2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba
7+3 pazartesi kalp atışı için gideceğiz.. 28 yaşındayım 3. Hamileliğim 2. Bebeğim olacak.. 22 aylık kızım var.. önceki erkekti ama 30 haftada preeklampsi nedeniyle erken doğum oldu. 5 gün sonra kaybettim.. 2. Hamileliğim daha iyi geçti iğnelerle fala.. bu yüzden riskli gruptayım.. iki hamileliğimde de ne bir mide bulantısı ne bir koku olmadı.. bu sefer hafif hafif yokluyor az mide bulantısı yaşıyorum o yüzden sürekli yiyorum arada bir girip yazmaya çalışacağım görüşmek üzere

Evet canım zaman geçtikçe adet zamanı ağrıları kalmıyor.
Normal yani

valla saglıkla artarsa hamıleyım cnm
Sennasılsın nasıl gııdyor hamılelıgın
İnşallah canım benim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin çok çok sevindim
Bazen iyi bazen kötü geçiyor valla kuzum öyle çok bi sıkıntım yok hamdolsun

Hanımlar aşerme dönemi ne zaman başlıyor bil bilginiz var mı çünkü şuan tatlıya bayılan ben agzımı vuramıyıorum.

Hanımlar nerdesinizzz

Hanımlar aşerme dönemi ne zaman başlıyor bil bilginiz var mı çünkü şuan tatlıya bayılan ben agzımı vuramıyıorum.
bende istah 0 tum gun ac ac karnıma aclıktan ağrılar girerek oturuyom ama cıkolatadır nutelladdr browniedr onları yıyorum

İlacın adı nedir ya bende alayım ilk gebelikte kullandığım bir ilaç vardı ama yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim
İlacın adı metpamid. Ama bence bir araştırın almadan önce, dediğim gibi dayanılmaz seviyeye gelene kadar ben kullanmayı düşünmüyorum. Çok şiddetli bulantın olursa al demişti dr. Allah korusun bir zeval gelmesin bebişlerimizin başına.

bende istah 0 tum gun ac ac karnıma aclıktan ağrılar girerek oturuyom ama cıkolatadır nutelladdr browniedr onları yıyorum
Çikolatadan midem bulandı halbuki çikolata bagımlısıydım

Vitamine ihtiyacın var kendimi çok aç bırakma

İdare eder kayracım çünkü hastaneye gidemiyorum ve hiç gitmedim
İnsan merak ediyor doktordan bişey duyunca rahatlıyor ama işte şu salgın bı gitse raaht rahat kontrollerinizi gitsek huzurlu hamilelik geçirsem neguzel olur ben 6 Mayıs'ta gidicem hem 12haftalik oluyoruz belki cinsiyeti de ogreniriz

Kızlar merhabaaa nasılsınız durumlar nasıl benim bulantılar kusmaya dönüştü çok zor durumdayım hic birşey geçirmiyor gebelikte kullanılabilen bir ilaç aldim bulantı ilac Dramamine oda uyuttu titreme yaptı halsizlik yaptı onu da kullanamıyorum napsam bilmiyorum caresiz kaldım

Arkadaşlar merhaba , ben de nasipse eğer kasım annesi olacağım Konyadayim. bugün 7+0 olduk. 5 +3 de 11500 lerdeyken değero şekilde öğrendik. 3 gün önce kalp atışını da gördük çok şükür. Bi daha ki kontrolü 12. Haftaya verdi doktorum. Ara çok uzun geldi ama bu durumda da hastaneye gitmeye korkuyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…