Günaydın kızlar aranızda çalışan anne adayları var mı iş yerine ne zaman hamileliğinizi bildirmeyi düşünüyorsunuz bende çalışıyorum da o yüzden fikir alışverişi yapmak için sordum
Bende bugün sat a gore 4+5 im ilk değerim 54.1 'di doktorum bu değere göre hesaplayıp 10 nisanda kese ve kalp atışı için gidebileceğimi söyledi bende öyle yapmayı tercih ettim sizde değerinizi 2 günde 1 2 kat artış gösterecek şekilde hesaplayın 6-7 binlerde tek sefer de gidin isterseniz. Çünkü salgın var malum
Evettt zaten bu salgın zaten bebek tedavisinde yipranan psikolojimi daha da bozdu şuan 4+5im 3+6iken 47 di suan o zaman 400lerde kese icin pazartesi gidersen gorurrm sanirim beklemek istiyorum kalp atisi ve keseyi birlikte gormeyi ama korkuyorum gormek istiyorum biran once
Evettt zaten bu salgın zaten bebek tedavisinde yipranan psikolojimi daha da bozdu şuan 4+5im 3+6iken 47 di suan o zaman 400lerde kese icin pazartesi gidersen gorurrm sanirim beklemek istiyorum kalp atisi ve keseyi birlikte gormeyi ama korkuyorum gormek istiyorum biran once
Aynı yıpranmışlık bende de var seni çok iyi anlıyorum pazartesi 800lerde olacak degerin ve vajinal usg ile bile görünmez o kadar küçükken çarşamba 1600 lerde olucak ancak o zaman vajinal usg ile görebilirsin abdominal usg içinde cuma günü falan gitmen yeterli olur hesaplarima gore
Bende öyleyim çok yorgunum zor bi süreçti şuan sağlıklı olsn yeter bana artık birşey kaldıracak gücüm de yok allah yardmcımz olsn Bende 4+4 üm ben vajinal istemiyorum kaçta gitsem keseyi görürüm acaba kesin
Bende öyleyim çok yorgunum zor bi süreçti şuan sağlıklı olsn yeter bana artık birşey kaldıracak gücüm de yok allah yardmcımz olsn Bende 4+4 üm ben vajinal istemiyorum kaçta gitsem keseyi görürüm acaba kesin
Kan testi yaptırdınız mi hiç yaptırdıysaniz ne zaman yaptırdınız ve değeriniz kaçtı? Soyleyin hesaplayalım değer 3500 üzereyken karindan gorunur keseniz
Günaydın kızlar aranızda çalışan anne adayları var mı iş yerine ne zaman hamileliğinizi bildirmeyi düşünüyorsunuz bende çalışıyorum da o yüzden fikir alışverişi yapmak için sordum
Günaydın benim iş yerim virüs nedeniyle tatile girdi tatil ne zaman biter belli değil uzun sürerse söylememe gerek kalmadan karnımdan anlayacaklar zaten
Kan testi yaptırdınız mi hiç yaptırdıysaniz ne zaman yaptırdınız ve değeriniz kaçtı? Soyleyin hesaplayalım değer 3500 üzereyken karindan gorunur keseniz
Canım ben de adetime 5 gün kala öğrendim, biraz erken oldu ancak, iki gün sonra tekrar betaya bakıp 3. Gün doktora gittim. Kese görünmeyecek kadar erken bir zamandı ancak doktorun vereceği vitaminler ve yapacağı test sonucuna göre demir ve d vitamini takviye edebiliyor bu sebeple hemen gittim. Sen de fazla geciktirmemeye çalış.