2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
D vitamini folik asit balık yağı gibi vitaminler yazabiliyorlar evet canim

Günaydın benim iş yerim virüs nedeniyle tatile girdi tatil ne zaman biter belli değil uzun sürerse söylememe gerek kalmadan karnımdan anlayacaklar zaten
Selam kızlar, bende aynıbsekilde dusunuyorum. Zaten uzaktan calisiyoruz 1 haftadir. E biraz daha surecek gibi duruyor. Ben acikcasi normaldede 12. Hafta dolmadan soylemeyi dusunmuyordum kimseye kendimi tutmam lazim :) Karnimiz ne zaman belirir bilmiyorum. Benim 2 tane olabilir ne zaman cikar karnim acaba

Sen ne zaman dusunuyorsun. Ben 12. Haftadan once dusunmuyorum bildirmeyi dayanabilirsem insallah

Hadi bakalım kan tahlilini yapta bize de güzel güzel haberler verr
Ya demin bi yorumu gördümde yarın poliklinğegitcrm kendi doktoruma hem betaya bakar hemde bende vitaminlerime baktırcam nekadar erken baktrsak okadar iyi ayrı ayrı kan alınmasn hem

Haklısınz şu dönemde vitamnler önmli bnmde eksiğim vardı demir eksikliğim bnde yarın poliklinrğe gidip kan vericem hem betaya baktırırım hemde vitaminlerime

D vitamini folik asit balık yağı gibi vitaminler yazabiliyorlar evet canim
Evet canım ya iyi ki erkenden gitmişim, kan değerlerim düşük çıktı demir takviyesine ihtiyacım varmış, d vitaminim yerlerdeydi. Folik asiti de tek başına değil bütün vitaminlerin olduğu bir karışım istedim, doktorum da öyle bir vitamin mixi verdi. 4 gün sonra da kontrole gel dedi gittim daha 4+2’de karından keseyi de gördük:)

ben bankada çalışıyorum. 2 hafta önce idari izinden yararlanabilmek için mecburen söyledim.şu an idari izindeyim

Bende çalışıyprum öğretmenim gebeliği öğreneiğimdecokullar tatildi şimdi bir ay daha uzadı bilmiyolar arkadaşlar bnde hemen söylemem biraz büyüsün okullar açılır mı bilmem artık Böyle olmasını istemesemdr şu dönemde böyle bi tatil bnm için iyi oldu

Haklısınz şu dönemde vitamnler önmli bnmde eksiğim vardı demir eksikliğim bnde yarın poliklinrğe gidip kan vericem hem betaya baktırırım hemde vitaminlerime
Evet canım aynen öyle yap. Dışarda şartlar malum, stressliyiz ne kadar kendimize özen göstersekte bebişler için bazı takviyelere ihtiyacımız var. Kendini riske atmadan erken saatlerde maskeni eldivenini tak git

Bnde vitaminlerimi düzetmek için kendiö geçen ay baktrdm herşeyime ferritin yani demir eksikti bn düzeltmek için bir ay kuru üzüm yedim birde eczaneden destek için şurup aldm çok düşük değildi inşallah güzelmiştir bende folikasitte vitamin olan hap kullanıyprum impryl diye gerçekten çok iyi çinko b12 b6 vs var içinde ikinci kutumdu bu ay az kaldı bitiyo iyi bir hap ama

Hem kuru üzüm hem de şurup ile değerin çok düşük değilmiş mutlaka düzelmiştir canım. Ben de demir ve d vitamini Solgar’ınkileri vitamin-folik asit desteği olarakta bunu kullanıyorum.

Eklentiler

• 14EDDB16-9B3A-4CBE-8577-D2191B62D9A4.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 15
  • 942CFBBD-A74C-48EC-A970-B488E942BB80.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 19
1 gun aramizda var hayirli olsun bende pazartesi gidecegim kese icin 35.günden itibaren kese gorunuyor canim
Gercekten çok yorucu bir surec simdide bu cikti Allah yardimcimiz olsun

Hem kuru üzüm hem de şurup ile değerin çok düşük değilmiş mutlaka düzelmiştir canım. Ben de demir ve d vitamini Solgar’ınkileri vitamin-folik asit desteği olarakta bunu kullanıyorum.
Bu da iyi sanırım omega 3 var nekadara aldınız bnm aldığım 278 tl ya

1 gun aramizda var hayirli olsun bende pazartesi gidecegim kese icin 35.günden itibaren kese gorunuyor canim
Gercekten çok yorucu bir surec simdide bu cikti Allah yardimcimiz olsun
Bnmde paartesi 35. Gün oluyo tam beş haftalık bnde aslnda pazartesi gidicektim biran önce vitamnlere baktrmak için gitmek istedim bu bile sorun kafam çok karştı ne yapsam bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…