2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba bende bugün adete göre 4+4 üm ama henüz doktora gitmedim kan testi de yaptırmadım Direk doktora giderim diye düşündüm gittiğimde keseyi ve bebeği görmek istiyorum sürekli gitmemek için ama acilden kan testi yaptrcam artışa bakıcam en azndan sağlıklı mı diye şuan allaha emanet Nezaman gitsem kese görünür

Ben haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum 4+5 benimde, ben hastaneye gitmekten korkuyorum malum salgindan, hatta ignelerim vardi onlarida biraktim, evden cikmiyorum, bu olaganustu durum oldu benim icin

Ben haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum 4+5 benimde, ben hastaneye gitmekten korkuyorum malum salgindan, hatta ignelerim vardi onlarida biraktim, evden cikmiyorum, bu olaganustu durum oldu benim icin
Hiç doktora gittniz mi siz bide kan tahlili yaptrdınz mı artışa baktınz mı

Gebelik testini sabah yaptim, kan testi yaptirmadim henuz, haftaya diye dusunmustum gec mi olur
Bnmde bi kaç tane gebelik testi yaptım koyulaşıyomu diye bakmak için koyulaştı bende bilemedm ilk gebeliğim aslnda pazartesi kontrole gidicektm ama erken olup görünmez kese belki dedim kendim kan tahlili yaptırıp iki günde bir sağlıklı bir gebelik mi öğrenip beklesemmi diyorum 6. Haftayı enazndan sağlıklı yükselirse hcg içimiz rahat eder

Hastaneye gitmekten korkan bir benim galiba, evden cikmiyorum gunlerdir
Mecbur gidice bnde öyle çıkmıyorum ama kan testi yaptırmak gerekiyo en azndan sadece zamanlamayı bilmiyorm ama beş haftalığa yakın gitmemiz gerekecek cuma pazar şekklinde test yaptırırım belki

Mecbur gidice bnde öyle çıkmıyorum ama kan testi yaptırmak gerekiyo en azndan sadece zamanlamayı bilmiyorm ama beş haftalığa yakın gitmemiz gerekecek cuma pazar şekklinde test yaptırırım belki
Haklisin mecbur gidicez cumartesi sabah falan belki daha sakin olur hastane,

Merhaba hayirli olsun saglikla kicaginiza alın insallah bugun 4+4 üm ne zaman kese gormeye gidiceksiniz bide betaniz kac cikti
Bende bugün sat a gore 4+5 im ilk değerim 54.1 'di doktorum bu değere göre hesaplayıp 10 nisanda kese ve kalp atışı için gidebileceğimi söyledi bende öyle yapmayı tercih ettim sizde değerinizi 2 günde 1 2 kat artış gösterecek şekilde hesaplayın 6-7 binlerde tek sefer de gidin isterseniz. Çünkü salgın var malum

Bende böyle yapıcam acilde kan vericem gün aşırı iki kat artarsa beklicem inşallah sağlıklıdır ve artar

Bende böyle yapıcam acilde kan vericem gün aşırı iki kat artarsa beklicem inşallah sağlıklıdır ve artar
Ben tekrar gitmedim açıkçası pazartesi gidip bi daha baktiricam değere icimdebi tedirginlik var hayırlısıyla sağ salim alalım yavrularımızı kucaklarimiza

Maşallah bende beş olsam diye bekliyorum en azmdan beşinci hafta kritik sağlıkla kucağımıza alalm inşallah keseyi kalp atışını en sağlıklı şekilde görelim duyalım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla geçirelim hamileliğimi

Ben tekrar gitmedim açıkçası pazartesi gidip bi daha baktiricam değere icimdebi tedirginlik var hayırlısıyla sağ salim alalım yavrularımızı kucaklarimiza
Bende okudum iki kat artması gerekmiş sağlıklı mı düzgün yükseliyomu emin oluruz en azndan bnde bugün gidicem nasipse yada yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…