- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
İinşAllah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinCanım ilk kontrolümde doktorum bana her ihtimale karşı kanama olursa önlem amaçlı kullanmam için bu ilacı yazmıstı, ben de pembe lekeyi görünce korkudan yutuverdim ilacı. Beta da baktırmadım, ikimizinki de yerleşme kanaması bence. Güzel düşünelim, güzel olsunDeğerin de gayet iyi çıkmış.
İnşallah canım senin ki ne kadardıBende bugün gördüm keseyi:) 10 nisana çağırdı tekrar ama kese boyutu falan söylemedi ☺inşallah kalp atışlarında duyarız yakında
Merhaba hayirli olsun saglikla kicaginiza alın insallah bugun 4+4 üm ne zaman kese gormeye gidiceksiniz bide betaniz kac ciktiHanımlar merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. Henüz çok küçüğüz ve kesemizi görmeye bile gitmedik.
Bu arada R Rainbow3461 beni de listeye ekler misin? Eğer kucağımıza alabilirsek ilk çocuğumuz olacak muhtemel doğum tarihi 29.11.2020 ISTANBUL yaş 23, Boy 1.65 Kg 59
Teşekkürler canım seninkinden de güzel haberler bekliyorum mutlaka yaz olur muAyy hadi gözümüz aydın ,
Tamam canımTeşekkürler canım seninkinden de güzel haberler bekliyorum mutlaka yaz olur mu
Aynıymış bizim zamanlarmız:) doktorum bana 10 gün sonra gel dedi gitsem demekki benim bebişimde böyle görünücekti4+3 olduk bugun ☺ Allah'ıma sukurler olsunbugun gordum benimle bebiiii
Bulantılar fena zorladı bu hafta beni ama çözdüm şimdi olayı. Yemek yedikten 1 saat sonra acıkıyorum vücut nasıl bu kadar cabuk öğütüyor anlamış değilim azar azar ama ne bulursam yiyorum. Yedikten sonra yine bulanırsa da hemen uyuyorum:)) her kalktığımda dur yemek yapayım dur şu ev işini yapayım derken vakit geçiyor yorumlara da yetişemiyorum anca okuyabildim valla :) bir de bulantıma ayva kesin çözüm oldu canım denemeni tavsiye ederim. çok heyecanlı ve streslyim pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek hala şu 1 hafta geriden geliyor dedi ya o canımı sıkıyor.
Benim de daha hiç bulantım olmadı, yalnız sabahları cok erken ve açlıktan ölerek uyanıyorum, canım haşlanmış yumurta ve portakal suyu istiyor. Bir hafta önce keseyi gördük, kısmetse 8 Nisan’da kalp atışı için gideceğiz, umarım hepimiz pıt pıt o sesleri duyarız da rahatlarız bir an evvel
Kizlar 2 gundur kasik agrim yok gogus agrimda azaldi cok az yani acaba gebelikle ilgili bir sikinti yoktur degil mi kese gormeye daha gitmedim gebelik testlerim bitti ama ovulasyon testlerine bakiyorm hala t cizgisi inanilmaz koyu gebelik gosteriyo beta hcg de baktrmstm cumartesi ama agrim sizim olmayinca korkuyorum hastaneye de gidiemiyorum
Kızlar ben sata göre 4+2 haftalığım şuan. 2 gündür alt kasık bölgemde şişlik hissediyorum, dışardan belli olan bir görüntü yok ama dokununca eski halinden çok farklı olduğunu hissedebiliyorum. Bu kadar çabuk rahim büyüyüp hissedilir mi sizce?
Olabilir canım. Benim 2. Gebeliğim. Oğlumda bende hissetmedim. Ama bunda kasıklarımda dolgunluk hissettim 4. Haftada. Şuan 6+3 karnım şekilkenmeye başladı.
2 sene var gebeliklerin arasında. Ara kısa olduğunda daha çabuk belli olur demişlerdi.
Bide iç karnı ufak olan kişilerin hemen çıkar belli eder yerini.
adetin 2. günü gebelik testi yaptım pozitif gördüm, sonra kan testi verdim betada gördüm. doktora da evdeki testten 6 gün sonra gitmiş oldum kan sonucum ile birlikte. ama erken bile dedi hemşire, biraz daha bekleseydin kalp atışı da duyardın dedi.Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim ins , gebelik testi sonucundan ne zaman sonra dr a gittiniz? , bu donemde hastaneye gitmeye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?