- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 32
Yaaa sen gebe misin çok mutlu oldummmmKizlar bneim adetgecikmesi 200ciktibeta
Haftaya gidecem neoldu nebittu
Sizde kasik ağrısı var mi bende varda merak ettim
İdare eder kayracım çünkü hastaneye gidemiyorumNasılsınız hanimlar
kızlar günaydınBen çok yoğun adet sancısı sayesinde hamile olduğumu öğrenmiştim üzerinden neredeyse 10 gün geçti o acıya öyle alıştım ki, bu günlerde hafiflemeye başladı şimdi neredeyse hiç yok ara ara geliyor. Sizlerde De böyle oldu mu ve korktunuz mu bi sorun mu var diye ben perşembe keseyi gördüm o yüzden biraz içim rahatladı, bir de kalp atışını duyarsam oh mis ❤
valla saglıkla artarsa hamıleyım cnmYaaa sen gebe misin çok mutlu oldummmm
Yaaa sen gebe misin çok mutlu oldummmm
bende aynyım cnmBende de sol kasıkta sancı var. Bide biraz ayakta durunca belim sızlıyor. Göğüslerin ilk günden beri felaket acıyor
İnşallah canım benim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin çok çok sevindimvalla saglıkla artarsa hamıleyım cnm
Sennasılsın nasıl gııdyor hamılelıgın
amın cnm Allah razı olsunİnşallah canım benim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin çok çok sevindim
Bazen iyi bazen kötü geçiyor valla kuzum öyle çok bi sıkıntım yok hamdolsun
bende istah 0 tum gun ac ac karnıma aclıktan ağrılar girerek oturuyom ama cıkolatadır nutelladdr browniedr onları yıyorumHanımlar aşerme dönemi ne zaman başlıyor bil bilginiz var mı çünkü şuan tatlıya bayılan ben agzımı vuramıyıorum.
İlacın adı metpamid. Ama bence bir araştırın almadan önce, dediğim gibi dayanılmaz seviyeye gelene kadar ben kullanmayı düşünmüyorum. Çok şiddetli bulantın olursa al demişti dr. Allah korusun bir zeval gelmesin bebişlerimizin başına.İlacın adı nedir ya bende alayım ilk gebelikte kullandığım bir ilaç vardı ama yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim
Çikolatadan midem bulandı halbuki çikolata bagımlısıydımbende istah 0 tum gun ac ac karnıma aclıktan ağrılar girerek oturuyom ama cıkolatadır nutelladdr browniedr onları yıyorum
Vitamine ihtiyacın var kendimi çok aç bırakmabende istah 0 tum gun ac ac karnıma aclıktan ağrılar girerek oturuyom ama cıkolatadır nutelladdr browniedr onları yıyorum
İnsan merak ediyor doktordan bişey duyunca rahatlıyor ama işte şu salgın bı gitse raaht rahat kontrollerinizi gitsek huzurlu hamilelik geçirsem neguzel olur ben 6 Mayıs'ta gidicem hem 12haftalik oluyoruz belki cinsiyeti de ogrenirizİdare eder kayracım çünkü hastaneye gidemiyorumve hiç gitmedim
Hangi hastaneye gidiyorsunuz normal polikilinlikler bakıyormu acaba randevu alınmıyor yaselam kızlar
ben bugün kalp atışlarını duydum kuzumun
çok heyecanlandık
allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?