- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Beslenmeden sonra bebek tırnak makasıyla kesiyorum şu ucunda tutma yeri olandan. Uyurken kesebilirsin hiç kipirdamazBenimki hep eldivenli
Hiç kesmedim cesaret yok
Neyle nasil kestiniz ben korkuyorum annemde korkuyor
Napcaz bilemedim
Pelinim kaşınıyor mu acaba yüzü, bizimki de bazen çiziyor ama çok sık değil elini gözüne sokuyor resmen şapşikÖylede burnu gözü çizik içinde yırtmış neredeyse gözüne girecekmiş sadece lavaboya girerken ayrıyız o arada geldim kan içinde eldiven taktım o bile kan olmuş .Eldiveni çıkartınca gülüyor takınca ağlıyor ama böyle giderse yüzü harita gibi olacak.
Menenjit dediğin hangi asi canım.8şubat işbaşı. büyük ihtimalle evden çalışma diyecekler ama ben şubeye dönmek istediğimi belirticem.maalesef benim işim evden yapılabilecek bir iş değil. mutlaka şubede olmam lazım.performansımı etkiliyor evde olmak. tam zamanlı yarı zamanlı pek uygun görülmüyor bizde. ben dolaba stok yapıyorum süt. onlarla başlayacağız ç. işyerinde de sağım yaparım öyle öyle ek gıda dönemi gelir zaten.
atman gerekli.max 1ay
bizim rota 3.ayda menenjit 1yaşts olacak. doktorum aşı yoğunluğuna gerek yok dedi.
artık açman lazım. ellerini keşfedecek. bebek makasıyla kesiyorum ben. banyo sonrası kolay oluyor
Kaşınıyor bence de artık cildine ne surecegimi şaşırdım. Sabah alnını yağlayıp temizledim bir sürü kabuk deri döküldü. Yani katman oluşuyor resmen pütür pütür.Pelinim kaşınıyor mu acaba yüzü, bizimki de bazen çiziyor ama çok sık değil elini gözüne sokuyor resmen şapşikyüzünü de sık sık nemlendir olmazsa kuzunun sen hem nemli olursa o kadar çizemez gibime geldi.
nimenrix ve bexsero menenjit aşıları. biz 1yaş sonrası başlıcaz onlaraMenenjit dediğin hangi asi canım.
Biz 2.5 aylıkken sağlık ocağınim yaptığı aşıları vurdurucaz. 3.ayda da rota ,nimenrix vurulacak, bexsero 'yi da 3 doz demişti sonra 12.ayda tek doz da karar kıldık. 15 gün içinde 5 asi olacak yavrum
Kacar doz canımnimenrix ve bexsero menenjit aşıları. biz 1yaş sonrası başlıcaz onlara
Ben ilk nurse kullandım sonra zincoya başladım değiştir hangisnin yarıyacağı hiç belli olmuyor bizimki kırpkırmızı oluyordu gazdan şuan biraz daha iyi etki etmediğini hissediyorsan değiştir derim benMerhaba kızlar nasılsınız ? Ne zormuş bebişli hayat hayal ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum ya. Bizim kız baya gazlı çıktı yavrum acı çektikçe ben mahvoluyorum. Ikınmaktan göbek fıtığı oldu ya göbeği baya dışarı doğru çıkıkÜstten zar zor çıkarmaya çalışıyorum emdikten sonra ama alttan gazını hiç kendi çıkaramıyor . Biogaia ve nurse Harvey kullanıyoruz ama emin değilim iyi geliyor mu gelmiyor mu... Sürekli kucakta olunca hareket halinde hiç sorun yok kucağımızda uyuyor yatağına koyunca anında uyanıyor Cuma günü kırkımız çıkacak hep değişir kırkından sonra diyorlar ama bi anda değişeceğini aklım hayalim almıyor bakalım göreceğiz
Deriye gelir diye korkuyorum işteUyurken kes canım çok derin kesme zaten çok zayıf kendi kendine kopuyor
Bende duydum öyle birşeyKağıt törpü duymuştum sanki ben bir de kullanmadım ama
Hmm ben tirnak makasi bile almadim okadar hvessizim dusun anneme güvendim oda bende korkuyorum diyorBeslenmeden sonra bebek tırnak makasıyla kesiyorum şu ucunda tutma yeri olandan. Uyurken kesebilirsin hiç kipirdamaz
Eşim kanguruda kucağına alıyor orda uykuya daliyo ya da sakinlesiyor öyle kesiyorum ben. Küçük tırnak makasiyla tırnak dibine götürmeden hemen üst kısmını kesiyorum. Kolay oluyor dene bak korkulacak bişey yok.Benimki hep eldivenli
Hiç kesmedim cesaret yok
Neyle nasil kestiniz ben korkuyorum annemde korkuyor
Napcaz bilemedim
Ay inşallah cnm geçen doktor açtı gorsenEşim kanguruda kucağına alıyor orda uykuya daliyo ya da sakinlesiyor öyle kesiyorum ben. Küçük tırnak makasiyla tırnak dibine götürmeden hemen üst kısmını kesiyorum. Kolay oluyor dene bak korkulacak bişey yok.
Sicaktan cnm ben doktora sirdun cok katlu giydirme bir de tuylu kiyafet giydirme dedisıcaktan mi acaba ya alerji falan olmasından korktum bende
Mamadaki süt laktozsuz oluyor o yüzden kusmazdir onu belki. Benimki hiç kusmadi henüz ama belki bebeğin sindirim yapısındandir. Laktozsuz sut içiyorum ben bir de her gün bir bardak rezene.Benim kızın benim sutun içindeki bir seye alerjisi var mamayla memenin arasını ayirdim her emzirme sonrasi 10 cc sutum var zten mutlaka ama mutlaka kusuyor dunden beri yumurtayı çikolatayı kahveyi kestim bugun yine kustu. Dr una yazdim ama onun da be dediği belli değil sanırım bozuk cok. Emzirmek bağ kurmak cok istiyordum sutjm az ok az da olsa emzireym dedim ama onu da kesmek zorunda kalcam galiba.
Ineksutu alerjisi olsa mamayi da kusardi heralde diye yumurtayı falan kestim nbakalm.
Günde kaç sefer anne sütü veriyorsun? Hepsini kusuyor mu?Mamadaki süt laktozsuz oluyor o yüzden kusmazdir onu belki. Benimki hiç kusmadi henüz ama belki bebeğin sindirim yapısındandir. Laktozsuz sut içiyorum ben bir de her gün bir bardak rezene.
Doktor direkt antibiyotik verdi çok sağıp boşaltmama rağmen hala mastit dediÇok zor oluyor mastit ya bir günde açılmıyor ama sürekli sağ emzir ki ateş yapmasın bari
Dr a gidersen de ilt baş emzir diyor ilaç vs vermiyor
İşte her doktorun fikri farkli bizede kilosu normal ilerledigi icin baştan bu yana kendi uyansin diyor gidince bi bakalim kac kilo aldiHemen nazar mı değdi ne bugün daha uyanık kaldı ama ben halimden memnunum
Bugün mesaj atıp sordum bizim doktor 3,5 saate kadar uyusun ellemeyin dedi 3,5 saatten sonra kendisi uyanmazsa uyandırın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?