Evettt zaten bu salgın zaten bebek tedavisinde yipranan psikolojimi daha da bozdu şuan 4+5im 3+6iken 47 di suan o zaman 400lerde kese icin pazartesi gidersen gorurrm sanirim beklemek istiyorum kalp atisi ve keseyi birlikte gormeyi ama korkuyorum gormek istiyorum biran onceBende bugün sat a gore 4+5 im ilk değerim 54.1 'di doktorum bu değere göre hesaplayıp 10 nisanda kese ve kalp atışı için gidebileceğimi söyledi bende öyle yapmayı tercih ettim sizde değerinizi 2 günde 1 2 kat artış gösterecek şekilde hesaplayın 6-7 binlerde tek sefer de gidin isterseniz. Çünkü salgın var malum
Aynı yıpranmışlık bende de var seni çok iyi anlıyorum pazartesi 800lerde olacak degerin ve vajinal usg ile bile görünmez o kadar küçükken çarşamba 1600 lerde olucak ancak o zaman vajinal usg ile görebilirsin abdominal usg içinde cuma günü falan gitmen yeterli olur hesaplarima goreEvettt zaten bu salgın zaten bebek tedavisinde yipranan psikolojimi daha da bozdu şuan 4+5im 3+6iken 47 di suan o zaman 400lerde kese icin pazartesi gidersen gorurrm sanirim beklemek istiyorum kalp atisi ve keseyi birlikte gormeyi ama korkuyorum gormek istiyorum biran once
Hadi güzel haberlerle dönelim inşallah hepimizBende okudum iki kat artması gerekmiş sağlıklı mı düzgün yükseliyomu emin oluruz en azndan bnde bugün gidicem nasipse yada yarın
Amin inşallah inşallahHadi güzel haberlerle dönelim inşallah hepimiz
Bende öyleyim çok yorgunum zor bi süreçti şuan sağlıklı olsn yeter bana artık birşey kaldıracak gücüm de yok allah yardmcımz olsnEvettt zaten bu salgın zaten bebek tedavisinde yipranan psikolojimi daha da bozdu şuan 4+5im 3+6iken 47 di suan o zaman 400lerde kese icin pazartesi gidersen gorurrm sanirim beklemek istiyorum kalp atisi ve keseyi birlikte gormeyi ama korkuyorum gormek istiyorum biran once
Canım ben 5+1 de karından gördüm keseyi 5+ üstü olunca git tabi hcg yede bağlı baktirdinmi hiçBende öyleyim çok yorgunum zor bi süreçti şuan sağlıklı olsn yeter bana artık birşey kaldıracak gücüm de yok allah yardmcımz olsnBende 4+4 üm ben vajinal istemiyorum kaçta gitsem keseyi görürüm acaba kesin
Kan testi yaptırdınız mi hiç yaptırdıysaniz ne zaman yaptırdınız ve değeriniz kaçtı? Soyleyin hesaplayalım değer 3500 üzereyken karindan gorunur kesenizBende öyleyim çok yorgunum zor bi süreçti şuan sağlıklı olsn yeter bana artık birşey kaldıracak gücüm de yok allah yardmcımz olsnBende 4+4 üm ben vajinal istemiyorum kaçta gitsem keseyi görürüm acaba kesin
Günaydın benim iş yerim virüs nedeniyle tatile girdi tatil ne zaman biter belli değil uzun sürerse söylememe gerek kalmadan karnımdan anlayacaklar zatenGünaydın kızlar aranızda çalışan anne adayları var mı iş yerine ne zaman hamileliğinizi bildirmeyi düşünüyorsunuz bende çalışıyorum da o yüzden fikir alışverişi yapmak için sordum
Ilknurcum insallah çok güzel haberlerle dönersin rabbim evladını sana bağışlasın kuzum ❣❣Günaydın kizlar hayırlı sabahlar
Geçmiyor geçmiyor derken kaldı 1 gün yarın sabah gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim❤
Yok hiç gitmedm baktırmadım bugün belki kan veririm ama bende endişe ediyorum böyleCanım ben 5+1 de karından gördüm keseyi 5+ üstü olunca git tabi hcg yede bağlı baktirdinmi hiç
Amin kuzum insallah Allah ragzi olsun hepimiz insallahIlknurcum insallah çok güzel haberlerle dönersin rabbim evladını sana bağışlasın kuzum ❣❣
Yok yaptırmadm hiç doktora gitmedm daha kan tahlili bile yaptırmadm bıgün gidip bakıcam inşallah ozaman söylerim net sayıyı inşallah sağlıkla artmıştrKan testi yaptırdınız mi hiç yaptırdıysaniz ne zaman yaptırdınız ve değeriniz kaçtı? Soyleyin hesaplayalım değer 3500 üzereyken karindan gorunur keseniz
Ozelde kan ver bence erken saatlerde hem boş oluyor beta na gore hesaplama yapıp gidebilirsin 4bin üstü olunca gözüküyor karındanYok hiç gitmedm baktırmadım bugün belki kan veririm ama bende endişe ediyorum böyle
Inşallah canım haber ver bize deYok yaptırmadm hiç doktora gitmedm daha kan tahlili bile yaptırmadm bıgün gidip bakıcam inşallah ozaman söylerim net sayıyı inşallah sağlıkla artmıştr
Doktor 1 aylık dedi ama uygulamada 5+2 görünüyorum. :)İnşallah canım senin ki ne kadardı
Siz kan verdiniz miInşallah canım haber ver bize de
Canım ben de adetime 5 gün kala öğrendim, biraz erken oldu ancak, iki gün sonra tekrar betaya bakıp 3. Gün doktora gittim. Kese görünmeyecek kadar erken bir zamandı ancak doktorun vereceği vitaminler ve yapacağı test sonucuna göre demir ve d vitamini takviye edebiliyor bu sebeple hemen gittim. Sen de fazla geciktirmemeye çalış.Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim ins , gebelik testi sonucundan ne zaman sonra dr a gittiniz? , bu donemde hastaneye gitmeye korkuyorum.
Ben idrarda görünce vermiştim teyit etmek için daha sonra hiç vermedim pazartesi tekrar vericem artışı görmek içinSiz kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?