• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bir şey diyeceğim bio oil çatlak için yağ var ya natural olan. O tüy arttırıyor diye eylül annelerinde yazmışlar. Bilgisi olan var mı? Karnımda arttı benim çünkü:/
Hamilelikte karın bölgesinde tüylenme artıyor. Bio oil ile alakası yok bence onun.

Afiyet şifa olsunnn yanına da kola içcem öyle bir kural tanımazlık hayal ediyorum ben djdjd
Doğum sonrası için tek planım 1 litre kola 😂

Günaydın tuvalete kalkıp uyuyamayanlar,

1 saattir burun temizleme konusunu araştırıyorum. Kafam karıştığıyla kaldı.

Bunun için ne almamız gerekiyor. Burun temizliği nasıl yapılıyor?
Günaydın. Saat 3.30'da tuvalete gitmiştim ve işte hala buradayım 😅

Ben bi tane serum fizyolojik+ ağızdan fürp diye çekmeli borulu temizleme aspiratöründen aldım bir tane de pompalılardan aldım.

Günaydın. Saat 3.30'da tuvalete gitmiştim ve işte hala buradayım 😅

Ben bi tane serum fizyolojik+ ağızdan fürp diye çekmeli borulu temizleme aspiratöründen aldım bir tane de pompalılardan aldım.

Evet ben de baktım şimdi. Sanirim en pratiği. Sadece öyle ağızdan çekmeli yapabilir miyiz ya 😭 hızlı olur zarar veririm diye korkarım.

Günaydınnn haftasonuna musmutlu, sağlıklı ve enerjik girelim kızlar💞
Bende üç gündür bu saatlerde uyanıp 1-2 saat geri uyuyamıyorum 😂
Ben Braun markası almaya karar verdim. Manurlde nolur nolmaz dursun diye alacağım

Benim kafam da ateş ölçer konusunda karıştı kızlar hangi marka model en iyidir yeni doğan bebekler için. Yoksa her çeşitten alacağım en sonunda 😂 canıma tak etti her şeyin en iyisini yapacağım diye 😖 ilk analık olunca mı böyle oluyor 😅 beni aydınlatın 💞😬🧿

Seninde zoorrr bee instagramda 3 cocuklu editleri görünce aklıma sen geliyosum sjdjdmdk
Salı günü işteki son günüm olcak yeter garii😅
Ayyy sorma asko onlar benim de hep karşıma çıkıyor 😂😂 ee azıcık da dinlen dimi tek çocuklu hayatın tadını çıkar 😀 isme karar verdiniz mi kuzum

Benim kafam da ateş ölçer konusunda karıştı kızlar hangi marka model en iyidir yeni doğan bebekler için. Yoksa her çeşitten alacağım en sonunda 😂 canıma tak etti her şeyin en iyisini yapacağım diye 😖 ilk analık olunca mı böyle oluyor 😅 beni aydınlatın 💞😬🧿
Biz braun marka kulaktan ölçer aldık. Tek sorunu kulaktan ölçmek için tek kullanımlık bir aparatı var onu eksik etmemek gerekiyor. Ama tek kullanımlık olması da iyi mikrop taşımaz diye düşündüm kulak enfeksiyonu olduğunda. Onun haricinde evde koltuk altından ölçer vardı bizim kullandığımız ve pandemiden kalma deri üstü ölçer de var bir işe yaramadığını düşündüğüm 😅 onu tavsiye etmiyorlar zaten bebekler için

Benim hazırlıklar tamam bekliyoruz beyefendiyi 😂 şükür erken doğum riskini atlattık hedef 37🤗
Çok şüküürr canım🥹🩷🙏🏻 zamanında sağlıkla gelsin hepsi güzel haberleri verelimm🌸 benim bi tek hastane çantam kaldı eksiklerm vardı geldi haftasonu onuda yapınca tamam olucam🫠 cts doktor kontrolm var bakalm hanımefendi nasıl djdjdjfj

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ara hastane için hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Orda doğumdan sonra bebeğe hemen hastanenin kıyafetini giydirdiklerini ama tabi anne isterse hemşireye verilen paketteki kıyafetleri giydirdiklerini söylediler.
Ben de sordum acaba hangisi daha iyi diye, kan vs gibi sebeplerden dolayı ilk odaya gelirken hastane kıyafeti ile olması daha iyi dedi. Sonra bebek kirlettiğinde odada kendi takımınızı giydirebilirsiniz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
İlk bebeğimde ki 2 sene öncesi yani, direkt kendi kıyafetini giydirdik, kan vs de olmadı aslında, hastane kıyafetini neyle yıkıyolar nerde yıkıyolar emin olamayacagım için giydirtmezdim sanirim ama hastaneden eminsen neden olmasın☺️

• Beğen
Reactions: Uva

Ben otri bebe almıstım. İçindeki sünger ne alaka diyip cıkarmıstım. Meğer direkt ağzımıza çekmemizi engelliyormus tecrübe etmiş oldm lğtfn yapmayn arkadaslar djdldndkdnd özellkle duştan sonra çekiyorum yumusuyorya burun içi. Pratik ama ben memnun kalmıstm yine öle devam ederm. Biraz büyüyüncede babyvac diye birşey almıstm elektrik süpürgrsine takıyorsun enteresan bişi🤣

Ben bundan almayı düşünüyorum. Yorumları çok iyi.

Ben otri bebe almıstım. İçindeki sünger ne alaka diyip cıkarmıstım. Meğer direkt ağzımıza çekmemizi engelliyormus tecrübe etmiş oldm lğtfn yapmayn arkadaslar djdldndkdnd özellkle duştan sonra çekiyorum yumusuyorya burun içi. Pratik ama ben memnun kalmıstm yine öle devam ederm. Biraz büyüyüncede babyvac diye birşey almıstm elektrik süpürgrsine takıyorsun enteresan bişi🤣

Neyyy elektrik süpürgesi ile mi çekiyoruz sümükleri 😱

Onu hele hiç kullanamam.

Hahshshd hürrem die seeen kıızz🤣
Doğa🌸 olcak canım siz karar verdiniz mii🫠
Pekiii ben neden kendimi Hürrem yerine kul kedisi gibi hissediyorum bacım 🤣🤣
Oyyy adiyla yaşasın prensesim çok güzel ismi 🧿🥰 Göktuğ olacak bizim de kısmetse canım

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ara hastane için hazırlıklarımı yapmak istiyorum.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Orda doğumdan sonra bebeğe hemen hastanenin kıyafetini giydirdiklerini ama tabi anne isterse hemşireye verilen paketteki kıyafetleri giydirdiklerini söylediler.
Ben de sordum acaba hangisi daha iyi diye, kan vs gibi sebeplerden dolayı ilk odaya gelirken hastane kıyafeti ile olması daha iyi dedi. Sonra bebek kirlettiğinde odada kendi takımınızı giydirebilirsiniz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bizim de hastane vermişti ilk doğumum da ama onu giydirmek yerine beşiğinin içine koymuslardi onun haricinde hastanede üç dört takım götürdüğüm için önce bi besli takım giydirildi sonrasında fotoğraf çekimi için isimli takımı giydirmiştik

• Muhteşem
Reactions: Uva
Back
X