2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hoşgeldin canım benim

Prilam Dr kullan canım doktora yazdır sırf hemilelere özel ilaç zararsız

Herkesin sıkıntısı aynı kontrole rahatla gidememek benimde midem hafiften bulanıyor umarım çabucak geçer

Herkesin sıkıntısı aynı kontrole rahatla gidememek benimde midem hafiften bulanıyor umarım çabucak geçer
Ufff gerçekten öyle pzt artık mecburen ultrasona girmem gerekiyor daha hiç bişi görmedim onun sıkıntısı bastı beni nası gidicem nası gelicem Allah yardımcımız olsun

doktordaki cihaza göre değişiyor. ben 1500lerdeyken gittim ve idrara sıkışık gittim karından görüldü.
Yumurtayı karından gördü cihazıyla yeni bi hastane ozaman görünür sanırım 3300 çünkü ve pazartesiye artar umarım sağlıklı bir şrkilde

doktordaki cihaza göre değişiyor. ben 1500lerdeyken gittim ve idrara sıkışık gittim karından görüldü.
benı carsamba çağırdı eger sağlıklı gebelıkse değerlerim o rakamlarda olucak oyuzden 1hafta sonra gelfedı sanırım ınşallah gözükür beımde

5bin 6 binlerdeyken karından 1500 üstü ise trans vajinal görülebilir 3300 olan arkadas bugun verdiye pzrtesi 6bini gececeği icin gorulme sansı karından kesin diyemem ama

5bin 6 binlerdeyken karından 1500 üstü ise trans vajinal görülebilir 3300 olan arkadas bugun verdiye pzrtesi 6bini gececeği icin gorulme sansı karından kesin diyemem ama
1500ustu karından gorulurduydum gorulmyor mu

Hayırlı akşamlar kızlar. Biz bugün 6+2 yiz. Doktora gittik ve şükür kalp atışını aldık. Folik asiti değiştirdi doktorum ve çok fena bulantım vardı ilaç yazdı şükür daha iyiyim. Rabbim herkese pıt pıt atan kalp sesini duyursun inşallah

Yumurtayı karından gördü cihazıyla yeni bi hastane ozaman görünür sanırım 3300 çünkü ve pazartesiye artar umarım sağlıklı bir şrkilde
desiğim gibi cihaz kalitesi önemli. benim doktorumun cihazı ayrıntılı usg yapılan cihazdan. o yüzden gördük sıkıntı yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…