Özelde acilden vericem bugün inşallahOzelde kan ver bence erken saatlerde hem boş oluyor beta na gore hesaplama yapıp gidebilirsin 4bin üstü olunca gözüküyor karından
D vitamini folik asit balık yağı gibi vitaminler yazabiliyorlar evet canimCanım ben de adetime 5 gün kala öğrendim, biraz erken oldu ancak, iki gün sonra tekrar betaya bakıp 3. Gün doktora gittim. Kese görünmeyecek kadar erken bir zamandı ancak doktorun vereceği vitaminler ve yapacağı test sonucuna göre demir ve d vitamini takviye edebiliyor bu sebeple hemen gittim. Sen de fazla geciktirmemeye çalış.
Bnde bikaç tane idrar testi yaptım koyulaşıyomu diyeBen idrarda görünce vermiştim teyit etmek için daha sonra hiç vermedim pazartesi tekrar vericem artışı görmek için
Selam kızlar, bende aynıbsekilde dusunuyorum. Zaten uzaktan calisiyoruz 1 haftadir. E biraz daha surecek gibi duruyor. Ben acikcasi normaldede 12. Hafta dolmadan soylemeyi dusunmuyordum kimseye kendimi tutmam lazim :) Karnimiz ne zaman belirir bilmiyorum. Benim 2 tane olabilir ne zaman cikar karnim acabaGünaydın benim iş yerim virüs nedeniyle tatile girdi tatil ne zaman biter belli değil uzun sürerse söylememe gerek kalmadan karnımdan anlayacaklar zaten
Hadi bakalım kan tahlilini yapta bize de güzel güzel haberler verrBnde bikaç tane idrar testi yaptım koyulaşıyomu diye
Sen ne zaman dusunuyorsun. Ben 12. Haftadan once dusunmuyorum bildirmeyi dayanabilirsem insallahGünaydın kızlar aranızda çalışan anne adayları var mı iş yerine ne zaman hamileliğinizi bildirmeyi düşünüyorsunuz bende çalışıyorum da o yüzden fikir alışverişi yapmak için sordum
Ya demin bi yorumu gördümde yarın poliklinğegitcrm kendi doktoruma hem betaya bakar hemde bende vitaminlerime baktırcam nekadar erken baktrsak okadar iyi ayrı ayrı kan alınmasn hemHadi bakalım kan tahlilini yapta bize de güzel güzel haberler verr
Haklısınz şu dönemde vitamnler önmli bnmde eksiğim vardı demir eksikliğim bnde yarın poliklinrğe gidip kan vericem hem betaya baktırırım hemde vitaminlerimeCanım ben de adetime 5 gün kala öğrendim, biraz erken oldu ancak, iki gün sonra tekrar betaya bakıp 3. Gün doktora gittim. Kese görünmeyecek kadar erken bir zamandı ancak doktorun vereceği vitaminler ve yapacağı test sonucuna göre demir ve d vitamini takviye edebiliyor bu sebeple hemen gittim. Sen de fazla geciktirmemeye çalış.
