2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
2li tarama testinden mi bahsediosunuz. Bende yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama yüksek ihtimal yaptırmayacağım

Benimde sarı kokusuz benim doktorum normal dedi ben zaten o sarı akıntı yüzünden hamilelikten şüphelendim burda yazanda çok var hamile olduğumu sarı akıntıdan anladım diyen
Bnmde çok olmuştu bak ama bn enfeksiyon var sandm varkende gebelik olmaz dediydim meğer hamileymişim normal olsun ya

Bnmde çok olmuştu bak ama bn enfeksiyon var sandm varkende gebelik olmaz dediydim meğer hamileymişim normal olsun ya
Enfeksiyonlu akıntı kokulu olmaz mı ben mi yanlış biliyorum yada idrarda yanma falan olmaZ mı en azından. Benden size naçizane tavsiye çok herşeyi stres yapmayın kendinize bebişinizde kötü etkilenmesin. Bol bol dua edin kurban olduğum Allah nasip ettiyse ne olursa olsun olur zaten benim yengem hamilelikte kan kaybından bayılarak hastaneye kaldırıldı hamileyken ve daha 2 aylık hamileydi kesin düşük oldu dedik doğdu bu sene üniversiteye başladı.

Neden kan sulandırıcı veriyo acaba
Benim ilk bebeğim düşmüştü tekrar hamile kaldım doktor buda düşer dedi başka doktora gittim oda bebek aspirini iç kan sulandırıcı niyetine bisey olmaz dedi ve sağlıklı bir şekilde doğdu oğlum 2. Oglumdada aynı kullandım oda sağlıklı doğdu çok şükür temmuzda tekrar hamile kaldım doktor kan sulandırıcya gerek yok dedi o kadar ısrar etmeme rağmen 11 haftalık aldırmak zorunda kaldım şimdi tekrar hamile kalınca doktora sormaksızın kendim başladım bu doktor da iyi yapmissin dedi herkesin bünyesi aynı değil canım pıhtılaşma olmaması için bebek kanla beslendiği için pıhtı olursa beslenmesi durabilir gelişmez demişti doktorum ben kendimi bildiğim için kendim başladım tabi doktor ne derse onu yapsın herkes

Anladım o zaman çok iyi yapmışsın aspirin kullanaarak Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşAllah

seninde mi 3 .bebis cnm .yas kac?

Herkese merhabalar uzun zaman oldu forma girmeyeli gecen senenin ocak annelerindenim ve tekrar hamile oldugumu ogrendim adetimden 1 hafta gecti bugun kan verdim 365 cikti 2 gun sonra tekrar edicem ama bana 7 gun sonrasi icin dusuk bir deger geldi sizlerin hcg degerleri kacti acaba

duusk degilki arkadasimin 70cikti geç dollenme demis suan sgalikli bebegin kalp atiisni gordu

Evet tam o gün. Çünkü 1 ilişki oldu zaten o ay.
Benimde hep o gün hem diger gün iki ilişki oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bebişlerimiz in cinsiyeti ne olck

Benim ki 6237,7 bir hafta sonra yapılan kan tahlili

Benimki çok yüksek çıktı

Benimde 5 gün gecikmede 52 7 gün gecikmede 111 çıktı. Doktor randevu tarihimi bekliyorum ümitle dua ile güzel haber duyabilmek için. Umarım geç döllenmedir umarım herşey yolundadır Sizin değeriniz bana göre çok daha iyi Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.

Oglumda adete 4 gun kala 134 cikmisti diger oglumdada baya yuksekti biraz telaslandim acikcasi onemli olan artmasi bu 3. Aslinda tecrubeliyim ama.her defasinda farkli duygulara burunuyoruz
gecdolenme olabiliyor bneimde ilkolcak nasipse bneimde adet 5gungecikti 200cikti carsamaba kontrol gitcm doktor önemli olan artis dedi

Sen

Seninki baya yuksek tek bebek olduguna. Eminsiniz dimi :)
Bende söylüyorum gruptakilere ama hayır ni normal diyorlar daha doktora da gidemedim ve sonuç gerçekten çok yüksekti üstelik adet gecikmesinden, 7 inci gün yapılan tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…