım valla ne kısaldı ne uzadı kaldı öyle hatta son 2 kontrolde ultrasonla alttan da ölçüyor ne olur ne olmaz diye 15 Ekim e kadar tutmayı planlıyoruz durursa hayırlısı olsun artık ağrın sancin var mı sen nasılsınSenin erken haftada yapılmıştı dimi canım? Hareket etsem kısalıcak diye korkuyorum hala ben
Erken yapılınca daha iyi oluyormuş diye okumuştum 15 ekimi görürsünüz benceEvet erken yapıldı canım valla ne kısaldı ne uzadı kaldı öyle hatta son 2 kontrolde ultrasonla alttan da ölçüyor ne olur ne olmaz diye 15 Ekim e kadar tutmayı planlıyoruz durursa hayırlısı olsun artık ağrın sancin var mı sen nasılsın
Benim hastanede yok bu uygulama ama hemşire arkadaşım koyu renk olsun doğum sıvılarından dolayı hemen kirlenecek dediArkadaşlar bir sorum olacak. Bu ara hastane için hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Orda doğumdan sonra bebeğe hemen hastanenin kıyafetini giydirdiklerini ama tabi anne isterse hemşireye verilen paketteki kıyafetleri giydirdiklerini söylediler.
Ben de sordum acaba hangisi daha iyi diye, kan vs gibi sebeplerden dolayı ilk odaya gelirken hastane kıyafeti ile olması daha iyi dedi. Sonra bebek kirlettiğinde odada kendi takımınızı giydirebilirsiniz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben kullanıyorum bende bir şey yapmadıKızlar bir şey diyeceğim bio oil çatlak için yağ var ya natural olan. O tüy arttırıyor diye eylül annelerinde yazmışlar. Bilgisi olan var mı? Karnımda arttı benim çünkü:/
Linki var mı bende almak istiyorum bebekler için de mutlka gerekli
![]()
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Linki var mı bende almak istiyorum bebekler için de mutlka gerekli
Uğruyorum aslında ama okuyorum bakıyorum sıkıntı yok cıkıyorum , hazırlıklarr nasıl gidiyorArada uğra buralara da bayadır yoksun![]()
Seninde zoorrr bee instagramda 3 cocuklu editleri görünce aklıma sen geliyosum sjdjdmdkAhh aynıyız kuzum benim iş yok ama okul başladı ya çocukları okula getir götür evdi yemekti derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum valla izne ne zaman çıkıyorsun
Benimde arttı o yağdan mı bilmiyorum büyük ihtimalle ondandırKızlar bir şey diyeceğim bio oil çatlak için yağ var ya natural olan. O tüy arttırıyor diye eylül annelerinde yazmışlar. Bilgisi olan var mı? Karnımda arttı benim çünkü:/
Bende de oluyor bazen taş gibi karnım sonra geçiyor biraz daha sabır canım Allah yardımcın olsun senin de gerçekten kolay değilmiş sürekli tedirgin yaşamak inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimizErken yapılınca daha iyi oluyormuş diye okumuştum 15 ekimi görürsünüz bencebende de sadece yalancı kasılmalar oluyor canım biraz kendimi salmaya başladım hafta ilerleyince 4 aydır yatıyorum neredeyse
![]()
Nefesim kesiliyor gibi oluyor çok değişik bi hisBende de oluyor bazen taş gibi karnım sonra geçiyor biraz daha sabır canım Allah yardımcın olsun senin de gerçekten kolay değilmiş sürekli tedirgin yaşamak inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz![]()
İnşallah canım emeklerimizin karşılığını alacağız inşallahBende de oluyor bazen taş gibi karnım sonra geçiyor biraz daha sabır canım Allah yardımcın olsun senin de gerçekten kolay değilmiş sürekli tedirgin yaşamak inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz![]()
Nefes kesilmesi bende nabız yükseliyor o zaman oluyor yaklaşık 1 aydır var tansiyon normal ama nabız bazen 115-120 görüyor Dr yavaş hareket et dedi biraz koştur koştur yürüyormuşum bir de hafta geçişlerinde oluyorNefesim kesiliyor gibi oluyor çok değişik bi his
Bende yavaş hareket edemeyen bi insanım ondan demekkiNefes kesilmesi bende nabız yükseliyor o zaman oluyor yaklaşık 1 aydır var tansiyon normal ama nabız bazen 115-120 görüyor Dr yavaş hareket et dedi biraz koştur koştur yürüyormuşum bir de hafta geçişlerinde oluyor
Bende yavaş hareket edemeyen bi insanım ondan demekki
Benim hazırlıklar tamam bekliyoruz beyefendiyiUğruyorum aslında ama okuyorum bakıyorum sıkıntı yok cıkıyorum , hazırlıklarr nasıl gidiyor![]()
Bizim hastahanedeki doğum danışanı biz veriyoruz ama siz hijyen açısından kendinizinkini getirin dedi. Onlar paketli kolili olarak istanbuldan geliyormuş. Ne doğru düzgün yıkanıyor ne de ütüleniyor dedi. Bizim verdiğimizi evinizde yıkayıp ütüler kullanırsınız dedi.Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ara hastane için hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Orda doğumdan sonra bebeğe hemen hastanenin kıyafetini giydirdiklerini ama tabi anne isterse hemşireye verilen paketteki kıyafetleri giydirdiklerini söylediler.
Ben de sordum acaba hangisi daha iyi diye, kan vs gibi sebeplerden dolayı ilk odaya gelirken hastane kıyafeti ile olması daha iyi dedi. Sonra bebek kirlettiğinde odada kendi takımınızı giydirebilirsiniz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Akşam yemeğini yedikten sonra uyuyakalmışım. Ağzımda tavuk tadı ve kokusuyla uyandım biraz önce. Şuan quark olsa yerdimHiç aç olmadığım halde canım quark yoğurt yemek istiyor yemeyim di mi
Bunu sorayım ben de, çok teşekkürler iyi oldu söylediğinizBizim hastahanedeki doğum danışanı biz veriyoruz ama siz hijyen açısından kendinizinkini getirin dedi. Onlar paketli kolili olarak istanbuldan geliyormuş. Ne doğru düzgün yıkanıyor ne de ütüleniyor dedi. Bizim verdiğimizi evinizde yıkayıp ütüler kullanırsınız dedi.