2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
5bin 6 binlerdeyken karından 1500 üstü ise trans vajinal görülebilir 3300 olan arkadas bugun verdiye pzrtesi 6bini gececeği icin gorulme sansı karından kesin diyemem ama
İnşallah görürüm hayırlısı olsun pazartesi gidicem inşallah

ben daha kachaftaligim blmiyorum adetim 5gun gecikti beta 200cikti :)
Adetim 3 gün geçince kan verdim 3749 çıkmıştı sonra 3 gün daha bekledim yani adetim 6 gün geçmişti keseyi gördük biz değerlerede takılma hayatım herkeste çok farklı oluyo geçende bi anne yorum yapmıştı 4 haftalık hamileyken 5 bin çıktı değerim demişti ordan biliyorum büyük ihtimal seninki geç döllenme olmuş sağlıkla al kucağına inş

amin cnm insallah aynen gec dollenme bencede

Yumurtayı karından gördü cihazıyla yeni bi hastane ozaman görünür sanırım 3300 çünkü ve pazartesiye artar umarım sağlıklı bir şrkilde
Hanımlar benim tahlilim 6237,7 çıktı hemde adetten 1 hafta sonra kan tahlilinde sizce bu normal bişey mi? Çoğul gebelik olamaz degil mi

Hanımlar benim tahlilim 6237,7 çıktı hemde adetten 1 hafta sonra kan tahlilinde sizce bu normal bişey mi? Çoğul gebelik olamaz degil mi
Normal cnm betayla belli olmuyo çoğul gebelik usg de belli olur çift kese filan varsa yani sağlıklı olsunlarda inş cnm çiftte gelse baş üstüne tekte, rabbim olmayan herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…