2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İinşAllah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Kızlar merhaba,
Benim SAT 18 şubat eğer Allah tamamına erdirirse kasım annesi olacagım. 23 mart ta beta hcg 52 , 25 martta 111 çıktı değerlerim adetim neredeyse 1 hafta gecmesine ragmen biraz düşük gibi geldi Ama 2 ye katlanmasıda umut oldu tabi. Benim 6. gebeliğim bu bir tane oğlum var çok şükür ama diğerlerini kaybettim sonuncuda dış gebelik idi o nedenle cok kaygılıyım ve korkuyorum.Sizlerin beta hcg değerleri nasıldı bnm gibi olup yükselme devam etti mi?

Kızlar merhaba inşallah bende kasım annesiyim ve 6 haftalık hamileyim bugün pembe akıntım oldu doktor progestan verdi ona başladım yarın sabahda yanına gidicem. Benim gibi olan var mı acaba aranızda

Merhaba hayirli olsun saglikla kicaginiza alın insallah bugun 4+4 üm ne zaman kese gormeye gidiceksiniz bide betaniz kac cikti

Kizlar 2 gundur kasik agrim yok gogus agrimda azaldi cok az yani acaba gebelikle ilgili bir sikinti yoktur degil mi kese gormeye daha gitmedim gebelik testlerim bitti ama ovulasyon testlerine bakiyorm hala t cizgisi inanilmaz koyu gebelik gosteriyo beta hcg de baktrmstm cumartesi ama agrim sizim olmayinca korkuyorum hastaneye de gidiemiyorum

Kızlar ben sata göre 4+2 haftalığım şuan. 2 gündür alt kasık bölgemde şişlik hissediyorum, dışardan belli olan bir görüntü yok ama dokununca eski halinden çok farklı olduğunu hissedebiliyorum. Bu kadar çabuk rahim büyüyüp hissedilir mi sizce?

Bende sabit uzanırsam bi nebze iyi geliyor. Ama nerde uzanmak oğlan anne kalk diye tepemde :)

İnşaallah canım. Bende dün keseyi ve
yolk sac gördüm.
Haftaya kalp atışı için gidicem.
Hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Canım her zaman olmuyor ağrı. Ağrılara odaklanma. İnşallah hepsi Allaha emanet.

Olabilir canım. Benim 2. Gebeliğim. Oğlumda bende hissetmedim. Ama bunda kasıklarımda dolgunluk hissettim 4. Haftada. Şuan 6+3 karnım şekilkenmeye başladı.
2 sene var gebeliklerin arasında. Ara kısa olduğunda daha çabuk belli olur demişlerdi.
Bide iç karnı ufak olan kişilerin hemen çıkar belli eder yerini.

Benim ilk gebeliğim olacak inşallah, o yüzden vücudumdaki her değişikliği takip etmeye çalışıyorum :) garip geldi dokununca sert bir şişkinlik değil de çok yumuşak hissettim, belki de iç karnım ufaktır dediğin gibi

Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim ins , gebelik testi sonucundan ne zaman sonra dr a gittiniz? , bu donemde hastaneye gitmeye korkuyorum.

Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim ins , gebelik testi sonucundan ne zaman sonra dr a gittiniz? , bu donemde hastaneye gitmeye korkuyorum.
adetin 2. günü gebelik testi yaptım pozitif gördüm, sonra kan testi verdim betada gördüm. doktora da evdeki testten 6 gün sonra gitmiş oldum kan sonucum ile birlikte. ama erken bile dedi hemşire, biraz daha bekleseydin kalp atışı da duyardın dedi.
benim ilk gebeliğim olduğu için tedbir amaçlı gittim yine de

Benimde ilk bebegim, adetim 5 gun gecikti , sabah yaptim testi, o zaman bende 2 hafta sonra gidiyim, saglikla dogsunlar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…