Evet canım ya iyi ki erkenden gitmişim, kan değerlerim düşük çıktı demir takviyesine ihtiyacım varmış, d vitaminim yerlerdeydi. Folik asiti de tek başına değil bütün vitaminlerin olduğu bir karışım istedim, doktorum da öyle bir vitamin mixi verdi. 4 gün sonra da kontrole gel dedi gittim daha 4+2’de karından keseyi de gördük:)D vitamini folik asit balık yağı gibi vitaminler yazabiliyorlar evet canim
ben bankada çalışıyorum. 2 hafta önce idari izinden yararlanabilmek için mecburen söyledim.şu an idari izindeyimGünaydın kızlar aranızda çalışan anne adayları var mı iş yerine ne zaman hamileliğinizi bildirmeyi düşünüyorsunuz bende çalışıyorum da o yüzden fikir alışverişi yapmak için sordum
Bende çalışıyprum öğretmenim gebeliği öğreneiğimdecokullar tatildi şimdi bir ay daha uzadı bilmiyolar arkadaşlar bnde hemen söylemem biraz büyüsün okullar açılır mı bilmem artıkGünaydın kızlar aranızda çalışan anne adayları var mı iş yerine ne zaman hamileliğinizi bildirmeyi düşünüyorsunuz bende çalışıyorum da o yüzden fikir alışverişi yapmak için sordum
Evet canım aynen öyle yap. Dışarda şartlar malum, stressliyiz ne kadar kendimize özen göstersekte bebişler için bazı takviyelere ihtiyacımız var. Kendini riske atmadan erken saatlerde maskeni eldivenini tak gitHaklısınz şu dönemde vitamnler önmli bnmde eksiğim vardı demir eksikliğim bnde yarın poliklinrğe gidip kan vericem hem betaya baktırırım hemde vitaminlerime
Bnde vitaminlerimi düzetmek için kendiö geçen ay baktrdm herşeyime ferritin yani demir eksikti bn düzeltmek için bir ay kuru üzüm yedim birde eczaneden destek için şurup aldm çok düşük değildi inşallah güzelmiştir bende folikasitte vitamin olan hap kullanıyprum impryl diye gerçekten çok iyi çinko b12 b6 vs var içinde ikinci kutumdu bu ay az kaldı bitiyo iyi bir hap amaEvet canım ya iyi ki erkenden gitmişim, kan değerlerim düşük çıktı demir takviyesine ihtiyacım varmış, d vitaminim yerlerdeydi. Folik asiti de tek başına değil bütün vitaminlerin olduğu bir karışım istedim, doktorum da öyle bir vitamin mixi verdi. 4 gün sonra da kontrole gel dedi gittim daha 4+2’de karından keseyi de gördük:)
Günaydın canım aynı şekilde son bir gün sayıyorum hayırlı haberler alalım inşallah.Günaydın kizlar hayırlı sabahlar
Geçmiyor geçmiyor derken kaldı 1 gün yarın sabah gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim❤
Günaydın canım aynı şekilde son bir gün sayıyorum hayırlı haberler alalım inşallah.Günaydın kizlar hayırlı sabahlar
Geçmiyor geçmiyor derken kaldı 1 gün yarın sabah gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim❤
ben bankada çalışıyorum. 2 hafta önce idari izinden yararlanabilmek için mecburen söyledim.şu an idari izindeyim
[/QUOTE
Hmm idari izin icin soylemen tabiki mantikli olmus,
Hem kuru üzüm hem de şurup ile değerin çok düşük değilmiş mutlaka düzelmiştir canım. Ben de demir ve d vitamini Solgar’ınkileri vitamin-folik asit desteği olarakta bunu kullanıyorum.Bnde vitaminlerimi düzetmek için kendiö geçen ay baktrdm herşeyime ferritin yani demir eksikti bn düzeltmek için bir ay kuru üzüm yedim birde eczaneden destek için şurup aldm çok düşük değildi inşallah güzelmiştir bende folikasitte vitamin olan hap kullanıyprum impryl diye gerçekten çok iyi çinko b12 b6 vs var içinde ikinci kutumdu bu ay az kaldı bitiyo iyi bir hap ama
1 gun aramizda var hayirli olsun bende pazartesi gidecegim kese icin 35.günden itibaren kese gorunuyor canimBende öyleyim çok yorgunum zor bi süreçti şuan sağlıklı olsn yeter bana artık birşey kaldıracak gücüm de yok allah yardmcımz olsnBende 4+4 üm ben vajinal istemiyorum kaçta gitsem keseyi görürüm acaba kesin
Bu da iyi sanırım omega 3 var nekadara aldınız bnm aldığım 278 tl yaHem kuru üzüm hem de şurup ile değerin çok düşük değilmiş mutlaka düzelmiştir canım. Ben de demir ve d vitamini Solgar’ınkileri vitamin-folik asit desteği olarakta bunu kullanıyorum.
Bnmde paartesi 35. Gün oluyo tam beş haftalık bnde aslnda pazartesi gidicektim biran önce vitamnlere baktrmak için gitmek istedim bu bile sorun kafam çok karştı ne yapsam bilemedm1 gun aramizda var hayirli olsun bende pazartesi gidecegim kese icin 35.günden itibaren kese gorunuyor canim
Gercekten çok yorucu bir surec simdide bu cikti Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?