2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sivilce bende de cok cikti ozellikle yuzumde, hormonsal degisikik sanirim, umarim en rahat sekilde geciririz bu donemi

Ben gebeliği 3+4 te öğrendim.
O hafta özellikle alt dudak ve çene kısmını koca koca sivilceler bastı. Hayatta çıkmazdı.
Resmen uçları beyazdı yani acıyordu.
Sonra geçti. Sanırım ilk tepkilerden sivilce

merhaba bende Kasım annesi olucam inşallah doğum 6 Kasım dedi doktor . benim şöyle bir sorum olacaktı bugün 8+1 olduk ama hiç mide bulantısı yok bu çok güzel birşey ama merak ediyo insan neden bulanmiyo diye. Düşüncelerinizi alabilir miyim

kızlar günaydın Ben çok yoğun adet sancısı sayesinde hamile olduğumu öğrenmiştim üzerinden neredeyse 10 gün geçti o acıya öyle alıştım ki, bu günlerde hafiflemeye başladı şimdi neredeyse hiç yok ara ara geliyor. Sizlerde De böyle oldu mu ve korktunuz mu bi sorun mu var diye ben perşembe keseyi gördüm o yüzden biraz içim rahatladı, bir de kalp atışını duyarsam oh mis

Hiç bir fikrim yok ya bende senin gibiyim bu arada hayırlı olsun

merhaba ben de yazdıklarınızı takip etmeye çalısıyorum emin olmadan yazmak istemedim ama bugun muyane oldum 7+3 teyiz kalp atısımızı da duyduk. bulantı ve istahsızlık var ama ins gececek. listeye ekeyebilirsiniz. yas 29 kg 60 ilk gebelik beklenen tarih 11-11-2020 konum adana

1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.
Benim de iki gündür sabah biraz zorluyor ama katlanamayacak gibi değil. Doktorum bulantı için ayva, yeşil elma, cubuk kraker ve beyaz leblebi önerdi. İki tane de ilaç verdi evde duruyor birini bulduk diğerini bulamadık, ama kullanmak istemiyorum, ablam hamileleğinde kullandı şimdi keşke kullanmasaydım zararlıymış der hep doğruluğu tartısılır ama, o yüzden direniyorum.

Benim oğluma hamileliğimdede hiç mide bulantım olmadı bende çok takıyordum neden olmuyor diye ama kişiden kişiye gebelikten gebeliğe değişen bişey bence. O nedenle keyfini çıkar

benim de aynı şekilde oldu, çok yoğun adet sancısı üzerine iyice şüphelendim çünkü hiç kan gelmedi o kadar ağrıya.
ben de korktum kan testi sonrası hemen doktor randevusu aldım bekleyemedim

Naber kızlar nasılsınız çok giremiyorum malum ev halkı başımızda 3, çocuk var nasıl gidiyor bebişler

İlacın adı nedir ya bende alayım ilk gebelikte kullandığım bir ilaç vardı ama yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…